הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל בין LGD 4033 לבין LGD 3303?

כן. LGD3303 אמיתי (לא קל למצוא את המקור) הרבה הרבה יותר חזק (מג פר מג) הוא לעומת 4033 לא אוגר כמעט נוזלים, אתה תהיה עליו יותר יבש והוא יתן לך אגרסיביות מטורפת, יש כאלה שהשוו אותו לטרן בקטע הזה.
ל4033 אין בכלל השפעות מנטליות, בין הסארמים הבודדים שיתנו לך פשוט את כל האפקט שאתה רוצה בלי להרגיש שאתה על "משהו"
וכמובן המחצית חיים. אחת הסיבות ש3033 לא קודם במחקרים זה כי יש לו מחצית חיים של 6 שעות בלבד לעומת 24 שעות של 4033 (יותר פופולרי בתור תרופה)
אני משער שזה למה הוא כזה חזק, כל המינון שאתה לוקח מתרכז ב6 שעות עד שהוא מתפוגג.
הרבה לוקחים אותו בתור פרי וורקאוט בשביל לקבל דרייב באימון

מישהו יודע
אני הייתי על ראד 140 80 יום 20 מ״ג סיימתי והמשכתי מייד לליגנדרול 4033 אני כרגע על 10 מ״ג כבר 40 יום מה שאני הרגשתי זה שהוא מדכא ציר חזק מוריד חשק מיני בימים ראשונים היה לי גם עייפות אני חושב שהוא משפיע גם על הכבד אומנם לא ברמה של סטרואידים אבל משפיע אני מרגיש מעלה בכוח אבל הליג 3033 גם קשה מאוד להשיג את האמיתי וגם השפעה קצרה עדיף לך 4033

אני הייתי על ראד 140 80 יום 20 מ״ג סיימתי והמשכתי מייד לליגנדרול 4033 אני כרגע על 10 מ״ג כבר 40 יום מה שאני הרגשתי זה שהוא מדכא ציר חזק מוריד חשק מיני בימים ראשונים היה לי גם עייפות אני חושב שהוא משפיע גם על הכבד אומנם לא ברמה של סטרואידים אבל משפיע אני מרגיש מעלה בכוח אבל הליג 3033 גם קשה מאוד להשיג את האמיתי וגם השפעה קצרה עדיף לך 4033
אתה חושב שהוא משפיע על הכבד? אתה מכניס לגוף שלך תרופות מחקר מבלי לדעת אם הן פוגעות בכבד או בכללי מה ההשלכות שלהן?
80 יום על ראד 20 מג זה הרבה מאוד.בטח פגע לך בכבד כבר משמעותית. עכשיו אתה מוסיף לזה ליגנדרול 40 יום בלי לעשות בדיקות דם?
שלא נדבר על הציר שנפגע..
הייתי מציע לך לרדת לpct

אתה חושב שהוא משפיע על הכבד? אתה מכניס לגוף שלך תרופות מחקר מבלי לדעת אם הן פוגעות בכבד או בכללי מה ההשלכות שלהן?
80 יום על ראד 20 מג זה הרבה מאוד.בטח פגע לך בכבד כבר משמעותית. עכשיו אתה מוסיף לזה ליגנדרול 40 יום בלי לעשות בדיקות דם?
שלא נדבר על הציר שנפגע..
הייתי מציע לך לרדת לpct
אני כל תקופת הראד 140 לקחתי גם מנקי כבד ביחד שיהיה איזון וזה היה בסדר עכשיו בליג הפסקתי חודש עכשיו אני עוד פעם לוקח מנקים לכבד לגבי הציר אתה צודק אני שבוע הבא הולך לעשות בדיקה נראה מה אני יעשה אני מרגיש שהציר בסדר אבל חשק מיני על הפנים ולכן אני קצת חושש אבל אני מתלבט אם להפסיק או פשוט לסיים עוד 20 יום ואז להפסיק או בבדיקת דם לדעת אם להמשיך או לא

אני כל תקופת הראד 140 לקחתי גם מנקי כבד ביחד שיהיה איזון וזה היה בסדר עכשיו בליג הפסקתי חודש עכשיו אני עוד פעם לוקח מנקים לכבד לגבי הציר אתה צודק אני שבוע הבא הולך לעשות בדיקה נראה מה אני יעשה אני מרגיש שהציר בסדר אבל חשק מיני על הפנים ולכן אני קצת חושש אבל אני מתלבט אם להפסיק או פשוט לסיים עוד 20 יום ואז להפסיק או בבדיקת דם לדעת אם להמשיך או לא
לדעתי להפסיק. כשזה מגיע לאוראלים וסארמים אין תקופת זמן מינימלית כדי לראות אפקט, אפשר להפסיק גם אחרי שבועיים ואפילו לחזור אם הכל תקין
ואני לא יודע איזה "מנקי כבד" אתה לוקח אבל הם לא כדורי קסם. הם בסך הכל תוספים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית