עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הוא כנראה יותר ידכא את הצירתודה רבה. אם כן שהוא יותר פוגע בציר?
אני הייתי על ראד 140 80 יום 20 מ״ג סיימתי והמשכתי מייד לליגנדרול 4033 אני כרגע על 10 מ״ג כבר 40 יום מה שאני הרגשתי זה שהוא מדכא ציר חזק מוריד חשק מיני בימים ראשונים היה לי גם עייפות אני חושב שהוא משפיע גם על הכבד אומנם לא ברמה של סטרואידים אבל משפיע אני מרגיש מעלה בכוח אבל הליג 3033 גם קשה מאוד להשיג את האמיתי וגם השפעה קצרה עדיף לך 4033מישהו יודע
אתה חושב שהוא משפיע על הכבד? אתה מכניס לגוף שלך תרופות מחקר מבלי לדעת אם הן פוגעות בכבד או בכללי מה ההשלכות שלהן?אני הייתי על ראד 140 80 יום 20 מ״ג סיימתי והמשכתי מייד לליגנדרול 4033 אני כרגע על 10 מ״ג כבר 40 יום מה שאני הרגשתי זה שהוא מדכא ציר חזק מוריד חשק מיני בימים ראשונים היה לי גם עייפות אני חושב שהוא משפיע גם על הכבד אומנם לא ברמה של סטרואידים אבל משפיע אני מרגיש מעלה בכוח אבל הליג 3033 גם קשה מאוד להשיג את האמיתי וגם השפעה קצרה עדיף לך 4033
אני כל תקופת הראד 140 לקחתי גם מנקי כבד ביחד שיהיה איזון וזה היה בסדר עכשיו בליג הפסקתי חודש עכשיו אני עוד פעם לוקח מנקים לכבד לגבי הציר אתה צודק אני שבוע הבא הולך לעשות בדיקה נראה מה אני יעשה אני מרגיש שהציר בסדר אבל חשק מיני על הפנים ולכן אני קצת חושש אבל אני מתלבט אם להפסיק או פשוט לסיים עוד 20 יום ואז להפסיק או בבדיקת דם לדעת אם להמשיך או לאאתה חושב שהוא משפיע על הכבד? אתה מכניס לגוף שלך תרופות מחקר מבלי לדעת אם הן פוגעות בכבד או בכללי מה ההשלכות שלהן?
80 יום על ראד 20 מג זה הרבה מאוד.בטח פגע לך בכבד כבר משמעותית. עכשיו אתה מוסיף לזה ליגנדרול 40 יום בלי לעשות בדיקות דם?
שלא נדבר על הציר שנפגע..
הייתי מציע לך לרדת לpct
לדעתי להפסיק. כשזה מגיע לאוראלים וסארמים אין תקופת זמן מינימלית כדי לראות אפקט, אפשר להפסיק גם אחרי שבועיים ואפילו לחזור אם הכל תקיןאני כל תקופת הראד 140 לקחתי גם מנקי כבד ביחד שיהיה איזון וזה היה בסדר עכשיו בליג הפסקתי חודש עכשיו אני עוד פעם לוקח מנקים לכבד לגבי הציר אתה צודק אני שבוע הבא הולך לעשות בדיקה נראה מה אני יעשה אני מרגיש שהציר בסדר אבל חשק מיני על הפנים ולכן אני קצת חושש אבל אני מתלבט אם להפסיק או פשוט לסיים עוד 20 יום ואז להפסיק או בבדיקת דם לדעת אם להמשיך או לא