הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעילות של GH underground

• פותח/ת השרשור Shogun
  • פורסם בתאריך

Shogun

משתמש מתחיל
51
19
נק' מוניטין:
30
51
19
שלום חברים,

אני זוכר את היום שחשבתי להתחיל את הסייקל הראשון שלי וכמעט כל מי ששאלתי בתחום אמר לי: don't...
אני מניח שגם לכם אמרו לא, אבל הנה אנחנו 😃

אז היום השאלה שלי, האם להתחיל gh?
אני קורא על ה-gh כבר שנים, וכמו לכל דבר גם פה יש יתרונות וחסרונות. אני נצמד יותר ליתרונות.
בהנחה שאני אשמור על מינון קבוע של 4 יחידות ביום.
אגב, נאמר לי יותר מפעם אחת, וגם קראתי יותר מפעם אחת (ואין לי מושג אם זה נכון כי לא ניסיתי), שפחות מ-4 יחידות ביום האפקט למפתחי גוף כמעט ולא יורגש.
בכל מקרה לענייננו, בהנחה שאשמור על 4 יחידות ביום, שזה נחשב מינון נמוך, האם אתם ממליצים?

שאלה שניה, בגלל המחיר כמובן לצערי לא אוכל לקחת רפואי (פייזר או נורדיטרופין), ולכן נאלץ לבחור משהו אנדרגאונדי.
אתם מכירים את החברה הזו? (צירפתי תמונות).

שאלה נוספת, יש לכם המלצה משלכם?

תודה לעונים.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2024-05-23 at 20.01.06.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-23 at 20.01.06.jpeg
    KB 217.3 · צפיות: 170
  • WhatsApp Image 2024-05-23 at 11.28.01.jpeg
    WhatsApp Image 2024-05-23 at 11.28.01.jpeg
    KB 187.2 · צפיות: 156
  • פותח/ת השרשור
לא יודע אם אקח בעתיד gh. חשבתי בעבר לעשות פפטידים על מנת לעלות gh בדם אבל ויתרתי על זה כי זה נראה לי יותר מידי.

אם חס ושלום אפצע, כנראה שאעשה פפטידים כמו tb500, bpc157 וכו'.

תודה על השיתוף.

נב לא הייתי מוותר על ug gh. תנסה להביא ממקורות אמינים בחול (במצב צבירה מוצק/אבקה) ותנסה לעשות שוב בדיקות דם.

היי סטארק וכל השאר.

המקור שלי אמין מאוד.
לראיה, לפני שהחלטתי לקחת, שאלתי פה ויש מספר אנשים שענו שהם מכירים וזה עובד.
אגב קטן, גם שלי במצב צבירה מוצק/אבקה. הגיע בקירור. ומאז נשמר במקרר כולל המים שלא חייבים להיות בקירור.
אני די שומר בקנאות על הפרוטוקול הנכון.
אני גם שופך את המים שנשארו לתוך מזרקים מסודרים לויאלים הבאים, הכל בתוך תיק אינסולין מיוחד שנשמר בתוך המקרר.

עכשיו, בואו נגדיר רגע מה זה עובד.
גם שלי עובד, בוודאות -

1. אני מרגיש פאמפ מטורף, ואני בחיטוב על 1800-2000 קלוריות ביום.
אני זוכר חיטוב קודם ללא gh וכן עם 500 טסט בשבוע, מעולם מעולם לא נראיתי כמו היום או הרגשתי כמו היום.

2. הבדיקת דם שצירפתי - ברור לך ש-ללא שימוש בכלל ב-gh (וחבל שלא עשיתי בדיקת דם לפני - כי לא ידעתי שהיא קיימת עד לפני שבוע), הרמה של ה-gh אצלי מעולם לא הייתה כמו שהיא בבדיקת דם. לא יודע אם היא הייתה מתחת לטווח, אבל היא בטח לא הייתה כמו היום (קצת קרוב לרף העליון של הטווח).

אז בוודאות זה עובד.

אבל...

אם הייתי לוקח פייזר או נורדי (אמרו לי בכלל שהפסיקו נורדי כבר במאי 2023, האם זה נכון?) - ובהנחה שהייתי לוקח גם 4 יחב״ל ביום, אז
בטח שרמת ה-gh שלי בדם הייתה גבוהה יותר, לגבי השאר אין לי מושג כי מעולם לא לקחתי רפואי.

בעצם השורה התחתונה שלי -

הרפואי הרבה יותר חזק מהאנדר, ולא משנה באילו תנאים האנדר מגיע/נשמר, זה פשוט לא יהיה מזוקק/חזק/טהור (או כל מילה אחרת שתבחרו) כמו הרפואי.

תבקש בדיקה לigf1 ולא לhgh בסופו של דבר אתה מחפש שהigf1 יהיה גבוהה בדיקה של hgh בעייתית . אם הבדיקה לא עוברת את הנורמה החומר דפוק .
כן יש, בודק ומעלה לפה.
מה דעתך על המדד של ההורמון גדילה עצמו?
האם זה מעיד שזה בסדר?
כי כל רופא שהתייעצתי איתו ואמרתי לו 4 יחידות במשך חודש שלם אמר לי שהבדיקה אמורה להראות יותר מהטווח בוודאות.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כפי שניתן לראות, עליה קלילה בין לפני השימוש לבין חודש אחרי

• פותח/ת השרשור
תבקש בדיקה לigf1 ולא לhgh בסופו של דבר אתה מחפש שהigf1 יהיה גבוהה בדיקה של hgh בעייתית . אם הבדיקה לא עוברת את הנורמה החומר דפוק .
תודה על העדכון, אבקש מרופא המשפחה. מבטיח לעדכן בהקדם.

אני לוקח כמוך את הגינוטרופין ug הזה, יש לי חבר שגם מתחרה ולוקח משהו מוכן נראה ממש כמו וויאל של חומרים והוא מת על זה למרות שאני אומר לו שזה לא הגיוני שזה עובד.
תחום אפור ביותר הgh מרגיש לפעמים שאין לדעת מה אנחנו לוקחים לפחות בחומרים אפשר להקגיש

• פותח/ת השרשור

היי, מעדכן את הבדיקה שציינת.
כמעט 3 חודשים רצופים אחרי שימוש ב-gh כאשר המינון הוא בקבוק בשלושה ימים (זה יוצא 3 יחידות ביום 1; 3 יחידות ביום 2; 4 יחידות ביום 3).

מעלה פלט של בדיקת דם מהיום.

בדיקות דם - הורמון גדילה

יש לך בדיקות של רמות סוכר לפני השימוש ואחרי ?
מעלה גם לך בדיקות דם של הגלוקוז

תשים לב שבבדיקה הרגילה זה עבר את הנורמה, אבל בבדיקה שביקשת לא.

קבצים מצורפים

• הורמון גדילה.pdf
    KB 59 · צפיות: 46
  • פאנל כבד.pdf
    KB 101.6 · צפיות: 52
נערך לאחרונה:
אני משתמש עם אותה חברה והigf1 אצלי 200 מעל לנורמה אחרי שבועיים של שימוש . החומר כנראה דפוק . או שלא היה בקירור או משהו בהובלה לא היה תקין .כל זה כמובן שהחומר הגיע ממקור "אמין"

• פותח/ת השרשור
אני משתמש עם אותה חברה והigf1 אצלי 200 מעל לנורמה אחרי שבועיים של שימוש . החומר כנראה דפוק . או שלא היה בקירור או משהו בהובלה לא היה תקין .כל זה כמובן שהחומר הגיע ממקור "אמין"

היי אחי, תודה.
אבל אתה בטוח במה שאתה אומר? אתה אומר פה דברים קשים 😃
הדילר שלי הוכיח את עצמו, יותר מפעם אחת.
אני כמובן מאוד רוצה להאמין למה שאתה אומר, אבל מצד שני רוצה גם להאמין לו.
הוא הוביל לי את החומר עם שקית תרמית של סופר פארם ובפנים קרח וגם על כל קיט הוא הדביק קרח.
מאז זה נמצא במקרר שלי שדי תמיד על מעלה אחת או על שתיים אך לא יותר מזה.
מה אתה אומר?

לפי הבדיקה רמות ה gh שלך הרבה מעל הנורמה אז חומר עובד.
גם אני משתמש בזה בקבוק כל 3 ימים ויש תופעות לוואי נימול ונפיחות בידיים מצד שני הגוף נראה שונה בקטע טוב.
לגבי igf מוזר שזה בנורמה אולי מישהו ישפוך קצת הסבר איך ככה

היי אחי, תודה.
אבל אתה בטוח במה שאתה אומר? אתה אומר פה דברים קשים 😃
הדילר שלי הוכיח את עצמו, יותר מפעם אחת.
אני כמובן מאוד רוצה להאמין למה שאתה אומר, אבל מצד שני רוצה גם להאמין לו.
הוא הוביל לי את החומר עם שקית תרמית של סופר פארם ובפנים קרח וגם על כל קיט הוא הדביק קרח.
מאז זה נמצא במקרר שלי שדי תמיד על מעלה אחת או על שתיים אך לא יותר מזה.
מה אתה אומר?
לא רשמתי כלום על הדילר רשמתי על ההובלה של החומר יכול להיות שהדילר עשה מה שצריך לעשות איך החומר הגיע לארץ אין לדעת ,

• פותח/ת השרשור
לא רשמתי כלום על הדילר רשמתי על ההובלה של החומר יכול להיות שהדילר עשה מה שצריך לעשות איך החומר הגיע לארץ אין לדעת ,

בואי נתחיל מזה שאין לזה סוף..
אז גם לי היו חששות, וביקשתי מהדילר לראות בדיקות דם והוא הראה לי בדיקות דם מאוד משכנעות.
אבל זה גם תלוי בהמון פרמטרים - (1) כמה זמן שימוש בסה״כ: שונה אחד שלוקח חודשיים או אחד שלוקח שנתיים; (2) מינון: שונה מישהו שלוקח 3.3 יחידות ממוצע ביום למישהו שלוקח 5-6 יחידות. ואני מאמין שיש עוד..

לגבי הובלת החומר - גם לזה אין סוף.
אם אתה תמים ואתה חושב שזה מגיע במטוס בתוך מכולות קירור כאילו זה סטייק מארגנטינה אז אתה טועה בהחלט..
זה מגיע בהובלות ועובר מלא ידיים, קשה לי להאמין שזה נשמר בקירור כמו של קירור תרופות של חברת תרופות למשל כל התהליך עד שזה מגיע אלינו..

בואי נתחיל מזה שאין לזה סוף..
אז גם לי היו חששות, וביקשתי מהדילר לראות בדיקות דם והוא הראה לי בדיקות דם מאוד משכנעות.
אבל זה גם תלוי בהמון פרמטרים - (1) כמה זמן שימוש בסה״כ: שונה אחד שלוקח חודשיים או אחד שלוקח שנתיים; (2) מינון: שונה מישהו שלוקח 3.3 יחידות ממוצע ביום למישהו שלוקח 5-6 יחידות. ואני מאמין שיש עוד..

לגבי הובלת החומר - גם לזה אין סוף.
אם אתה תמים ואתה חושב שזה מגיע במטוס בתוך מכולות קירור כאילו זה סטייק מארגנטינה אז אתה טועה בהחלט..
זה מגיע בהובלות ועובר מלא ידיים, קשה לי להאמין שזה נשמר בקירור כמו של קירור תרופות של חברת תרופות למשל כל התהליך עד שזה מגיע אלינו..
איך הגיע בקירור או לא פחות מעניין . בסופו של דבר החומר לא טוב . חבל על הכסף שנזרק לפח.

igf-1 אמור להיות הרבה מעל הנורמה ואצלך הוא בטווח . החמור שלך לא עובד. בודקים gh בדפ לפי igf-1 ולא רמות gh, כי הן נורא משתנות תנודתיות ויורדות בקצב מאוד מהיר

• פותח/ת השרשור
igf-1 אמור להיות הרבה מעל הנורמה ואצלך הוא בטווח . החמור שלך לא עובד. בודקים gh בדפ לפי igf-1 ולא רמות gh, כי הן נורא משתנות תנודתיות ויורדות בקצב מאוד מהיר

איך הגיע בקירור או לא פחות מעניין . בסופו של דבר החומר לא טוב . חבל על הכסף שנזרק לפח.

אבל זה אותו חומר כמו של חבר אחר מהפורום הזה.
והוא אומר שהחומר טוב. אגב, לא רק הוא אלא גם נוספים טוענים שהחומר טוב.
אני מנסה להתייעץ איתכם - אם החומר טוב, מה קרה לחומר שלי? זו אותה חברה.
אני מסכים שחבל על הכסף, זה עולה לי לא מעט.
אבל באותה נשימה מבקש את עזרתכם להבין את הסיבות שיכולות לגרום לכך.

החומר לא עובד בגלל המינון או פשוט בגלל שהחומר לא טוב?

אבל זה אותו חומר כמו של חבר אחר מהפורום הזה.
והוא אומר שהחומר טוב. אגב, לא רק הוא אלא גם נוספים טוענים שהחומר טוב.
אני מנסה להתייעץ איתכם - אם החומר טוב, מה קרה לחומר שלי? זו אותה חברה.
אני מסכים שחבל על הכסף, זה עולה לי לא מעט.
אבל באותה נשימה מבקש את עזרתכם להבין את הסיבות שיכולות לגרום לכך.

החומר לא עובד בגלל המינון או פשוט בגלל שהחומר לא טוב?
החומר לא טוב. גם עם 2iu הigf-1 אמור היות בערך העליון של הטווח אם לא מעליו.כמה זמן אחרי הזריקה עשית בדיקות דם?

בדיקת דם הייתה ב-8 וחצי, הזרקתי ב-8:26 4 וחצי יחידותמזרי

בדיקת דם הייתה ב-8 וחצי, הזרקתי ב-8:26 4 וחצי יחידות
מזריקים שעה שעתיים לפני אתה מזריק hgh ולא igf1 . אבל עדיין זה לא קשור אתה לוקח כבר כמה שבועות igf1 אמור להיות תמיד מעל הנורמה . אין איך לעזור לך חוץ מלהגיד לך שהחומר לא טוב . אם אתה עושה עוד בדיקה תזריק ישירות לשריר מומלץ ליד אחורית . ולא לבטן החומר מתפרק יותר לאט בהזרקה תת עורית .

Gh שלך עלה בדם החומר טוב, לגבי igf כנראה יש לזה הסבר נסה צאט gpt או גוגל אני בטוח שיש בזה הגיון מסויים הידע בתחום לא נגמר רק בפורום זה

• פותח/ת השרשור
שלום חברים.

אני שב לעדכן בתוצאות של בדיקות דם - והפעם אחרי שימוש של gh רפואי של פייזר.

דגשים -

1. צד ימין - בדיקת דם אחרי שימוש של כ-30 ימים בהורמון גדילה של פייזר, מקורי רפואי נמשך תחת מרשם.

2. צד שמאל - בדיקת דם אחרי 3 חודשים של שימוש בהורמון גדילה גנרי מותג גנו פארם.

3. שימו לב למינונים: בהורמון גדילה של פייזר נעשה שימוש במינון של 0.6 מיליגרם בלבד = 1.8 יחידות בלבד.

4. בהורמון גדילה הגנרי נעשה שימוש במינון של כ-4 יחידות ביום.

5. בהורמון גדילה הגנרי מעולם לא היו לי תופעות לוואי.

6. בהורמון גדילה של פייזר, כבר בשבוע הראשון - הרגשתי ועודני מרגיש נימול בידיים. לעיתים אני מתעורר משינה בגלל שזה ממש מציק.

7. הטיות: שימוש בפייזר נעשה אחרי 3 חודשים של שימוש בגנרי, אולי היה מצע מסוים שאפשר להורמון גדילה של פייזר לבטא את עצמו יותר בדם.

8. כפי שניתן לראות, בשני המקרים רמת ה-gh בדם היא מעל הנורמה. בגנרי יותר מהרפואי.

9. כפי שניתן לראות, בשני המקרים הרמת igf-1 הם בתוך הנורמה - אך בפייזר היא מעט גבוהה מהגנרי.

10. כפי שאנו יודעים רמת ה-gh היא פחות רלוונטית מאשר ה-igf-1 לעניין הבדיקה של הורמון הגדילה בדם.

11. בשני המקרים הבדיקה התבצעה ללא מניפולציות - כלומר: (1) לא הוזרק לשריר אלא לשומן; (2) הוזרק כ-20 דקות לפני בדיקת הדם; (3) הוזרק כמות שאני מזריק בכל יום ולא יותר.

מה דעתכם באופן כללי?
מה עובד יותר לדעתכם ובהתאם למידע שמסרתי?
הערות אחרות ונוספות גם יתקבלו בברכה.

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-09-30 ב-11.06.13.png
    צילום מסך 2024-09-30 ב-11.06.13.png
    KB 154.4 · צפיות: 35
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית