עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא מוכרים בסופרפארם אני בד"כ מזמין באינטרנט זה לוקח כמה ימים
בכל מקרה עשיתי עם הכחולה שאב יפה מאוד דווקא
גם הזריק טוב
זו אמפולה אז המחט לא מתעקמת בשאיבה
תודה על התשובה
מה הכוונה שורף בעור? אני סתם מנסה להבין כי לפעמים אני מזריק בדיוק כמו פעמים אחרות ופתאום באחת הזריקות זה יכול לשרוף לי 3 ימים ואני לא מצליח להבין מה ההבדל מפעמים קודמותאין בעיה
רק טיפ ממני תחליף לכחולה אחרת בעת ההזרקה, שמן במחט זה סתם שריפה בעור לחינם
כשאתה שואב אתה מכניס את המזרק אל תוך האמפולה/ויאל וחלק מסויים מהמחט מוטבל בשמן כך שאם יהיה שמן על המחט עצמה בזמן ההזרקה יכול מאוד להיות שזה ישרוף לך אפילו לכמה ימים כך שאם אתה מעוניין להזריק עם כחולהמה הכוונה שורף בעור? אני סתם מנסה להבין כי לפעמים אני מזריק בדיוק כמו פעמים אחרות ופתאום באחת הזריקות זה יכול לשרוף לי 3 ימים ואני לא מצליח להבין מה ההבדל מפעמים קודמות
אני תמיד שואב עם ירוקה (מחליף אחרי 4-5 פעמים) ופותח כחולה חדשה כל פעם,לפי ההסבר שלך עכשיו אני מבין למה זה שורף כי כשאני מוציא את האוויר מהכחולה אז יורד קצת שמן על המחטכשאתה שואב אתה מכניס את המזרק אל תוך האמפולה/ויאל וחלק מסויים מהמחט מוטבל בשמן כך שאם יהיה שמן על המחט עצמה בזמן ההזרקה יכול מאוד להיות שזה ישרוף לך אפילו לכמה ימים כך שאם אתה מעוניין להזריק עם כחולה
או שלפני ההזרקה תנקה את המחט עם פד ותספוג את השמן ממש מהמחט פשוט תעביר ויש
או שתפתח כחולה חדשה ותזריק איתה
מעניין מה שאתה אומר...אני מזריק כמה שנים טובות ותמיד יש לי מנהג להוציא טיפת שמן על המחט לחדירה קלה יותר סוג של סיכוך אם אתה מבין למה אני מתכוון..ומעולם לא שרף לי או הייתה בעיה ועוד הרבה אנשים עושים זאת למיטב ידיעתיכשאתה שואב אתה מכניס את המזרק אל תוך האמפולה/ויאל וחלק מסויים מהמחט מוטבל בשמן כך שאם יהיה שמן על המחט עצמה בזמן ההזרקה יכול מאוד להיות שזה ישרוף לך אפילו לכמה ימים כך שאם אתה מעוניין להזריק עם כחולה
או שלפני ההזרקה תנקה את המחט עם פד ותספוג את השמן ממש מהמחט פשוט תעביר ויש
או שתפתח כחולה חדשה ותזריק איתה
טיפת שמן זה סבבה לא בהכרח ישרוף, לי אישית שורף אז אני מוציא טיפת שמן כי זה עדיף על מנת שלא יכנס אוויר לשריר אך אני עדיין מייבש את הקצה של המחט עם פד, 0 כאבים מאז(אני טבעי עכשיו:()מעניין מה שאתה אומר...אני מזריק כמה שנים טובות ותמיד יש לי מנהג להוציא טיפת שמן על המחט לחדירה קלה יותר סוג של סיכוך אם אתה מבין למה אני מתכוון..ומעולם לא שרף לי או הייתה בעיה ועוד הרבה אנשים עושים זאת למיטב ידיעתי
דיברתי על מצב בו הרבה מהמחט נכנסת לויאל, מה שלא קורה לרוב האנשים כי הם שואבים ומזריקים עם מחטים שונות, פותח האשכול דיבר על שימוש במחט כחולה לשתי הפעולותטיפת שמן זה סבבה לא בהכרח ישרוף, לי אישית שורף אז אני מוציא טיפת שמן כי זה עדיף על מנת שלא יכנס אוויר לשריר אך אני עדיין מייבש את הקצה של המחט עם פד, 0 כאבים מאז(אני טבעי עכשיו:()