הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מה אומרים לגבי לשאוב עם הכחולה ולא עם הירוקה

ספרטקוס

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
נגמרו לי המחטים הירוקות
הייתי שואב עם ירוק מזריק עם כחול
חושבים שבעייתי לשאוב ולהזריק באותה מחט, אם מדובר באמפולה ולא בויאל, שאז ברור שהמחט מתעקמת?
יש בעיה בגלל הקוטר מבחינת השאיבה?

לא, למה שתהיה בעיה בשאיבה ?

אתה יכול להזריק עם אותה מחט, קח בחשבון שזה קצת יותר יכאב. פשוט תחליף במחט כחולה אחרת.

או שפשוט תקפוץ רגע לסופרפארם/בית מרקחת ותקנה מחטים

• פותח/ת השרשור
הם לא מוכרים בסופרפארם אני בד"כ מזמין באינטרנט זה לוקח כמה ימים

בכל מקרה עשיתי עם הכחולה שאב יפה מאוד דווקא

גם הזריק טוב

זו אמפולה אז המחט לא מתעקמת בשאיבה

תודה על התשובה

הם לא מוכרים בסופרפארם אני בד"כ מזמין באינטרנט זה לוקח כמה ימים

בכל מקרה עשיתי עם הכחולה שאב יפה מאוד דווקא

גם הזריק טוב

זו אמפולה אז המחט לא מתעקמת בשאיבה

תודה על התשובה

אני שואב תמיד עם הצהובה, מזריק בכחולה.
אם זה בכתף אפשר להזריק עם הכתומה.

לשאלתך, אם אפשר למשוך ולהזריק באותה מחט - ברור שכן.
כל העניין של הצבעים (או יותר נכון - הגדלים) זה נטו לנוחות שלך.
באיזור הטוסיק רצוי כחול כי הכתום למשל לא מגיע מספיק עמוק במקרה של הגלוט.

אין בעיה
רק טיפ ממני תחליף לכחולה אחרת בעת ההזרקה, שמן במחט זה סתם שריפה בעור לחינם
מה הכוונה שורף בעור? אני סתם מנסה להבין כי לפעמים אני מזריק בדיוק כמו פעמים אחרות ופתאום באחת הזריקות זה יכול לשרוף לי 3 ימים ואני לא מצליח להבין מה ההבדל מפעמים קודמות

מה הכוונה שורף בעור? אני סתם מנסה להבין כי לפעמים אני מזריק בדיוק כמו פעמים אחרות ופתאום באחת הזריקות זה יכול לשרוף לי 3 ימים ואני לא מצליח להבין מה ההבדל מפעמים קודמות
כשאתה שואב אתה מכניס את המזרק אל תוך האמפולה/ויאל וחלק מסויים מהמחט מוטבל בשמן כך שאם יהיה שמן על המחט עצמה בזמן ההזרקה יכול מאוד להיות שזה ישרוף לך אפילו לכמה ימים כך שאם אתה מעוניין להזריק עם כחולה
או שלפני ההזרקה תנקה את המחט עם פד ותספוג את השמן ממש מהמחט פשוט תעביר ויש
או שתפתח כחולה חדשה ותזריק איתה

כשאתה שואב אתה מכניס את המזרק אל תוך האמפולה/ויאל וחלק מסויים מהמחט מוטבל בשמן כך שאם יהיה שמן על המחט עצמה בזמן ההזרקה יכול מאוד להיות שזה ישרוף לך אפילו לכמה ימים כך שאם אתה מעוניין להזריק עם כחולה
אני תמיד שואב עם ירוקה (מחליף אחרי 4-5 פעמים) ופותח כחולה חדשה כל פעם,לפי ההסבר שלך עכשיו אני מבין למה זה שורף כי כשאני מוציא את האוויר מהכחולה אז יורד קצת שמן על המחט

מעניין מה שאתה אומר...אני מזריק כמה שנים טובות ותמיד יש לי מנהג להוציא טיפת שמן על המחט לחדירה קלה יותר סוג של סיכוך אם אתה מבין למה אני מתכוון..ומעולם לא שרף לי או הייתה בעיה ועוד הרבה אנשים עושים זאת למיטב ידיעתי

מעניין מה שאתה אומר...אני מזריק כמה שנים טובות ותמיד יש לי מנהג להוציא טיפת שמן על המחט לחדירה קלה יותר סוג של סיכוך אם אתה מבין למה אני מתכוון..ומעולם לא שרף לי או הייתה בעיה ועוד הרבה אנשים עושים זאת למיטב ידיעתי
טיפת שמן זה סבבה לא בהכרח ישרוף, לי אישית שורף אז אני מוציא טיפת שמן כי זה עדיף על מנת שלא יכנס אוויר לשריר אך אני עדיין מייבש את הקצה של המחט עם פד, 0 כאבים מאז(אני טבעי עכשיו:()
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

טיפת שמן זה סבבה לא בהכרח ישרוף, לי אישית שורף אז אני מוציא טיפת שמן כי זה עדיף על מנת שלא יכנס אוויר לשריר אך אני עדיין מייבש את הקצה של המחט עם פד, 0 כאבים מאז(אני טבעי עכשיו:()
דיברתי על מצב בו הרבה מהמחט נכנסת לויאל, מה שלא קורה לרוב האנשים כי הם שואבים ומזריקים עם מחטים שונות, פותח האשכול דיבר על שימוש במחט כחולה לשתי הפעולות

• פותח/ת השרשור
גם אני מוציא קצת לפני הזרקה כדי שהזריקה תלך חלק

חבל על החומר אמנם...

עדיין שווה כשזה עובר יפה בלי להיתקע ובלי שצריך להילחם עם המזרק כשהמחט נעוצה איףףף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית