הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות מעניינות שיסגרו להרבה אנשים פינות.

luabrankatz

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
אז ככה, קודם כל מה שאני עושה זה חיטוב לפי RFL של לייל והוא לא ממליץ לעשות אירובי אינטנסיבי משום שהגוף לא יוכל להתאושש ממנו, כמו כן גם אני עושה שני אימוני FBW בשבוע ולא יותר כי יותר מזה זה מיותר כי אני לא אוכל להתאושש מזה לאור העובדה שהתזונה שלי ממש נמוכה.
הדבא היחידי שאני עושה בשבוע זה שני אימוני כח ופעמיים אירובי שהאירובי הזה הוא כ 30-40 דקות של הליכה בקצב נמוך בערך 6-6.7 בהליכון.
אחרי כל החפירה השאלה הראשונה שלי היא כזאת.

1. במידה ואני על האחוז שומן המתאים ועומד בכל הקריטריונים, האם זה אפקטיבי לקחת יוהימבין בימים שאני עושה הליכה?

2. השאלה הראשונה נבעה מזה שלפי מה שאני מבין היוהימבין מעלה את הדופק וככה נגרם שריפה של שומן עיקש. ובהליכה הדופק לא ממש עולה.

3. אני בן אדם עם דופק נורמלי ואפילו נמוך, כדאי לי לקחת יוהימבין בימים שיש לי את האימון FBW? זה יהיה אפקטיבי?

4. האם מומלץ לקחת יוהימבין גם ביום בלי אימון\אירובי? האם זה אפקטיבי או סתם בזבוז של כדורים?

5. אני לוקח כרגע מולטי ויטמין*2, אומגה 3*9, מגנזיום*2, סידן*2, 1*ויטמין C, קפאין*1 ויוהימבין*6, האם זה פוגע בכבד כל בכדורים או שזה סתם מיתוס?

6. כנ"ל לגבי החלבון והכליות? האם זה באמת הורס?
תודה רבה לעוזרים ואם אני אזכר בעוד כמה שאלות חשובות אני אעלה אותן.

נערך לאחרונה:
1. כן.

2. לא הבנת נכון, תקרא את המאמר על יוהימבין בפורטל. בעקרון החומר גורם לשחרור מוגבר של השומן מהתאים, ואתה שורף אותו בעזרת אירובי.

3. לא, החומר לא ממריץ לחלוטין, הוא גורם ללחץ ולחום גוף מוגבר.

4. אפקטיבי ביותר. השימוש האידיאלי (שבמהלכו תנצל את החומר לגמרי) הוא 21-25 יום ללא הפסקה.

5. אשאיר את זה למומחים.

6. לחלוטין לא.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יופי תודה רבה!
אם ככה בקשר לשאלה 3 אתה אומר שכן מומלץ לקחת את היוהימבין לאור התשובה של 4...

דרך אגב, לפי המאמר רשום שקלנבוטרול (קלן) ניתן אך ורק באמצעות מרשם רופא במידה ויש בעיות נשימה או כל סיבה שהרופא רואה לנכון לתת את המרשם.
האם זה גם היום ככה? אם הרופא מביא לי מרשם אני אוכל ללכת לבית מרקחת ולקנות?
ועוד משהו ששמתי לב אליו.. ראיתי הרבה אנשים שעושים סייקל שבועיים קלן שבועיים יוהימבין... במאמר כתוב לעשות הפסקה של חודש בין סייקל לסייקל של קלן.
ז"א שאם אני מחליט לעשות את הסייקל הזה אז זה אומר שאני אצטרך לעשות שבועיים קלן שבועיים יוהימבין שבועיים הפסקה וחזרה לקלן?

תודה רבה!!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משה אותך אני באמת מעריך ובאמת אתה אחד המבינים פה בפורום...
לא מתאים לך התשובה הלא עניינית הזאת..
אל תיקח את זה אישי אבל באמת שים לב לשאלה ששאלתי...

ואני חושב שלא קראת את הספר והתשובה שלי הייתה עניינית מאוד.
PSMF עושים מי שב 15% ומעלה לא עושים את זה בחיים למי שפחות בגלל הסיכון לאבד מסת שריר וזה גם מוזכר בספר, יש גם בספר קטגוריות משקל, לכן אם אתה מתאים לאחת מהן יהומבין לא בשבילך כי יהומבין לייל ממליץ לקחת מתחת ל 10% שומן (אפשר גם 12%).
לכן יהומבין לא בשביל או שהדיאטה לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
דווקא אני כן קראתי את הספר...
האמת שקראתי את הגירסא המחודשת של 2008 ויש שלוש קטגוריות של אנשים שעושים את החיטוב.
כרגע אני לא ממש זוכר במדויק את הפילוג שלהן אבל אני בטוח שלא בשלישית, אני חושב שאני כמעט בראשונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית