הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת אבקת חלבון

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
אז ככה קניתי לפני חודש וקצת אבקת חלבון קפה תוצרת כחול לבן של סופר אפקט
אם כבר לעשות טוב לעצמך אז, למה גם ךא לפרגן ולחזק טת את המשק והייצור המקומי שנפגע גם ככה, עם זאת מקווה שלא תראו את
זה בניגוד, עם כל הרצון הטוב שלי לעזור לכחול לבן, בסוף אני רוצה את הכי טןב עבורי וסה מן הסתם יהיה בחול

אני אשמח מכם לעזרה באבקה טובה מאיירב
ודבר נוסף אם מישהו יכול לעשות את ההבדל
בין חלבון וואי, BCCA, חלב גבינה, קזאין
איזה אבקה מהם עם איזה תרכובת הכי טובה

התקציב הוא עד 250 ועד 300 אם זה די טוב
תודה חברים

הבנתי הכי בשוק זה muscle tech או ‏ gold standard premiumלא

היי אחי, לא יכול לומר שאני יודע מאיפה הכי טוב לקנות מחו"ל. בעיקרון כל אבקת חלבון וואי שאתה תקנה מספקת לך כתוסף את מה שאתה צריך.
ההבדלים בין קזאין או וואי או BCAA מוסף הוא פחות קריטי למה שאתה מפיק מזה. משמע כל החבר'ה שמוכרים לך תוספים וטוענים שיש בהם יותר מזה או מאחר, זה פחות קריטי. יש מי שאומר שחלבון קזאין נספג לאט יותר אז זו אבקה לאחרי אימון או דברים כאלה אבל תכלס מחקרית זה לא משנה.

גם לתסף BCAA כמי שאוכל כמו שצריך ומתאמן ורואה תוצאות אין לך שום צורך לתסף עוד חומצות אמינו אם אתה כבר אוכל את הכמות חלבון היומית שאתה צריך זה לזרוק כסף לפח.

בגדול שאני קניתי בזמנו מחו"ל הייתי קונה universal או gold standard premium whey

תכלס ללכת על בטוח ומהיצרן הכי גדול זה יהיה - gold standard premium whey

מקווה שעזרתי

שום אבקה / סוג אבקה / חברה בארץ / חברה בחול לא תשפיע עלייך ברמות שאתה חושב . שום הבדל . זה בסך הכל חלבון . כמו לאכל טונה . אם אתה רוצה לשלם כפול כי זה חברה עם שם עולמי , לבריאות . ובכל סקופ אבקה מכל סוג יש BCAA

אז ככה קניתי לפני חודש וקצת אבקת חלבון קפה תוצרת כחול לבן של סופר אפקט
אם כבר לעשות טוב לעצמך אז, למה גם ךא לפרגן ולחזק טת את המשק והייצור המקומי שנפגע גם ככה, עם זאת מקווה שלא תראו את
זה בניגוד, עם כל הרצון הטוב שלי לעזור לכחול לבן, בסוף אני רוצה את הכי טןב עבורי וסה מן הסתם יהיה בחול

אני אשמח מכם לעזרה באבקה טובה מאיירב
ודבר נוסף אם מישהו יכול לעשות את ההבדל
בין חלבון וואי, BCCA, חלב גבינה, קזאין
איזה אבקה מהם עם איזה תרכובת הכי טובה

התקציב הוא עד 250 ועד 300 אם זה די טוב
תודה חברים

הבנתי הכי בשוק זה muscle tech או ‏ gold standard premiumלא

קודם כל משתלם לקנות מ IHERB רק כשיש מבצעים, צריך לחכות, לפעמים זו הנחה כללית ולפעמים זה לפי חברות

יש את ALLMAX בטעם חמאת בוטנים - כשיש מבצע זה יוצא בערך 220-230 ש"ח, אחלה אבקה

מלבד זאת, הכל אותו חרא, חפש פשוט משהו שטעים לך ובמחיר טוב.

מהארץ אתה יכול לקנות מטבע בריא של אלפא - לי מכל הטעמים היה הכי טעים פופקורן מקורמל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית