הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - עזרה בבקשה

• פותח/ת השרשור nuando
  • פורסם בתאריך

nuando

משתמש מתחיל
15
6
נק' מוניטין:
6
15
6
שלום לכולם,
גיל 35
מטרה עלייה במשקל ומאסה, עם תפריט קלורי מסודר של לפחות +500 קלוריות ומתמיד בו כבר תקופה.
לסייקל ראשון חשבתי על בולדנון בלבד במינון של 600-700 מג בשבוע ולפצל את זה לשתי מנות לשבוע.
אין לי מושג באיזה מזרקים להשתמש ובאיזה אזור בגוף.
ממה להיזהר ומה לעשות במקרים שקראתי באינטרנט של נחיתת אסטרוגן.
מבחינת אימונים אני מתאמן 3 פעמים בשבוע BJJ
אבל שוקל להוסיף חדר כושר כאשר אתחיל את הסייקל (אשמח לשמוע את דעתכם בנושא אם נדרש)
שוב, המטרה זה עלייה במשקל יותר מאשר להרים יותר משקולות או להיות דוגמן משקולות אינסטגרמי.
תפרגנו מהידע והניסיון שלכם בבקשה 🙏

אתה חייב חומר בסיס בסייקל שזה טסטוסטרון אי אפשר לקחת בולדנון לבד...תתחיל סייקל ראשון רק טסט יעלה אותך יפה במשקל

• פותח/ת השרשור
אתה חייב חומר בסיס בסייקל שזה טסטוסטרון אי אפשר לקחת בולדנון לבד...תתחיל סייקל ראשון רק טסט יעלה אותך יפה במשקל
אז אם אני מבין אותך נכון, 500 מ״ג לשבוע של טסט מחולק לפעמיים בשבוע. למשך 12 שבועות
600 מ״ג בולדנון לשבוע מחולק גם לשניים. למשך 12-16 שבועות.
משהו שכדאי לקחת להתאוששות ואיך? משהו תוך כדי לאסטרוגן?
תודה

יש לך הרבה מאוד קריאות לעשות לפני שאתה מחליט לקחת חומרים.. הרבה. תתחיל מלקורא את הנועצים ואז תעבור לreddit. הם מרפנסים שם גם מאמרים. תקרא גם אותם.
כל שלב ושלב הוא קריטי.

סייקל ראשון עושים *רק* טסט'. ואין צורך במינון 500 אלא 300, 350 מספיק.

כמה זמן אתה מתאמן ? משקל גוף? גובה ?

• פותח/ת השרשור
יש לך הרבה מאוד קריאות לעשות לפני שאתה מחליט לקחת חומרים.. הרבה. תתחיל מלקורא את הנועצים ואז תעבור לreddit. הם מרפנסים שם גם מאמרים. תקרא גם אותם.
כל שלב ושלב הוא קריטי.

סייקל ראשון עושים *רק* טסט'. ואין צורך במינון 500 אלא 300, 350 מספיק.

כמה זמן אתה מתאמן ? משקל גוף? גובה ?
קראתי, גם ברדיט, המון, אבל תראה משאלה אחת.. לומדים הרבה.
מתאמן בערך חצי שנה, משקל גוף 51 קג, גובה 172 סמ, העלייה במשקל היא מתונה ולפי המצופה עם התפריט אבל בשביל להגיע ליעד יש לי עוד שנה לכול הפחות, מחפש לקצר תהליכים.

הסיבה שחשבתי על בולדנון זה מתוך הסיבה שמכול החומרים שקראתי, אם זה רק עליה במשקל שזה העיקר עבורי,
אז זה הכי כדאי וגם זה בעל הכי פחות תופעות לוואי.

מתאמן בערך חצי שנה, משקל גוף 51 קג, גובה 172 סמ, העלייה במשקל היא מתונה ולפי המצופה עם התפריט אבל בשביל להגיע ליעד יש לי עוד שנה לכול הפחות, מחפש לקצר תהליכים.

הסיבה שחשבתי על בולדנון זה מתוך הסיבה שמכול החומרים שקראתי, אם זה רק עליה במשקל שזה העיקר עבורי,
אתה מתאמן חצי שנה משקל 51 על 1.72 אין לך מה לגעת בסייקל ואני הכי בעד חומרים בעולם אבל בנתונים שלך אתה לא לסייקל

שלום לכולם,
גיל 35
מטרה עלייה במשקל ומאסה, עם תפריט קלורי מסודר של לפחות +500 קלוריות ומתמיד בו כבר תקופה.
לסייקל ראשון חשבתי על בולדנון בלבד במינון של 600-700 מג בשבוע ולפצל את זה לשתי מנות לשבוע.
אין לי מושג באיזה מזרקים להשתמש ובאיזה אזור בגוף.
ממה להיזהר ומה לעשות במקרים שקראתי באינטרנט של נחיתת אסטרוגן.
מבחינת אימונים אני מתאמן 3 פעמים בשבוע BJJ
אבל שוקל להוסיף חדר כושר כאשר אתחיל את הסייקל (אשמח לשמוע את דעתכם בנושא אם נדרש)
שוב, המטרה זה עלייה במשקל יותר מאשר להרים יותר משקולות או להיות דוגמן משקולות אינסטגרמי.
תפרגנו מהידע והניסיון שלכם בבקשה 🙏
רד מהחומרים בשנים הקרובות. מה שאתה צריח בשביל לעלות במשקל זה מאזן קלורי חיובי. לאכול יותר ממה שאתה שורף זה הכל פשוט וקל רק לאכול.
3 אימונים בשבוע זה מצוין רק תאכל מספיק קלוריות. אם אתה תתקשה להכניס מספיק אוכל תוסיף גיינר יחס חלבון/פחמימה 1/5 תוסיף ממנו עוד 1000 קלוריות חלבון ופחמימה זה יעבוד לך כמה שנים אתה תעלה במשקל בלי סטרואידים. תוסיף גם קראטין באבקה 2.5 גרם ליום. תחזור לפורום עוד כמה שנים תשאל על חומרים.

• פותח/ת השרשור
תודה חברים יקרים על הדאגה, אבל ההחלטה שלי בנושא התקבלה,
אני צריך דחיפה בתאבון וביכולת אכילה.

תודה חברים יקרים על הדאגה, אבל ההחלטה שלי בנושא התקבלה,
אני צריך דחיפה בתאבון וביכולת אכילה.
זה לא דאגה, תהרוג את עצמך מצידי, אתה מבקש עיצה שתעזור לך להתקדם נכון ומהר, ובמקרה שלך זה בלי חומרים.
לא יהיה לך מדד לתוכנית טובה או גרועה כשאתה מתאמן מתחיל ועל חומרים, אתה תתקדם בהתחלה ולא תדע ממה. ראיתי עשרות מתאמנים כמוך, מתחילים עם חומרים ישר בתחילת דרכם בחדר כושר, בזמן קצר מגיעים ל100 ק"ג בנץ' ומרגישים שהם משהו, ואז הם מבינים שכולם מגיעים ל100 ק"ג בנץ' תוך כמה שבועות או חודשים, ההבדל ביניהם, שהמוזרק לא למד כלום בזמן הזה, אין למאמן שלו גם פידבק אמיתי מה עבד או לא עבד בתוכנית, והוא נשאר תקוע ב100 ק"ג בנץ' למשך שנים, בזמן שמתאמן ממוצע עובר אותו אחרי שנה של אימונים.

אני מתאמן הרבה שנים, מעולם לא לקחתי חומרים וזה גם לא מפתה אותי, אני אלוף הארץ בפאוורליפטינג בכל הזמנים בכמה קטגוריות והרמות, יותר מהמוזרקים שהתחרו מולי. חומרים עובדים, אני לא אכחיש את זה, אבל הם רק עוזרים אם אתה יודע מה שאתה עושה, ולך אין מושג.

תיקח מאמן, תקפיד על תזונה ושינה, תשקיע את זמן, אם תחליט שתרצה להתחיל עם חומרים אחרי תקופה טובה באימונים ואתה או המאמן שלך מרגישים שיש לך הישגים מעבר למתאמן ממוצע, לך על זה, עד אז, אל תבקש עיצה אם אתה יודע הכל.

• פותח/ת השרשור
זה לא דאגה, תהרוג את עצמך מצידי, אתה מבקש עיצה שתעזור לך להתקדם נכון ומהר, ובמקרה שלך זה בלי חומרים.
לא יהיה לך מדד לתוכנית טובה או גרועה כשאתה מתאמן מתחיל ועל חומרים, אתה תתקדם בהתחלה ולא תדע ממה. ראיתי עשרות מתאמנים כמוך, מתחילים עם חומרים ישר בתחילת דרכם בחדר כושר, בזמן קצר מגיעים ל100 ק"ג בנץ' ומרגישים שהם משהו, ואז הם מבינים שכולם מגיעים ל100 ק"ג בנץ' תוך כמה שבועות או חודשים, ההבדל ביניהם, שהמוזרק לא למד כלום בזמן הזה, אין למאמן שלו גם פידבק אמיתי מה עבד או לא עבד בתוכנית, והוא נשאר תקוע ב100 ק"ג בנץ' למשך שנים, בזמן שמתאמן ממוצע עובר אותו אחרי שנה של אימונים.

אני מתאמן הרבה שנים, מעולם לא לקחתי חומרים וזה גם לא מפתה אותי, אני אלוף הארץ בפאוורליפטינג בכל הזמנים בכמה קטגוריות והרמות, יותר מהמוזרקים שהתחרו מולי. חומרים עובדים, אני לא אכחיש את זה, אבל הם רק עוזרים אם אתה יודע מה שאתה עושה, ולך אין מושג.

תיקח מאמן, תקפיד על תזונה ושינה, תשקיע את זמן, אם תחליט שתרצה להתחיל עם חומרים אחרי תקופה טובה באימונים ואתה או המאמן שלך מרגישים שיש לך הישגים מעבר למתאמן ממוצע, לך על זה, עד אז, אל תבקש עיצה אם אתה יודע הכל.
תודה, אך בנימה ידידותית, אולי תחזור לקרוא שוב?
מעניין לי את ה.. כמה הרמתי באנץ' או מה המשקל בכלל בתרגיל כזה או אחר.
אני אומנם מתאמן לאחרונה חצי שנה אבל כבר הייתי בכמה וכמה סבבים של חדרי כושר ואימונים בחיים שלי,
לא מזיז לי כמה הרמתי בחדר כושר או כמה האימון מתקדם או שלא,
לי יש מטרה אחת, עלייה במשקל בזמן קצר עם דחיפה רצינית לתיאבון וליכולת האכילה שלי.
ייתכן מאוד שחומרים זה רחוק מהדרך האידיאלית לזה, אין ספק, יש סיבה לזה שתמיד התרחקתי מזה,
אך אני לא חושב שאפשר להכחיש לפחות מדעית את היעילות שלהם בעלייה במשקל הגוף ומאסה, את הדחיפה שלהם לתיאבון ואכילה בהינתן החומרים המתאימים.
ולא אני לא יודע חצי דבר לעומתכם וממש לא מתחרה בידע שלכם, אני פה בשביל לשאול כיצד נכון לקחת ולשלב חומרים,
אין לי כוונה להיות פאוור ליפטר או משהו שאפילו דומה לזה.
אני מבין שזה רחוק מלהיות אורתודוקסי, אך לכולנו יש את הסיבות שלנו, ולי יש את שלי.
ניסיתי בעבר סארמ MK677 וכדומה, לא היו יעילים (אולי קניתי זבל של כדורים מי יודע), עכשיו ננסה דרך אחרת,
אך שוב, אין לי כוונה להתנגח כאן עם איש, שאלתי מתוך חוסר ידע ואני מקבל גם דעות שונות.
בדעתך, בהתעלם לחלוטין מכמה הנפתי בחדר כושר ולמדוד התקדמות של משקלים, זה לא יעיל מספיק לעלייה במשקל?

אני אומנם מתאמן לאחרונה חצי שנה אבל כבר הייתי בכמה וכמה סבבים של חדרי כושר ואימונים בחיים שלי,
לי יש מטרה אחת, עלייה במשקל בזמן קצר עם דחיפה רצינית לתיאבון וליכולת האכילה שלי.
ייתכן מאוד שחומרים זה רחוק מהדרך האידיאלית לזה, אין ספק, יש סיבה לזה שתמיד התרחקתי מזה,
אך אני לא חושב שאפשר להכחיש לפחות מדעית את היעילות שלהם בעלייה במשקל הגוף ומאסה, את הדחיפה שלהם לתיאבון ואכילה בהינתן החומרים המתאימים.
ולא אני לא יודע חצי דבר לעומתכם וממש לא מתחרה בידע שלכם, אני פה בשביל לשאול כיצד נכון לקחת ולשלב חומרים,
אני מבין שזה רחוק מלהיות אורתודוקסי, אך לכולנו יש את הסיבות שלנו, ולי יש את שלי.
ניסיתי בעבר סארמ MK677 וכדומה, לא היו יעילים (אולי קניתי זבל של כדורים מי יודע), עכשיו ננסה דרך אחרת,
אך שוב, אין לי כוונה להתנגח כאן עם איש, שאלתי מתוך חוסר ידע ואני מקבל גם דעות שונות.
בדעתך, בהתעלם לחלוטין מכמה הנפתי בחדר כושר ולמדוד התקדמות של משקלים, זה לא יעיל מספיק לעלייה במשקל?
אתה תעלה במשקל וכשתצא מהסייקל מיד תרד,
כמו בלון שהתפוצץ.
תתחיל קודם מללמוד לאכול מספיק כדי לעלות במשקל ותתקדם משם.
אתה מתאמן סה"כ 3 פעמים בשבוע ועם משקל גוף לא גבוה במיוחד, זה רק עניין של מספרים, לאכול יותר ממה שאתה מוציא.

• פותח/ת השרשור
אתה תעלה במשקל וכשתצא מהסייקל מיד תרד,
כמו בלון שהתפוצץ.
תתחיל קודם מללמוד לאכול מספיק כדי לעלות במשקל ותתקדם משם.
אתה מתאמן סה"כ 3 פעמים בשבוע ועם משקל גוף לא גבוה במיוחד, זה רק עניין של מספרים, לאכול יותר ממה שאתה מוציא.
אני אוכל תקין, עלייה יציבה, עם תזונאית במעקב, ומעלה את הקלוריות בסיס לפי המשקל בסיס, כולל RMR וכדומה ומוסיפים 500 קלוריות בקבוע,
אני פשוט לא מעוניין להמתין בערך שנה בכדי להגיע למשקל יעד.
לא מדבר בכלל על המאבק התמידי שזה לאכול גם מבלי תחושת רעב.

אני אוכל תקין, עלייה יציבה, עם תזונאית במעקב, ומעלה את הקלוריות בסיס לפי המשקל בסיס, כולל RMR וכדומה ומוסיפים 500 קלוריות בקבוע,
אני פשוט לא מעוניין להמתין בערך שנה בכדי להגיע למשקל יעד.
לא מדבר בכלל על המאבק התמידי שזה לאכול גם מבלי תחושת רעב.
אבל אתה תגיע למשקל בצורה טבעית וגם תדע לשמור עליו או לעלות עוד ולא בצורה מהירה ומלאכותית שבסופה תאבד את המשקל שעלית.

אתה מתאמן דיי חדש לפחות ב bjj, תן לגוף להתרגל ולהתחזק קודם.

אתה מתכוון להתחרות?

אין קיצור תהליכים. אתה די מתחיל בהתחשב בעובדה שאתה שוקל 50.

גם לפי התשובה שלך לא באמת עשית שום קריאות. אולי במקסימום רפרפתה.
גם לפי רמת השאלות שלך.

בולדנון זה אחד הסטרואידים הכי מסכונים שכרגע קיימים, ממש לא מומלץ למתחילים. מסוכן לכליות, מעלה rbc, מרסק e2..

אחי אתה לא צריך סייקל אתה צריך ז^ן!
אין לך מה לגעת בחומרים...

תלמד לאכול, תלמד להתאמן, לישון מספיק.
חומרים זה זבל.. ואומר לך אחד שעשה כמה סייקלים בחיים שלו.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

צחוק בצד..
אני מכיר כמה אנשים שבגלל שימוש באנבולים שזה עסק יקר.. התחילו לאכול ז*ן על אמת בשביל לממן את התחביב הלא זול והבדיקות דם הפרטיות וכו'..
גילוי נאות אני אוכל ז*ן פרו בונו🤤

נערך לאחרונה:
50 קילו על מטר שבעים, noob טוטאלי באימוני כח, רוצה לקחת סטרואידים.
בתגובות שלו כאן מייצר רושם של מקרה אבוד. עצות מבעלי נסיון וידע לא יועילו.
יש חבר׳ה שבלי לדפוק את הראש בקיר לא לומדים.

אמנם הצגתי את המבוי הסתום אליו אתה נכנס בנוגע לכוח, אבל הדבר נכון גם לגבי מסה.
זכותך לבקש עזרה, אבל זה שיתן לך אותו יבחר בעזרה שהוא מרגיש שהכי נכון לך, ולכן כולם כתבו לך שרק אדיוט יבחר בתהליך שאתה פונה אליו. אבל מה אנחנו יודעים, אנחנו סובלים מסבלנות והתקדמות יציבה לאורך זמן, אתה מלא בניסיון וחכמה שהביא אותך לאן שאתה היום.
אתה לוקח עיצות מאדם במשקל גוף 50 ק"ג שמתאמן בקושי כמה חודשים, תפטר את עצמך ותשכור מאמן שיכוון אותך לתוצאות שאין לך עדיין ואתה רוצה.

אני בכנות מנסה להבין לאיזה עזרה ציפיתי שאתה מסרב לקבל את העזרה הכי טובה מאנשים הרבה יותר מנוסים ממך. אשמח לשנות את ההודעה שלי שיתאים לאג'נדה שלך, הנה:

אל תקשיב לאף אחד, ת'יודע עחי תוב, תבוא אביא לך חומר טוב, אהיה איתך אכי גבר בעולם. תאמין לי שעזרתי להרבה כמוך. מכיר את פאבלו מאהרי? זה אני שהבאתי לו חומרים, אגיע עליי 25 ק"ג משקל גוף ושמן כמו פיל, טוך שום זמן אפכתי אוטו למפלצת, אתה אושה בסכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית