הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לקיחת תוספי תזונה לחו"ל

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
אהלן חברים,

שאלה:
האם ניתן לקחת איתי את התוספי תזונה שאני צורך בארץ ולעבור איתם לחו"ל?
אני טס לשבוע ולא יודע מה הנהלים בעניין.

התוספים הם כמובן כולם חוקיים: קריאטין, קולגן, מגנזיום, אומגה 3, ברזל, כורכומין ומולטי ויטמין

תודה

אהלן חברים,

שאלה:

התוספים הם כמובן כולם חוקיים: קריאטין, קולגן, מגנזיום, אומגה 3, ברזל, כורכומין ומולטי ויטמין

תודה
כעיקרון אם זה באריזה כנראה שלא יהיה אכפת להם, לרוב גם אם לא זה לא יותר מידי מטריד אותם.
בכל מקרה גם אם לא תיקח שבוע לא יקרה לך כלום, אם אתה ממש מתעקש אפשר לקחת קיראטין.

כשאני טס לביקורים של שבועיים שלושה אני אורז קריאטין במזוודה שעולה לצ'ק אין ואין בעיות. רק להקפיד לארוז באופן ארמטי.

• פותח/ת השרשור
כשאני טס לביקורים של שבועיים שלושה אני אורז קריאטין במזוודה שעולה לצ'ק אין ואין בעיות. רק להקפיד לארוז באופן ארמטי.
אני טס ל-6 ימים, 5 לילות.

לשקול לוותר על לקחת איתי את התוספים?

אני אישית לוקח תמיד הכל ולא עשו לי בעיות אף פעם...
הכוונה לתוספים כמובן ולא טסט וכו.

אהלן חברים,

שאלה:

תודה
שמע אלא אם זה חומרים של ממש, שאז לא כדאי לך לפספס מנות, תוספים כאלה זה לא משנה אם לא תקח אותם 5-6 ימים ואז תחזור לקחת אותם אחרי. הטרחה הכאב ראש הניסיון לעבור איתם במכס וכו' אין למה. אתה לא מפסיד כלום לא לקחת אותם שבוע.

אני בדרך כלל פשוט לא טורח לקחת אותם איתי ואז לוקח אותם שאני חוזר. אם אתה טס ליותר זמן נניח שבועיים שלוש, אני בדרך כלל מסתכל על הלוקיישן והולך לרכוש משהו אם זה ממש קריטי אבל תכלס התוספים האלה, לא הייתי טורח בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית