וינסטרול

חדשכאן

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי אני בן 23 מתאמן כבר 4 שנים בחיים לא נגעתי בחומרים ואני רוצה לנסות להכניס חומרים קניתי וינסטרול ורק אחרי שקניתי הבנתי שצריך לקחת גם טסט האם זה חובה? קניתי 100 כדורים האם זה אפשר לסייקל ראשון? רוצה לנסות ואז להפסיק
דרך אגב זה הכדורים מישהו מכיר את החברה? ואת האיכות של הכדורים

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 173.3 · צפיות: 76
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 209.6 · צפיות: 69
היי אני בן 23 מתאמן כבר 4 שנים בחיים לא נגעתי בחומרים ואני רוצה לנסות להכניס חומרים קניתי וינסטרול ורק אחרי שקניתי הבנתי שצריך לקחת גם טסט האם זה חובה? קניתי 100 כדורים האם זה אפשר לסייקל ראשון? רוצה לנסות ואז להפסיק
דרך אגב זה הכדורים מישהו מכיר את החברה? ואת האיכות של הכדורים
זה וינסטרול של חברת VERTEX . אתה צריח לשלב זריקות טסט יחד עם הכדור הזה. לפני שתעשה את זה תקרא מאמרים בפורום תלמד את העניין הזה ולפני שתתחיל שימוש תלמד ותקרא גם על PCT טמוקסיפן/כלומיד/ אוביטריל HCG . אחרי שתלמד ותבין איך עושים הכל תשכול שימוש. אם לא תרצה להכנס לזה או שתחזיר לדילר את המוצר או שמקסימום תחליף אותו במשהו אחר תלוי במטרה שלך תיכול לקחת מוצר שלא דורש PCT ולא משבש הורמונים

לא אתייחס להחלטה שלך לקחת / לא לקחת. החברה עצמה אחת הטובות שהיו אי פעם בישראל. פופולרית מאוד, גם בקרב מפתחי גוף, ותיקה מאוד ועושה את העבודה. אתה לא צריך אלטרנטיבות. לגבי צריכה או שילוב עם חומרים אחרים, כן ממליץ לך להתייעץ וללמוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית