הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וינסטרול

AVI ASHOROV

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים אחרי מסה התחלתי לקחת וינסטרול 25 מג לפני 6 ימים הייתי בשיא המסה על 5000 קלוריות ביום ו 90 קילו

עכשיו שהתחלתי את החיטוב למרות שירדתי בקלוריות דיי דרסטי מ 5000 ל 2000 קלוריות אני לא מרגיש חולשה רגילה כזאת כמו שבדרך כלל יש בחיטוב ירדתי עד עכשיו 2 קילו ואני מרגיש אנרגטי באימונים והכל זה נורמלי עם הוינסטרול? האם ככה אמורים להרגיש אפילו בחיטוב קיצוני?

• פותח/ת השרשור
בהנחה ואתה נוטל וינסטרול ללא חומר בסיס (טסט) התסמינים יתחילו כשבועיים לאחר סיום הסייקל
זה כולל טסט ברור שלא בלי אבל השאלה עם זה שאני לא מרגיש חולשה בחיטוב קיצוני וכמעט ללא פחמימה הגיוני?

זה כולל טסט ברור שלא בלי אבל השאלה עם זה שאני לא מרגיש חולשה בחיטוב קיצוני וכמעט ללא פחמימה הגיוני?

אכן הגיוני, במיוחד שגם לאחר הקיצוץ אתה עדיין על 2000 קלוריות שזה בערך צריכה ממוצעת של גבר
חוץ מזה שאם רק עכשיו התחלת את החיטוב הקושי יכול לבוא יותר מאוחר

אם אתה לוקח ווינסטרול בלי טסט זה פשוט טירוף ולדעתי טעותת , תוסיף את העובדה שאתה בחיטוב והגוף שלך בסטרס כתוצאה מגירעון קלורי רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית