הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הידבקות ב HIV לאחר שימוש בסטרוייד של ברנד לא מוקר

מצב
השרשור נעול

דניאל אליהו

משתמש מתחיל
78
28
נק' מוניטין:
34
78
28
שלום לכולם,

היום באמצע אימון בחדר כושר, ניגש אלי בחור וסיפר לי על מקרה הזוי של בן אדם בריא שנכנס לסייקל ה- 3 או 4 שלו והתנסה בברנד סטרוייד חדש שכנראה לא מוכר ולתדהמתי הבן אדם התגלה כנושא HIV.
לטענת הבן אדם החולה הוא מצביע על האמפולות סטרוייד שהוא השתמש.. ולטענתו לא חווה סקס בלתי-מוגן והוא מאשים טוטאלית את הזריקות שלקח 😱😱😱😱

אני עדיין מתקשה מאוד להאמין לכזה סיפור, אף פעם לא חשבתי על סיטואציה כזאת !! - אבל הבחור הפחיד אותי ממש ממש.
מה דעתכם? - מה אם זה היה EBOLA VIRUS - מה אם הרעילו אותנו ב - DEADLY DRUG?
מה העולם נהיה כזה אלים? האם סיפור כזה יכול להיות אמיתי?

• פותח/ת השרשור
1) אינו חבר ולא gym bro - אלא סתם בן אדם שאני מכיר ונפגשנו בחדר כושר
2) אני אף פעם לא חשבתי על כזה דבר, אבל הבחור הזה פתח את עיניי לדברים שיכולים להתרחש
3) הרי מרבית מהחומרים מיוצרים בשטחים, איך תדע שהאנשים שם לא יינקמו בנו וירעילו אותנו בדרך הזו? לא ראית מה עשו לנו ביום שבת ההיא? הם מספיק אכזריים גם לעשות כאלה דברים

הנה, יש לך עוד סיבה להפסיק לצרוך את הזבל הזה.
אני רק שאלה - אם אני רוצה לעשות איטבח אל יהוד עם רעל, למה שלא ארעיל מוצר שמגיע מהשטחים ונצרך בכמויות אדירות בישראל כמו ביצים, בשר, ירקות?
שורה תחתונה - אתה והלא gym bro שלך צריכים להפסיק לעשן את מה שאתם מזריקים.
אני ציני וסרקסטי, מקווה שזה לא פוגע, לא זו הכוונה.

שלום לכולם,

היום באמצע אימון בחדר כושר, ניגש אלי בחור וסיפר לי על מקרה הזוי של בן אדם בריא שנכנס לסייקל ה- 3 או 4 שלו והתנסה בברנד סטרוייד חדש שכנראה לא מוכר ולתדהמתי הבן אדם התגלה כנושא HIV.
לטענת הבן אדם החולה הוא מצביע על האמפולות סטרוייד שהוא השתמש.. ולטענתו לא חווה סקס בלתי-מוגן והוא מאשים טוטאלית את הזריקות שלקח 😱😱😱😱

אני עדיין מתקשה מאוד להאמין לכזה סיפור, אף פעם לא חשבתי על סיטואציה כזאת !! - אבל הבחור הפחיד אותי ממש ממש.
מה דעתכם? - מה אם זה היה EBOLA VIRUS - מה אם הרעילו אותנו ב - DEADLY DRUG?
מה העולם נהיה כזה אלים? האם סיפור כזה יכול להיות אמיתי?

• פותח/ת השרשור
הנה, יש לך עוד סיבה להפסיק לצרוך את הזבל הזה.
אני רק שאלה - אם אני רוצה לעשות איטבח אל יהוד עם רעל, למה שלא ארעיל מוצר שמגיע מהשטחים ונצרך בכמויות אדירות בישראל כמו ביצים, בשר, ירקות?
שורה תחתונה - אתה והלא gym bro שלך צריכים להפסיק לעשן את מה שאתם מזריקים.
אני ציני וסרקסטי, מקווה שזה לא פוגע, לא זו הכוונה.
אתה כמו תמיד, לוקח נושא רציני והופך אותו לילדותי ומריבות.
כוונותיי היו טובות, ועדיין הן כך.
בשביעי לאוקטובר הכל השתנה, התברר כמה השכנים שלנו אלימים ואכזריים שאין כמותם.
אולי האירניים גם ישתפו פעולה עם השטחים וירעילו אותנו
יריקות וביצים אינם מצרך אשר יכולים להכניס לתוכו רעל.. לעומת זאת, סטרוייד זה חומר שמכניסים לתוך השריר ונספג ע״י הדם וקל יחסית להרעיל.

..

זה לא רק HIV.. המסר/הלקח/הרעיון מהשרשור הזה הוא שיכולים להדביק אותנו בכל ווירוס אשר הוא .. ebola virus אולי, malaria virus .. לא יודע.. יש מליון ווירוס שיכולים להכניס לתוך האמפול.

אנחנו חלוקים בשאלה האם זה עניין רציני או ילדותי.
לראייתי זה מקביל לתנינים בכינרת וגראס מרוסס.
אני חושב שזה אמור להיות טריוואילי למה.
אם אתה באמת חושש, פשוט תפסיק לצרוך.
קל.

• פותח/ת השרשור
אנחנו חלוקים בשאלה האם זה עניין רציני או ילדותי.
לראייתי זה מקביל לתנינים בכינרת וגראס מרוסס.
אני חושב שזה אמור להיות טריוואילי למה.
אם אתה באמת חושש, פשוט תפסיק לצרוך.
קל.
אני בהחלט חושש ונפתחו לי העיניים לדברים שלא ראתי מקודם, אני בהחלט אשקול דעת בשנית אם אצרוך או לא ומה המקור..
הפורום הזה נועד לשיתופי פעולה בין האנשים, לדון, להתווכח, לחלוק, ולתת ולקחת.. מטרת השרשור היא גם להזהיר אנשים ולמנוע חלילה הידבקות בווירוס קטלני.. אני לא בא כדי לשאל אותך על המצב שלי אם לצרוך או לא, לא.. אני בא כדי להצביע על כזה מקרה אלים ושתמימים לא ייפלו במלכודת הזו..

יריקות וביצים אינם מצרך אשר יכולים להכניס לתוכו רעל.. לעומת זאת, סטרוייד זה חומר שמכניסים לתוך השריר ונספג ע״י הדם וקל יחסית להרעיל.
אני לא חושב שלHIV יש טעם, בקלות אפשר להכניס אותו בבשר, ביצים וירקות. צריך לשמר אותו עם כימיקאלים מסוימים שגם הם בלי טעם או טעם מאוד חלש. העניין שלא צריך כמות גדולה כדי להרעיל, ככה שגם אם היה טעם כלשהו, זה לא היה מורגש. אנחנו מדברים על מיליגרמים.
אתה כמו תמיד, לוקח נושא רציני והופך אותו לילדותי ומריבות.
גם אני מצטרף להנ"ל שהנושא שהעלית סופר ילדותי.
ולתדהמתי הבן אדם התגלה כנושא HIV.
מה עוד סיפר, שחברה שלו נכנסה להריון בלי שקיימו יחסים בגלל שהזריק לעצמו יותר מידי טסט? אתה מבין איך שזה נשמע אני מקווה.

אני הכי בעד שתפסיק להזריק לעצמך את הזבל הזה, אבל חושב שהטענות כאן טיפשיות.

• פותח/ת השרשור
אם הרוב כאן חושב שזה נושא ילדותי ולא מעניין, וכל הטענות כאן מופרכות, אני אמחק את השרשור ואלמד שלא תמיד לב לבן וכוונות טובות יקבלו יחס מתאים.
איתכם הסליחה, ועומק ההתנצלות

תפסיקו להגיד לי ״תפסיק להזריק״ - או ״תפסיק לקחת את הזבל הזה״.
1)טסט זה לא זבל.
2) אני לא הנושא, זה שאני צורך או לא זו דעה אישית ואני אחליט לעצמי. אתם יוצאים מנושא השרשור
3)אני גם ציינתי שקשה לי מאד להאמין לכזה סיפור ואני סבור שלא קרה לעולם כזה מקרה אבל מדעית זה יכול לקרות.

נערך לאחרונה:
אם הרוב כאן חושב שזה נושא ילדותי ולא מעניין, וכל הטענות כאן מופרכות, אני אמחק את השרשור ואלמד שלא תמיד לב לבן וכוונות טובות יקבלו יחס מתאים.
שיקול שלך מה לעשות עם המידע שאתה מקבל. רק אדייק, הנושא ממש מעניין למרות שהוא ילדותי.
טוב שלמדת שאין קשר בין הכוונות שלך והתוכן של הנושא שפתחת, הוא ילדותי עדיין.
תפסיקו להגיד לי ״תפסיק להזריק״ - או ״תפסיק לקחת את הזבל הזה״.
1)טסט זה לא זבל.
2) אני לא הנושא, זה שאני צורך או לא זו דעה אישית ואני אחליט לעצמי. אתם יוצאים מנושא השרשור
3)אני גם ציינתי שקשה לי מאד להאמין לכזה סיפור ואני סבור שלא קרה לעולם כזה מקרה אבל מדעית זה יכול לקרות.
1. לדעתי החומר הזה מסוכן כשלעצמו גם בלי HIV.
2. הנושא ילך לאיפה שיקחו אותו, אתה לא חייב לאהוב את זה, אבל נושא ציבורי גולש לאזורים שונים.
3. מדעית אני לא קיים, אז תתעלם ממני. אם אתה כמונו חושב שהטיעון מופרך, אין לך סיבה להתגונן שהנושא לא ילדותי.

1. ״טסט זה לא זבל״ - נכון. אבל אמפולת שוק שחור שמגיעה ממחסן בטול כרם ויש עליה תגית ״טסט״ היא בהחלט בעלת פוטנציאל להיקרא זבל.
2. העלית טיעונים מאד לא רציניים. אל תתפלא שלא מתייחסים אליהם ברצינות.

• פותח/ת השרשור
1. ״טסט זה לא זבל״ - נכון. אבל אמפולת שוק שחור שמגיעה ממחסן בטול כרם ויש עליה תגית ״טסט״ היא בהחלט בעלת פוטנציאל להיקרא זבל.
2. העלית טיעונים מאד לא רציניים. אל תתפלא שלא מתייחסים אליהם ברצינות.
מצד אחד אתה אומר שוק שחור וטול כרם וקיים חשש להיות זבל,
ומצד שני אתה שולל כל היתכנות להימצאות חיידק קטלני בתוך האמפול

אתה עושה סלט בין שני עניינים.
האם יכול להיות שאמפולה שמיוצרת פיראטית תהיה מזוהמת עם חיידק או תכיל חומרים מסוכנים ותהווה סיכון בריאותי - חד משמעית.
האם יש סיכון שמחבלים ישיגו טכנולוגיה של נשק ביולוגי ויראלי, ואז יבחרו שאמצעי ההסעה יהיה אמפולות של טסט מזויף - זו הזייה מנותקת מהמציאות.

HIV זה לא חיידק, זה וירוס, עוד סיבה שלדעתי הטיעון שלך ילדותי.

• פותח/ת השרשור
HIV זה לא חיידק, זה וירוס, עוד סיבה שלדעתי הטיעון שלך ילדותי.
תסתכל איך אתה תופס אותי במילה
מה זה משנה עכשיו אם זה ווירוס או חיידק? נו באמת?
זה מטרת השרשור? לנתח את מה זה HIV?

זה שאני כתבתי חיידק במקום וירוס הופך את הנושא לילדותי?
אוקיי בסדר.

ננעל.

אפשר לנעול.
זה דיון ממוצה.
חבל, הכיף רק התחיל.
תסתכל איך אתה תופס אותי במילה
מה זה משנה עכשיו אם זה ווירוס או חיידק? נו באמת?
זה מטרת השרשור? לנתח את מה זה HIV?

זה שאני כתבתי חיידק במקום וירוס הופך את הנושא לילדותי?
אוקיי בסדר.

ננעל.
כן, כי האופן להעביר וירוס זה מסובך בטירוף ביחס לחיידק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית