עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרה אומללה.ראד 140 לא יעשה לך שום תופעות לוואי.
עוד אמרה לא מדויקת בלשון המעטה.3 שנים בחד"כ זה לא מעט זמן
ראד 140 לא יעשה לך שום תופעות לוואי. זה רחוק מאוד מחומר אנאבולי.
3 שנים בחד"כ זה לא מעט זמן ואולי כן הגיע הזמן להוסיף עוד קילו, שניים שריר נקי.
במינון נכון לא תצטרך PCT
תודה רבה, אין לי כוונה להתמכר לסטרואידים אנבוליים.אני מכיר אנשים בתחום בגילאי ה+40 שהיו 10 שנים על סטרואידים ON / OFF ומצטערים על היום הרימו את המחט... שום איבר בגוף שלהם לא עובד והם לוקחים יותר תרופות מזקן חולה בן 80!
כל אותם 'תוספים' וSarms למינהם הם חסרי תועלת והסיכוי שתקבל sarms אמיתי הוא אפסי.תודה רבה, אין לי כוונה להתמכר לסטרואידים אנבוליים.
מחפש קצת יותר כולל תזונה נכונה.
לכן קראתי על תוספים כאלו ואחרים ביניהם ראד 140.
תודה על התשובה, לא מובן מאליו.כל אותם 'תוספים' וSarms למינהם הם חסרי תועלת והסיכוי שתקבל sarms אמיתי הוא אפסי.
בדרך כלל אותם סארמים שנמכרים ברשת.. הם סטרואידים אוראלים כמו דיבול וטורינבול במינון נמוך ומסווה של סארם באריזה יפה עם לוגו זרחני..
במידה ואתה עדיין שוקל חומרים..
אז רק טסט רפואי במינון TRT ובמעקב בדיקות דם.
קניתי אנבאר בארה״ב שהגיע אלי אך ממש חושש לקחת אותו. למרות שבכל מקום שאני קורא הוא הכי פחות מסוכן אם אפשר לומר.תודה על התשובה, לא מובן מאליו.
לא לוקחים אוראלי בלי טסט כבסיס.תודה על התשובה, לא מובן מאליו.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
קניתי אנבאר בארה״ב שהגיע אלי אך ממש חושש לקחת אותו. למרות שבכל מקום שאני קורא הוא הכי פחות מסוכן אם אפשר לומר.
דגש על מה שכתבת שאני ממש לא יודע מאיפה באמת הגיע
על סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שרירלא הבנתי על סמך מה אתה אומר לו את זה? ועוד אומר לו את זה בביטחון מלא
באמת? אתה מוכן להתחייב לו ש"במינון נכון" הוא לא יצטרך PCT? ושלא יעשה לו שום תופעות לוואי?
למה? כי איזה טמבל מהמכון שלך לקח ראד ולא קרה כלום?
אה יפה, מאוד מקצועי מצידךעל סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שריר
בה לך לעלות תמונות לפני ואחרי שנראה את התוצאה של עליה 10 קילו שריר וירידה של 10 קילו שומן?על סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שריר
יכול לשלוח לך בפרטי אתה תתרשם מאוד מהשינויבה לך לעלות תמונות לפני ואחרי שנראה את התוצאה של עליה 10 קילו שריר וירידה של 10 קילו שומן?
בגילך לא הייתי נוגע באף חומר זו דעתי האישית , תתאמן טבעי וחזק זה אמור לעשות את העבודה , אם אתה ממש רוצה להתחיל להשתמש לא הייתי נוגע באנאבר סולו , סייקל בסיסי הוא טסט בלבד , לחילופין כפי שכתבו כאן לך לרופא תבדוק את הטסט טוטאל שלך והטסט החופשי , תעשה בדיקה כמו שצריך להורמונים במידה ויש בעיה תבקש trt זה עדיף בליווי רופא , אני בן 40 תחילת שימוש בגיל 28 , כבר 3 שנים בלי סייקלים שוקל לעלות על trt בקרוב , ומשמר אחלה מסה בלי חומרים לבינתיים ,להגיד לך שאני מצטער שהתחלתי לא אבל יש תופעות לוואי בזמן סייקלים וכל המשתמשים יעידו על כך.
אתה במקרה מוכר?על סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שריר