הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Testolone

• פותח/ת השרשור Ari_B
  • פורסם בתאריך

Ari_B

משתמש מתחיל
18
4
נק' מוניטין:
4
18
4
שלום, בן 53 מחפש קצת יותר לאחר 3 שנים בחדר כושר.
לאחרונה קורא על סארמים ותופעות לוואי שלהם.
למישהו בגילי יש ניסיון בזה? האם אכן לא גורם לתופעות לוואי כפי שטוענים בעשרות אתרים.
האם צריך לעשות pct לאחר או תוך כדי?

שמע, אני לא רחוק מהגיל שלך, בסוף שנות הארבעים שלי.
שני הסנט שלי:
אתה מתאמן יחסית חדש, וכנראה לא קרוב אפילו למיצוי היכולות הטבעיות שלך.
הגוף שלך לא בן 20, אבל לחלוטין מסוגל להעלות מסת שריר יפה.
אם אתה רוצה לראות קפיצה בתוצאות, תתחיל מדיוק תכנית האימונים, התזונה והשינה שלך, וההקפדה וההתמדה בהם.
במלים אחרות - רוצה תוצאות רציניות יותר, תהיה רציני יותר בקשר למה שנדרש כדי לשפר את האפקטיביות של העלאת מסת שריר.

אני יודע שזה לא מה שרצית לשמוע, שחיפשת בסה״כ חוות דעת על חומרים, אבל חשוב שתבין שגם עם חומרים אתה צריך להתאמן בצורה אפקטיבית כדי לראות תוצאות של ממש.
המסלול הבטוח, הבריא, שגם יוביל אותך לתוצאות הוא לא מסובך, ולא מצריך ממך לדחוף לגוף חומרים שאין לך מושג באיזה חור בהודו או טול כרם הם יוצרו.
Just do it.

בגיל 53 אני לא הייתי מתקרב לחומרים.
אנשים בגיל 25-30 על חומרים נתקלים בתופעות לוואי או חלילה סיבוכים כתוצאה משימוש.
הייתי מנסה להשתפר בדרך הטבעית.
לעשות בדיקת דם מקיפה, כולל פרופיל הורמונלי.
לוודא שהכל תקין.. B12, ברזל, ויטמין d.. שהטסט במצב תקין ביחס לגיל.
וכמובן במידה ויש חוסרים אז להשלים, עדיף בשלב הזה לפנות לתזונאי.
במידה ורמות טסט אינן תקינות אני בטוח שרופא משפחה יפנה אותך לאנדו.

בהצלחה.

אני מכיר אנשים בתחום בגילאי ה+40 שהיו 10 שנים על סטרואידים ON / OFF ומצטערים על היום הרימו את המחט... שום איבר בגוף שלהם לא עובד והם לוקחים יותר תרופות מזקן חולה בן 80!

ראד 140 לא יעשה לך שום תופעות לוואי. זה רחוק מאוד מחומר אנאבולי.
3 שנים בחד"כ זה לא מעט זמן ואולי כן הגיע הזמן להוסיף עוד קילו, שניים שריר נקי.
במינון נכון לא תצטרך PCT

ראד 140 לא יעשה לך שום תופעות לוואי. זה רחוק מאוד מחומר אנאבולי.
3 שנים בחד"כ זה לא מעט זמן ואולי כן הגיע הזמן להוסיף עוד קילו, שניים שריר נקי.
במינון נכון לא תצטרך PCT

לא הבנתי על סמך מה אתה אומר לו את זה? ועוד אומר לו את זה בביטחון מלא
באמת? אתה מוכן להתחייב לו ש"במינון נכון" הוא לא יצטרך PCT? ושלא יעשה לו שום תופעות לוואי?
למה? כי איזה טמבל מהמכון שלך לקח ראד ולא קרה כלום?

• פותח/ת השרשור
אני מכיר אנשים בתחום בגילאי ה+40 שהיו 10 שנים על סטרואידים ON / OFF ומצטערים על היום הרימו את המחט... שום איבר בגוף שלהם לא עובד והם לוקחים יותר תרופות מזקן חולה בן 80!
תודה רבה, אין לי כוונה להתמכר לסטרואידים אנבוליים.
מחפש קצת יותר כולל תזונה נכונה.
לכן קראתי על תוספים כאלו ואחרים ביניהם ראד 140.

תודה רבה, אין לי כוונה להתמכר לסטרואידים אנבוליים.
מחפש קצת יותר כולל תזונה נכונה.
לכן קראתי על תוספים כאלו ואחרים ביניהם ראד 140.
כל אותם 'תוספים' וSarms למינהם הם חסרי תועלת והסיכוי שתקבל sarms אמיתי הוא אפסי.

בדרך כלל אותם סארמים שנמכרים ברשת.. הם סטרואידים אוראלים כמו דיבול וטורינבול במינון נמוך ומסווה של סארם באריזה יפה עם לוגו זרחני..

במידה ואתה עדיין שוקל חומרים..
אז רק טסט רפואי במינון TRT ובמעקב בדיקות דם.

• פותח/ת השרשור
כל אותם 'תוספים' וSarms למינהם הם חסרי תועלת והסיכוי שתקבל sarms אמיתי הוא אפסי.

בדרך כלל אותם סארמים שנמכרים ברשת.. הם סטרואידים אוראלים כמו דיבול וטורינבול במינון נמוך ומסווה של סארם באריזה יפה עם לוגו זרחני..

במידה ואתה עדיין שוקל חומרים..
אז רק טסט רפואי במינון TRT ובמעקב בדיקות דם.
תודה על התשובה, לא מובן מאליו.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

קניתי אנבאר בארה״ב שהגיע אלי אך ממש חושש לקחת אותו. למרות שבכל מקום שאני קורא הוא הכי פחות מסוכן אם אפשר לומר.
דגש על מה שכתבת שאני ממש לא יודע מאיפה באמת הגיע

קבצים מצורפים

• IMG_8628.jpeg
    IMG_8628.jpeg
    KB 194.7 · צפיות: 44
נערך לאחרונה:

קניתי אנבאר בארה״ב שהגיע אלי אך ממש חושש לקחת אותו. למרות שבכל מקום שאני קורא הוא הכי פחות מסוכן אם אפשר לומר.
דגש על מה שכתבת שאני ממש לא יודע מאיפה באמת הגיע
לא לוקחים אוראלי בלי טסט כבסיס.
ובכל מקרה מתחילים מטסט סולו.
וכמו שאמרו פה, trt ברף הגבוה וזהו. יתן לך שיפור ובלי הרבה סיכונים.
כמובן עם בדיקות תקופתיות ומעקב.

לא הבנתי על סמך מה אתה אומר לו את זה? ועוד אומר לו את זה בביטחון מלא
באמת? אתה מוכן להתחייב לו ש"במינון נכון" הוא לא יצטרך PCT? ושלא יעשה לו שום תופעות לוואי?
למה? כי איזה טמבל מהמכון שלך לקח ראד ולא קרה כלום?
על סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שריר

על סמך מה? על סמך הנסיון האישי. לקחתי ראד במשך תקופה, ירדתי 10 קילו שומן והעלתי 10 קילו שריר
בה לך לעלות תמונות לפני ואחרי שנראה את התוצאה של עליה 10 קילו שריר וירידה של 10 קילו שומן?

בגילך לא הייתי נוגע באף חומר זו דעתי האישית , תתאמן טבעי וחזק זה אמור לעשות את העבודה , אם אתה ממש רוצה להתחיל להשתמש לא הייתי נוגע באנאבר סולו , סייקל בסיסי הוא טסט בלבד , לחילופין כפי שכתבו כאן לך לרופא תבדוק את הטסט טוטאל שלך והטסט החופשי , תעשה בדיקה כמו שצריך להורמונים במידה ויש בעיה תבקש trt זה עדיף בליווי רופא , אני בן 40 תחילת שימוש בגיל 28 , כבר 3 שנים בלי סייקלים שוקל לעלות על trt בקרוב , ומשמר אחלה מסה בלי חומרים לבינתיים ,להגיד לך שאני מצטער שהתחלתי לא אבל יש תופעות לוואי בזמן סייקלים וכל המשתמשים יעידו על כך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בגילך לא הייתי נוגע באף חומר זו דעתי האישית , תתאמן טבעי וחזק זה אמור לעשות את העבודה , אם אתה ממש רוצה להתחיל להשתמש לא הייתי נוגע באנאבר סולו , סייקל בסיסי הוא טסט בלבד , לחילופין כפי שכתבו כאן לך לרופא תבדוק את הטסט טוטאל שלך והטסט החופשי , תעשה בדיקה כמו שצריך להורמונים במידה ויש בעיה תבקש trt זה עדיף בליווי רופא , אני בן 40 תחילת שימוש בגיל 28 , כבר 3 שנים בלי סייקלים שוקל לעלות על trt בקרוב , ומשמר אחלה מסה בלי חומרים לבינתיים ,להגיד לך שאני מצטער שהתחלתי לא אבל יש תופעות לוואי בזמן סייקלים וכל המשתמשים יעידו על כך.

חדש לגמרי בנושא, עשיתי בדיקות דם טוטל טסט וטסט חופשי, יש עוד בדיקת דם שצריך לעשות.
יש לי אנאבר דרכתי 25 מ״ג אבל לא נוגע בזה כרגע עד שלא בטוח לגמרי מה אני עושה.
גם אם מתחיל אנאבר, האם לבד? מה נדרש. שוב חדש לגמרי בתחום…
מה זה trt, איך לוקחים? כדורים, ג׳ל?

נערך לאחרונה:
שוב אני מדגיש לך אל תגע באנאבר אלא אם כן אתה משלב טסט איתו במינון של 500 מג או 250 מג לשבוע , trt זה לקחת טסט במינון נמוך לאורך זמן ולא לרדת ממנו , עדיף בשילוב של רופא אנדוקרינולוג שימנן לך את החומר בדרך כלל למיטב ידיעתי נותנים זריקה בחודש שנקראת ניבידו או גל טסטסטרון בכל יום , תברר עם הרופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית