הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט

• פותח/ת השרשור itay..
  • פורסם בתאריך

itay..

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני מתאמן 5 שנים הגעתי לתוצאות יפות ורוצה לקחת את זה לצעד הבא חקרתי קצת את העולם של אסטרואידים אנבולים ואני רוצה לעשות סייקל ראשון חבר מהמכון הביא לי ליצור קשר עם הדילר שלו אמרתי לו שאני רוצה להתחיל במינון נמוך ולראות איך הגוף יקבל את זה והוא אמר לי שאני יכול לעשות זריקה אחת בשבוע של מינון 1.5 מל הוא אמר שהוא ממליץ לי לקחת למשך 4 חודשים מינון של 1.5 לשבוע ואחריזה לעשות הפסקה של חודש וחצי חודשיים ואחריזה לעלות את המינון והוא אמר לי שבכללי לא צריך במינוים נמוכים לעשות הפסקה
האם זה נכון?

אחי כל הכבוד שאתה רוצה לקחת דברים לצעד הבא..רק תיזהר שלא תגמור בטרם עת בעולם הבא.
אין לי מושג מי זה הדילר הזה אבל מתכון לטוסט לא הייתי לוקח ממנו 🤦‍♂️

היי אני מתאמן 5 שנים הגעתי לתוצאות יפות ורוצה לקחת את זה לצעד הבא חקרתי קצת את העולם של אסטרואידים אנבולים ואני רוצה לעשות סייקל ראשון חבר מהמכון הביא לי ליצור קשר עם הדילר שלו אמרתי לו שאני רוצה להתחיל במינון נמוך ולראות איך הגוף יקבל את זה והוא אמר לי שאני יכול לעשות זריקה אחת בשבוע של מינון 1.5 מל הוא אמר שהוא ממליץ לי לקחת למשך 4 חודשים מינון של 1.5 לשבוע ואחריזה לעשות הפסקה של חודש וחצי חודשיים ואחריזה לעלות את המינון והוא אמר לי שבכללי לא צריך במינוים נמוכים לעשות הפסקה
האם זה נכון?
1.5 מ"ל זה 375 מ"ג טסט בשבוע, זה לא כזה נמוך בלי קשר לזה שכל מימון יפסיק את הייצור הטבעי שלך וצירך או לרדת לקרוז/trt או להחזיר את הייצור הטבעי שלך עם הפסקה ארוכה/pct ולוודא בבדיקות דם בכל מקרה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית