הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בראור

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
המלצה איך לשפר ריצת 2 ק״מ ?
אפילו תוכנית אימונים או משהו בסגנון?

תרוץ הרבה, כמה שיותר. כמובן בהדרגה אבל תנסה להגיע בשלב ראשוני ל10 קילומטר בשבוע על פני 3 ריצות. לאט לאט תגיע ל20-30 קילומטר בשבוע על פני 4 ריצות, כולן בקצב נוח. בנוסף כדאי כבר בהתחלה להוסיף ספרינטים משהו כמו 5x100 עדיף בסוף האימון.
כשאתה מסוגל לרוץ 40-50 דקות בקצב הנוח הזה תתחיל להוסיף אימון אחד בשבוע של אינטרוולים, משהו כמו 5x400 בקצב הכי מהיר שאתה יכול.
לא יודע מה המצב ההתחלתי שלך זה הכיוון הכללי, 2-3 ריצות קלות של 30-50 דקות, ויום אחד בשבוע לקרוע את עצמך באינטרולים של 400 מטר או יותר, בקצב שיגרום לך לנשום כמו מטורף אחרי. אם תדחוף את עצמך למקסימום באימון האחד הזה אתה תתפלא כמב הכושר שלך משתפר. אבל לא להתחיל עם זה לפני שיש לך את היכולת לרוץ 40 דקות בקצב קל

לפני שהגעת לכאן - ניסית לחפש לבד באינטרנט? גוגל? משהו?
כי זו שאלה טרוויאלית.
למה זה משנה? תצא מנק' הנחה שזה המקום הראשון שאליו הגיע מהאינטרנט, ושהוא סומך על חבר'ה עם ניסיון כאן.
ואם השאלה שלו נשאלה בכל זאת, כנראה שהיא לא טריוויאלית בשבילו, לכל אחד תחומי ידע שונים ברמות שונות.
אבל היי, אני בטוח שהייתה לך כוונה טובה

אני תמיד שמח לעזור למי שצריך עזרה.
אבל אני מתקשה למצוא אמפאתיה למי שמבקש האכלה בכפית, ואפילו לא מנסה לעזור לעצמו.

מהשאלה של פותח השרשור עולה שהוא לא עשה את המינימום שבמינימום לבדוק בעצמו.
אפילו גוגל ״תכנית אימונים בראור״ לא עשה.

אם אחרים מוכנים לתרום לו, שיבוסם להם.
לראייתי אין סיבה.

לא יותר קל לך ללחוץ "הקודם"?
אם כולנו היינו מתקשים כמוך, YOU NAME IT, ומגיבים כך, כנראה שהפורום הזה היה נכחד. יום אחד זה יכול להיות אתה מן העבר השני, אולי בפורום, אולי במקום אחר בחיים... מי יודע.

נסכים שלא להסכים.

יש את מי שצריך עזרה, ויש את מי שרוצה שיעשו עבורו.
האחד לא דומה לשני.

כל יום מגיעים לכאן חבר׳ה שמציגים תכנית אימונים שהם בנו וששואלים מה לשפר, כאלה שמציגים דיאטה שהתחילו ושואלים למה היא לא עובדת, כאלה שלמדו קצת על חומרים ומבקשים יייעוץ מבעלי נסיון.

עזרה לחבר׳ה כאלה היא היופי של הפורום.

לעומתם, הפוסט הנ״ל׳, הוא כזה שמעלה בי את תגובת ״אני לא אעשה עבורך את מה שאתה מתעצל לעשות בעצמך״.

נערך לאחרונה:
הבנתי אותך מצויין.

אני חושב שטוב שפותח השרשור, שבינתיים נפקד וגם זה אומר משהו, ישמע את הביקורת על הפוסט.
כמובן שזו דעתי האישית, ואני לא מתיימר לדבר בשם אחרים.
אני חושב שזו ביקורת שנכונה גם לפורום וגם לחיים.
אנשים שמנסים לעזור לעצמם מעוררים אמפאתיה, וההפך מיצר תגובה הפוכה.

לא הבנתי מה זה כל הביקורת הזאת?
בן אדם רוצה לשפר משהו, שןאל בפורום.
בתור אחד שהנושא הזה גם עיניין אותו פעם אני מוכרח להגיד שאין תכנית מסודרת באנטרנט, ואפילו התכנית שמוצעת באתר מאוד בינונית ולא תביא לתוצאות טובות לכל אחד.
בפורום אפשר לשמוע עוד דעות וזה הרעיון של פורום, מקווה שעזרתי לו. אם היה לי את הידע הזה בגיל 17 הייתי רץ 2000 הרבה יותר מהר

גוגל ״תכנית אימונים בראור״ - קליק.
מסובך?
״אין תכנית מסודרת באינטרנט״?

כאמור, היה מגיע עם תכנית או חצי תכנית, או רבע רעיון של תכנית, ושואל לגביה, ניחא.
אבל ״תנו לי תכנית״? לך תעשה מינימום שיעורי בית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית