הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסבר על חומרים ותהליכים

שם בדוי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם!
אני מתאמן תקופה ארוכה, ובגלל אופי העבודה שלי יוצא לי להתאמן בצורה לא מסודרת.
אני יכול להתאמן 6 פעמים בשבוע אחד, שבוע אחר 3 ויהיו שבועות בודדים שלא אתאמן בכלל.
הלו״ז הצפוף משפיע גם על היכולת שלי לתכנן ארוחות סדירות ויוצא שקשה לי לצרוך את כמות החלבון היומית הנדרשת בצורה מסודרת…
משתמש בקריאטין ורואה קצת תוצאות, אבל בגלל השגרה הלא מאוזנת יוצא שאני לא מצליח להגיע לתוצאות שאני מרוצה מהן.
הייתי מגדיר את עצמי שרירי רזה, קצת צר באזור הבטן ונורא רוצה להתנפח בכל הגוף. בחודשים האחרונים הצלחתי לאכול קצת יותר טוב ועליתי 4 קילו, חלק שומן וחלק שריר. מאמין שיהיה חשוב לציין שאני עולה ויורד במשקל בקלות, יכול בשבוע לאבד 3-4 קילו, ולצבור את אותם משקלים בקצת יותר זמן.
הייתי שמח לשמוע מאנשים שמבינים בתחום על כל עניין התוספים. שמעתי על דברים כמו s-4, וrad140
נשמעים מעולים אבל אני בספק שקיים דבר כזה בלי סיכונים. בכל מקרה, גם אם אחליט לקחת אני אשמח לדעת איך ואם אפשר לפרט ולהסביר בצורה שיהיה קל להבין מבחינת הגדרות של מילים כמו צירים, pct ודברים כאלה שאין לי מושג מה המשמעות שלהן.
מוכן לשמוע את כל הביקורות וההמלצות, ברור לי שעדיף להתאמן ולאכול בצורה סדירה ואחראית מאשר לקחת את הדברים האלה אבל כן הייתי רוצה קצת לשמוע על התחום ועל מה שכרוך בו.
תודה לכל העוזרים מראש

ראד140 ו ה S-4 זה לא תוספים זה סארמס אתה יכול להתייחס לזה כמו לחומרים סטרואידים כי לא משתמשים בזה לבד צריח לשלב יחד עם זה זריקות של טסט' ובסוף שימוש כן יש צורך לעשות PCT שזה שיקום של המערכת ההורמונלית. שזה כולל שימוש בתרופות כמו כלומיד (איקקלומין) וטמוקסיפן לפעמים גם אוביטריל (HCG) .
תראה בימים שאין לך זמן לאכול 5-6 ארוחות אפשר לדחוס את זה גם ב-2 ארוחות במקרים מסוימים אפשר גם לשתות חלבון עם שיבולת שועל בבלנדר זה סוג של גיינר השלמת קלוריות מחלבון ופחמימה. בשביל לגדול אתה צריח כ-4 אימונים בשבוע בשבוע עמוס שאתה מפסיד אימונים של משקולות אין הרבה מה לעשות בעניין אפשר לעשות מזה שבוע של מנוחה.

אתה אומר שאתה לא יכול להתאמן ולאכול כמו שצריך אז אין לך מה לקחת חומרים... מיותר צריך פי כמה וכמה יותר משמעת כשאתה בסייקל....במצב שלך בזבוז כסף ..אם בכול זאת תחליט לקחת משהו, טסט בזריקות הכי יעיל בתור התחלה ויש לך בלינקייה למעלה הסבר מפורט על הכול כולל הכול סייקלים, תרופות, pct ...הייתי בכיף שם קישור אבל לא יודע איך לעשות מהטלפון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית