עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי לכולם , אני מתאמנת כבר זמן מה בחדר כושר משתדלת ללכת לפחות פעמיים שלוש בשבוע (מאוד משתנה). אפשר לומר שכמעט ואני עומדת במטרה מבחינת הנראות ששאפתי אליה.
אז אני כרגע בתוכנית אימונים דיי"בסיסית" לא עושה כמעט אף תרגיל חופשי ובכללי לא תרגיל כבד (דדליםט/סקוואט) בגלל כאבי גב שקורים לע מידי פעם ומאחר ואני לא בסטודיו או מאמן אישי אז אין לי השגחה ואני מפחדת ששוב פעם אני אעשה טעות והגב שלי יתפס לשבועיים הבאים . (אני מקפידה על טכניקה אבל קורה שאני מאבדת את זה טיפה או שאני מבצעת הרמה לא טובה אם מדובר בדד ליפט) .
בקיצור התוכנית האימונים שלי כרגע היא :האק סקוואט , לאנג בולגרי , לחיצת חזה עם דאמבלים ,ושני תרגילים עם כבלים (?) לא סגורה מה השם שלהם אבל אחד עובד על ביד הקדמית והשני על אחורית ולחיצת כתפיים. (סליחה מראש אם זה לא מובן לחלוטין , אני לא טובה בשמות של תרגילי כושר ) .
בכל אופן נהיה לי כבר משעמם ובא לי לעלות רמה אז חשבתי אולי לפצל כדי להכניס יותר עניין ולעשות יום לפלג גוף עליו יום לתחתון , אשמח אם יש לכם איזה הצעה על תרגילים ששווה לי להוסיף שגם לא גורמים ללחץ מיותר בגב תחתון גם כאלה במערבים שרירי בטן כי אני לא מרגישה שהם עובדים באימון שאני עושה .
lbs.co.il
נהדר . תודה על המדריך!![]()
איך לבנות תכנית אימונים
מאמר זה מבוסס על מאמר שכתב @אלפא123 , אך עם כמה שגיאות, המאמר נערך על ידי ובאישור @אלפא123 מטרת המאמר היא שבמקום שמישהו עם אפס הבנה יקבל עשרות (או בכלל לא) תגובות, תהיה לו אחת מסודרת ומקיפה. המדריך המלא למתאמנים+בניית תכנית נתחיל קודם כל מלמה להתאמן מקדם אותנו בכלל: פיזיולוגיית האימון: במהלך...lbs.co.il
שמחתי לעזורנהדר . תודה על המדריך!