הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדוע אנשים לוקחים חומרים

• פותח/ת השרשור yosefi
  • פורסם בתאריך

yosefi

משתמש מתחיל
105
28
נק' מוניטין:
28
105
28
שלום רב לכולם!
מצטער מראש אם פורום זה הוא לא המקום לשאול שאלה זו.
אני טבעי ומעולם לא חשבתי על לקחת חומרים אבל תמיד תהיתי מדוע אנשים לוקחים חומרים.
אני תמיד שומע בודיבילדרים מקצועיים שאומרים שכל מה שקובע זה גנטיקה ולא החומרים אז אם הפקטור היחידי הוא גנטיקה אז למה לא לעשות את כל תחרויות הבודיבילדינג טבעיות ולשפוט אנשים רק על פי הגנים שלהם ולא על פי שימוש בחומרים פלוס גנים

שלום רב לכולם!
אני טבעי ומעולם לא חשבתי על לקחת חומרים אבל תמיד תהיתי מדוע אנשים לוקחים חומרים.
אני תמיד שומע בודיבילדרים מקצועיים שאומרים שכל מה שקובע זה גנטיקה ולא החומרים אז אם הפקטור היחידי הוא גנטיקה אז למה לא לעשות את כל תחרויות הבודיבילדינג טבעיות ולשפוט אנשים רק על פי הגנים שלהם ולא על פי שימוש בחומרים פלוס גנים
המטרה של חומרים זה ל"למתוח" את גבולות הגנטיקה / להגיע למיצוי יותר מהיר.
וכי למה לא? בלי חומרים נראה לי שיותר מחצי משיאי העולם באתלטיקה היו נפסלים.

בסוף אם אתה אוהב את התחום, יש לך פיקוח (פה בארץ אין) ואתה עושה את זה במידה ובהבנה של ההשלכות.
עזוב את זה שאם הייתה הסדרה של הדבר הזה ומחקר יותר גדול כנראה שהרבה חיים של חולים / זקנים היו משתפרים.

אני אישית גם כן בתחום הטבעי ואוהב את זה אבל אני לגמרי יכול להבין מישהו שרוצה "לפרוץ את גבולות הגנטיקה",
קצת פחות מעריך אנשים שעושים את זה כדי לקבל קיצורי דרך.

שלום רב לכולם!

95 אחוז מהמשתמשים בחומרים בכלל לא מתחרים, אז מה הקשר לתחרויות?

ותדעו להבדיל בין סייקלים של מתחרים שהם פי כמה וכמה מסייקליסטים חובבנים.

• פותח/ת השרשור
95 אחוז מהמשתמשים בחומרים בכלל לא מתחרים, אז מה הקשר לתחרויות?

ותדעו להבדיל בין סייקלים של מתחרים שהם פי כמה וכמה מסייקליסטים חובבנים.
חשבתי שאם בן-אדם לוקח חומרים אז הוא מתחרה אבל אם 95 אחוז לא מתחרים אז למה לקחת אותם ?!

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל ב למה להתחרות?
תהילה, פרנסה,הפיכת תחביב למשהו מקצועי.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני לא אומר שיש כסף בפיתוח גוף אבל יש כאלה שעושים את זה לפרנסתם

מעטים מאוד האנשים שמתפרנסים מזה, אבל ממש מאוד.
כל אחד עושה מה שעושה לו טוב, בין אם מישהו רוצה לקחת חומרים בשביל להתחרות או סתם בשביל להראות טוב, להנות מהאימונים ולהרגיש טוב עצמו.

שלום רב לכולם!
אני ינסה להסביר זה מתחלק לכמה קטגוריות. 😉
לגבי מתחרים בפיתוח גוף: מה שקובע זה באמת גנטיקה כי מי שלא מביא לבמה איכות פרופורציות סימטריה הסטטיקה חיטוב וייבוש בכל הגוף כמו שצריח ומאסה טובה שמשתלבת ביחד עם כל החבילה הזאת לא יהיה אלוף במקום ראשון-כולל פוזינג מקצועי. (לא ניכנס לעניין שיש גם פוליטיקה בתחרויות) ולא משנה כמה ואיזה חומרים המתאמן ישתמש. למי שיש גנטיקה חרא לא יעזור כלום בפיתוח גוף תחרותי.
לגבי מתחרים בפאוורליפטינג / סטרוגמן / קרוספיט מקצועי וכו החברה האלה לא יכולים לשרוד בלי סטרואידים הם פשוט ימותו בדרך בגלל פציעות ספורט וחוסר התקדמות. הם לא יכולים להתקדם ולנצח מתחרים אחרים בלי חומרים.
גברים צעירים מגיל 16 עד גיל 25-30 יכולים להתאמן טבעי ולראות תוצאות בעלייה במסת שריר באיכות בעומק שרירים בדחיסות זה משהו שבה עם השנים עם הרבה השקעה.
אחרי 10 שנים של אימונים טבעיים (לפעמים פחות) התקדמות טבעית נבלמת אתה לא יכול להתקדם במילימטר. ואחרי גיל 30-35-40 אתה גם מתחיל ללכת אחורה. פציעות ירידה במסת השריר בכוח בהתאוששות יש ירידה ברמות הטסט הטבעי (זה משתנה מאוד מאדם לאדם גנטיקה) וזה באסה.
זה גם מתסכל להשקיע בתזונה ואימונים ולא לראות יותר תוצאות. לעומת זאת שאתה מתאמן על חומרים אין כיף כזה.
לכן גברים מתחילים לעשות TRT בשביל רמות טסט תקינות בגוף בכל זאת צריח כוח גם להתאמן גם לעבוד גם לזיין וכו. (תכונות פיזיולוגיות של הגוף) בלי טסט כל העסק הזה פשוט לא דופק.
ומי שרוצה לגדול הרבה יותר מהפוטנציאל הטבעי שלו גולש לחומרים לסייקלים זה הכל.
חשוב מאוד לעשות את זה כמו שצריח - לעקוב אחרי בדיקות דם מקיפות שנתיות. בדיקות אקג בדיקות אקו לב/ במאמץ וכו. רצוי להתנזר מסיגריות / סמים / ואלכוהול כל השילוב הזה ביחד לא מוביל למקום טוב.

לגבי פרנסה בפיתוח גוף בעולם - באמריקה בעבר היו מתחרים בטופ 10 באולימפיה שעשו מיליונים בכמה שנים. פרסום של חברות תוספי תזונה עולמי. פוזינג שואו בכל העולם פרסים כספיים גבוהים ומשכורת חודשית מהחברות פרסום.
אחרים היו מתפרנסים פחות אבל עדין לא רע כולל מדריכים שלוקחים 100-200-300 דולר לאימון אישי (כן זה קיים עד היום)
נכון להיום עד כמה שאני יודע העניין הזה לא משגשג כמו פעם. (הפרס על המקום הראשון באולימפיה כן גדל) אבל הפרנסה פחות.
אגב סתם לידע כללי טופ 3 באולימפיה בשנה מבזבז מעל חצי מיליון שקל על הכנה לאולימפיה.
על אוכל איכותי על חומרים על GH על פפטידים שונים על רופאים על בדיקות דם מקיפות על תוספי תזונה חיוניים על מסאגים מקצועיים על מאמן אישי צמוד על תזונאי צמוד על מאמן פוזינג צמוד והרשימה עוד לא נגמרה.

נערך לאחרונה:
לדעתי מדובר בטמטום למי שלא מתחרה או רוצה להיראות ממש שרירי וחזק כי זה מה שהוא אוהב וגורם לו להרגיש טוב(שזה בסדר גמור אם זה מה שגורם להרגיש טוב)
אפשר להיראות מצוין עם אחלה מסת שריר גם ללא חומרים.
רוב הגברים גם אם יכחישו את זה מתאמנים כדי למשוך יותר בחורות. אין מה להתייפיף כי חד משמעית זה עוזר וזה מעלה את הבטחון מה שעוד יותר מושך. ובתכלס בחורות לא נמשכות למראה הפריקי והמוגזם של בודיבילדרים אז אפילו למטרה הכי קדמונית שלשמה אתה מתאמן, החומרים מיותרים.
אפשר להתווכח שכל עוד לא מגזימים עם החומרים אז כן טפשר להשיג מראה יותר מרשים שעדיין מאוד אסתטי ומושך ותוצאות יותר מהירות אבל לדעתי לא שווה את הסיכונים לטווח הארוך.

מאותה הסיבה שמישהו עושה ניתוח אף/ הגדלת חזה/שאיבת שומן וכו וכו
כולם רוצים להראות טוב ולשפר את המראה בדרכים שאי אפשר או קשה מאוד להשיג באופן טבעי

בדיוק מאותה סיבה שאנשים מעשנים, שותים ועושים סמים או נרקוטים במרשם..
כל אחד והסם שלו!

הכל אותו חרא.. וכולם מסוכנים לאנשים עם נטייה להתמכרות.
התשובה הכי מדויקת אני חושב.
הרגל מגונה, ממכר ולא בריא שאנשים עושים בשביל תחושה מסוימת, אם זה מהסם עצמו או מהתוצאות שלהם.

להזריק זה לחלשים, חזקים קונים נשק ולומדים משפטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית