עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא נתקלתי מעולם...אין לך אפשרות ללכת על משהו מוכר יותר מעולם הug? לא אומר שהוא לא בהכרח עובד כן פשוט זה ברנד שלא יצא לי להיתקל מעולם וגם gh זה גם ככה טריקי כשמדובר בug
לא מכיר , פעם ראשונה שאני רואה. יש GH של סומטקס בשוק עושה תעבודה אצל הרבה מתחריםמישהו מכיר את ה-gh הזה?
אני לא מכיר מתחרים של סטס שמשתמשים בזה. ברגע שרשמת את זה פשוט התקשרתי עליו עכשיו והוא ביקש לכתוב פה שהוא צחק בקול. לא היה ולא נברא. 🤣 ☠️ויש סונדז שזה גם רפואי אמיתי אבל מבקשים המון כסף עליו (ביחס למה שהוא נותן)
אז אני תקוע אחרי המון המון חיפושים.. זה חומר שסטס מביא למתאמנים שלו
לא מכיר , פעם ראשונה שאני רואה. יש GH של סומטקס בשוק עושה תעבודה אצל הרבה מתחרים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אני לא מכיר מתחרים של סטס שמשתמשים בזה. ברגע שרשמת את זה פשוט התקשרתי עליו עכשיו והוא ביקש לכתוב פה שהוא צחק בקול. לא היה ולא נברא. 🤣 ☠️
סטס לא מחזיק את המותג הזה עד כמה שידוע לי .. גם אני דיברתי איתו בעבר בנושאים האלה חחלא מכיר , פעם ראשונה שאני רואה. יש GH של סומטקס בשוק עושה תעבודה אצל הרבה מתחרים
אני לא מכיר מתחרים של סטס שמשתמשים בזה. ברגע שרשמת את זה פשוט התקשרתי עליו עכשיו והוא ביקש לכתוב פה שהוא צחק בקול. לא היה ולא נברא. 🤣 ☠️
שיהיה בהצלחה, תעדכן איך הלך אולי שווה ניסיון חחאז מישהו מנסה להצחיק ואני כנראה הבדיחה 😃
אבל,
אחי אני באמת לא מוצא, אני כבר יומיים בלי gh ואני פוחד לאבד את כל מה שהגשתי בארבעת החודשים שכן השתמשתי.
לכן אין לי ברירה אחרת. עדיף את זה מכלום.
תרגע אתה תצליח לשמר תוצאות , הכי חשוב תנוח תשמור תזונה 4 אימונים בשבוע ואם אתה על טסט וכו הכל יהיה בסדר. רק אם תרד ל PCT אתה תתחיל להתפרק.אז מישהו מנסה להצחיק ואני כנראה הבדיחה 😃
אבל,
אחי אני באמת לא מוצא, אני כבר יומיים בלי gh ואני פוחד לאבד את כל מה שהגשתי בארבעת החודשים שכן השתמשתי.
לכן אין לי ברירה אחרת. עדיף את זה מכלום.
תרגע אתה תצליח לשמר תוצאות , הכי חשוב תנוח תשמור תזונה 4 אימונים בשבוע ואם אתה על טסט וכו הכל יהיה בסדר. רק אם תרד ל PCT אתה תתחיל להתפרק.
זה תלוי במיליון ואחד דברים.בהזדמנות הזו אני רוצה לשאול - מתי יורד האפקט של gh? אחרי כמה זמן של חוסר שימוש?
בהנחה שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע, אוכל מדויק מאוד.זה תלוי במיליון ואחד דברים.
כל עוד התזונה פיקס זה הכי חשוב. ובגלל שאתה תיהיה בסייקל ושומר על אימונים אתה צריח לשמור על התוצאות תקופה של כמה חודשים טובים.בהנחה שאני מתאמן 5 פעמים בשבוע, אוכל מדויק מאוד.
כרגע אני על trt אבל תכף מתחיל טסט + בולד (מסה)
לא מכיר , פעם ראשונה שאני רואה. יש GH של סומטקס בשוק עושה תעבודה אצל הרבה מתחרים
מקפיץ, מקווה שאני לא עובר על החוקים.
אבל כשאתה אומר שסומטקס עושה את העבודה אצל מתחרים האם אתה מדבר על נראות ויזואלית או אשכרה רואים בבדיקות דם שלהם שהחומר נמצא/עובד? הרי לכאורה מראה פיזי יהיה מושפע בעיקר מחומרים אחרים שמתחרים לוקחים ולכן בדיקות דם זה יותר משכנע, תודה מראש.[/automerge]