הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Aromasin

• פותח/ת השרשור sl.
  • פורסם בתאריך

sl.

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
היי, מאז שהתחלתי עם הטסט נהיה לי יחסית הרבה פצעים באזור הגב והכתפיים אני מורח משחה על הפצעים אבל זה לא כל כך עוזר הדילר המליץ לי על ארומזין הוא אמר שזה יעלים את הפצעים ושזה גם ימנע גינו בעתיד האם זה נכון?

נערך לאחרונה:
ארומסין גם אני נוטל עם הטסט . למרות שהייתה תקופה שלקחתי טסט בלי ארומסין ואף פעם לא היה לי אקנה/פצעים עניין של רגישות תלוי המשתמש

אז למה אתה לוקח ארומסין במקום לקחת רק טסטוסטרון סולו?
המאמן שלי "מתעקש איתי" להכניס גם ארומסין ...שומע לו ומכניס ..אישית לא רואה בזה צורך וגם לפי בדיקות הדם שלי אין כזה צורך ממשי..אבל כשאני בליווי מאמן עושה מה שהוא אומר לי
*ולא זה לא שהוא מחפש שאכניס ארומסין בשביל כסף יש לי מלא חבילות בבית ממזמן בתוקף גם ככה חחח

המאמן שלי "מתעקש איתי" להכניס גם ארומסין ...שומע לו ומכניס ..אישית לא רואה בזה צורך וגם לפי בדיקות הדם שלי אין כזה צורך ממשי..אבל כשאני בליווי מאמן עושה מה שהוא אומר לי
*ולא זה לא שהוא מחפש שאכניס ארומסין בשביל כסף יש לי מלא חבילות בבית ממזמן בתוקף גם ככה חחח

מי המאמן שלך?

היי, מאז שהתחלתי עם הטסט נהיה לי יחסית הרבה פצעים באזור הגב והכתפיים אני מורח משחה על הפצעים אבל זה לא כל כך עוזר הדילר המליץ לי על ארומזין הוא אמר שזה יעלים את הפצעים ושזה גם ימנע גינו בעתיד האם זה נכון?
על 500 טסט בשבוע תכניס ארומזין 1-2 כדורים בשבוע בימים של זריקות (לא סתם הוא זרוק לך בבית) בקיץ תדאג שהשמש תראה אותך בחורף סטנד שיזוף. לא יהיה לך פצעים תתרחק מסוכרים פשוטים וכמויות גדולות של מוצרי חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית