עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ארומסין גם אני נוטל עם הטסט . למרות שהייתה תקופה שלקחתי טסט בלי ארומסין ואף פעם לא היה לי אקנה/פצעים עניין של רגישות תלוי המשתמש
המאמן שלי "מתעקש איתי" להכניס גם ארומסין ...שומע לו ומכניס ..אישית לא רואה בזה צורך וגם לפי בדיקות הדם שלי אין כזה צורך ממשי..אבל כשאני בליווי מאמן עושה מה שהוא אומר ליאז למה אתה לוקח ארומסין במקום לקחת רק טסטוסטרון סולו?
התחלתי על 375 טסט ארוך למשך 12 שבועותעוד כמה זמן נשאר לך לסייקל?
המאמן שלי "מתעקש איתי" להכניס גם ארומסין ...שומע לו ומכניס ..אישית לא רואה בזה צורך וגם לפי בדיקות הדם שלי אין כזה צורך ממשי..אבל כשאני בליווי מאמן עושה מה שהוא אומר לי
*ולא זה לא שהוא מחפש שאכניס ארומסין בשביל כסף יש לי מלא חבילות בבית ממזמן בתוקף גם ככה חחח
התחלתי על 375 טסט ארוך למשך 12 שבועות
ועכשיו העליתי את המינון ל 500 2 זריקות בשבוע
על 500 טסט בשבוע תכניס ארומזין 1-2 כדורים בשבוע בימים של זריקות (לא סתם הוא זרוק לך בבית) בקיץ תדאג שהשמש תראה אותך בחורף סטנד שיזוף. לא יהיה לך פצעים תתרחק מסוכרים פשוטים וכמויות גדולות של מוצרי חלב.היי, מאז שהתחלתי עם הטסט נהיה לי יחסית הרבה פצעים באזור הגב והכתפיים אני מורח משחה על הפצעים אבל זה לא כל כך עוזר הדילר המליץ לי על ארומזין הוא אמר שזה יעלים את הפצעים ושזה גם ימנע גינו בעתיד האם זה נכון?