הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות וחוויות עם שילוב של Animal Stak ו-Animal Test למתאמנים בינוניים

• פותח/ת השרשור san9
  • פורסם בתאריך

san9

משתמש מתחיל
4
1
נק' מוניטין:
1
4
1
היי כולם,

אני מתאמן כבר כ-6-7 חודשים והתחלתי להשתמש גם ב-Animal Stak וגם ב-Animal Test יחד כשילוב. ראיתי שאנשים רבים מדווחים על תוצאות טובות יותר כשהם משתמשים בהם במקביל, אז רציתי לשמוע ממי שניסה את זה בעצמו.

למי שהשתמש בשילוב הזה, תוכלו לשתף מהניסיון שלכם? במיוחד בנוגע ל:

• כמה מסת שריר עליתם, ובכמה מחזורים?
  • כמה זמן כבר התאמנתם לפני שניסיתם את השילוב הזה?
  • האם הרגשתם תופעות לוואי כלשהן או שינוי בהתאוששות ובסיבולת?
  • טיפים?!
אעריך מאוד כל תובנה על מה שאפשר לצפות.

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
בולשיט...פשוט בזבוז כסף מצטער לבשר לך...רוצה תוצאות אמיתיות נטו טסט בזריקות.
טוב אם זה כך אני הולך על זריקות, איזה זריקות טסט? יש סוגים ? איכותי פחות או יותר איכותי?
לקחת זריקות טסט לבד או לשלב עם עוד זריקות או כדורים?
מה יתרונות וחסרונות של הכיוון הזה?
לכמה זמן הזריקות וכמה צפוי לעלות בשריר ובכמה זמן?
מה המחירים ומאיפה לקנות ( לא רוצה שימכרו לי משהו מזויף או לא איכותי ).
העליה בשריר נשאר אחרי שאני מפסיק את הזריקות?

אחי אתה לא מתאמן אפילו שנה במכון.. תלמד איך להתאמן תלמד לאכול ולעבוד כמו שצריך ואחרי כמה שנים טובות של נסיון אולי תשקול לעלות על חומרים.
וגם אז כנראה שלא מומלץ אם אין לך איזה תוכנית להתאמן או באמת בא לקחת את האימונים לרמה הבאה

טוב אם זה כך אני הולך על זריקות, איזה זריקות טסט? יש סוגים ? איכותי פחות או יותר איכותי?
איזו קפיצה מ 0 ל 100

הפיאט פונטו שלי כבר לא סוחבת בעליות, טוב אז אקנה פרארי

התכוונתי לזה שטסט בזריקות זה הדבר היחיד שייתן לך באמת עלייה משמעותית לטסטוסטרון..לא אמרתי שאתה צריך להזריק כבר...זה נושא מורכב שצריך לשקול בכובד ראש לאחר מספר שנים במכון של תזונה ואימונים מדוייקים...לא קופצים ישר...יש לזה השלכות

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לזה שטסט בזריקות זה הדבר היחיד שייתן לך באמת עלייה משמעותית לטסטוסטרון..לא אמרתי שאתה צריך להזריק כבר...זה נושא מורכב שצריך לשקול בכובד ראש לאחר מספר שנים במכון של תזונה ואימונים מדוייקים...לא קופצים ישר...יש לזה השלכות
כן אני רק שאלתי, בנתיים אני אשאר על אנימל סטאק וטסט, כי אני מרגיש התקדמות, יש לי גינים טובים ואני מתאמן טוב ואוכל טוב יושן טוב, ורק חצי שנה מתאמן זה אומר שההתקדמות תהיה מהירה

היי כולם,

אני מתאמן כבר כ-6-7 חודשים והתחלתי להשתמש גם ב-Animal Stak וגם ב-Animal Test יחד כשילוב. ראיתי שאנשים רבים מדווחים על תוצאות טובות יותר כשהם משתמשים בהם במקביל, אז רציתי לשמוע ממי שניסה את זה בעצמו.

למי שהשתמש בשילוב הזה, תוכלו לשתף מהניסיון שלכם? במיוחד בנוגע ל:

• כמה מסת שריר עליתם, ובכמה מחזורים?
  • כמה זמן כבר התאמנתם לפני שניסיתם את השילוב הזה?
  • האם הרגשתם תופעות לוואי כלשהן או שינוי בהתאוששות ובסיבולת?
  • טיפים?!
אעריך מאוד כל תובנה על מה שאפשר לצפות.

תודה מראש!
לפני 15-20 שנה לחברה הזאת כמו היום היה פס ייצור של מוצרים מסדרת "אנימל" (הם של חברת יונברסל) וכמו לכל חברה בזמנו היו מוצרים מסוגים שונים שהם בפועל היו פרו הורמונים והיה לזה תוצאות של פרו הורמונים. כל פעם שהיו עושים בדיקות ומגלים שיש שם סטרואידים שנעשו בהם שינויים ברכיב הכימי שלהם או חומרים שנאסרו לשימוש היו מורידים את המוצרים מהמדפים ואחרי שנה זה היה חוזר למדף עם מרכיבים אחרים שהם חוקיים יותר. כמו שרשמו לך בהתחלה נכון להיום זה כבר לא עובד כלל.
בכל מקרה בתור מתאמן מתחיל (עד שנתיים שלוש) מספיק שתשקיע באוכל אימונים מנוחה טובה אתה תגדל טוב מאוד בלי שום דבר מסביב מספיק לך קראטין וכו יעשה תעבודה.

• פותח/ת השרשור
לפני 15-20 שנה לחברה הזאת כמו היום היה פס ייצור של מוצרים מסדרת "אנימל" (הם של חברת יונברסל) וכמו לכל חברה בזמנו היו מוצרים מסוגים שונים שהם בפועל היו פרו הורמונים והיה לזה תוצאות של פרו הורמונים. כל פעם שהיו עושים בדיקות ומגלים שיש שם סטרואידים שנעשו בהם שינויים ברכיב הכימי שלהם או חומרים שנאסרו לשימוש היו מורידים את המוצרים מהמדפים ואחרי שנה זה היה חוזר למדף עם מרכיבים אחרים שהם חוקיים יותר. כמו שרשמו לך בהתחלה נכון להיום זה כבר לא עובד כלל.
בכל מקרה בתור מתאמן מתחיל (עד שנתיים שלוש) מספיק שתשקיע באוכל אימונים מנוחה טובה אתה תגדל טוב מאוד בלי שום דבר מסביב מספיק לך קראטין וכו יעשה תעבודה.
תודה על המידע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית