הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיל הורמונלי תוצאות- עזרה?

• פותח/ת השרשור mrdnds
  • פורסם בתאריך

mrdnds

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
שלום
הייתי על TRT במשך חצי שנה 150 מ"ג טסט בשבוע, במהלך הTRT נאלצתי להפסיק כי שמתי לב שהויאל האחרון שיש לי של הטסט משהו לא תקין איתו, הפסקתי וניסיתי למצוא טסט אחר. במשך חודשיים לא מצאתי ולא עשיתי שום PCT. עד לפני שבוע שהצלחתי להשיג טסט חזרתי ל 150 מ"ג כל 3 ימים עד עכשיו עשיתי רק 3 זריקות. ( לא בטוח לגבי הטסט האחרון שהגשתי אם זה עובד)
בנוסף לכך כל הזמן הרגשתי עייף לאחרונה ואין חשק מיני בכלל, אז עשיתי את הבדיקות דם מישהו יכול עזור לי עם זה אני רואה שינויים משמעותיים בפרופיל ההורמונלי. מה זה אומר ואיך אני מתקן את המצב, ומה זה אומר לגבי הטסט טוטאל אצלי. פעם ראשונה מופיע לי מספר כזה
תודה.

קבצים מצורפים

• image0 (1).jpeg
    image0 (1).jpeg
    KB 59.7 · צפיות: 55
טכנית זה אומר שההמינון שלקחת ב-TRT לא אידיאלי (גבוה מידי).

אתה לא אמור להגיע לרמות סופרפיזיולוגיות (לפחות לא ברמה כמו שנראה בבדיקות דם) עם TRT.

סביר מאוד להניח שהמינון שלך הוא באזור ה-100 מ"ג ולא 150 מ"ג ואולי גם פעם ב-10 ימים ולא כל שבוע

• פותח/ת השרשור
טכנית זה אומר שההמינון שלקחת ב-TRT לא אידיאלי (גבוה מידי).

אתה לא אמור להגיע לרמות סופרפיזיולוגיות (לפחות לא ברמה כמו שנראה בבדיקות דם) עם TRT.

סביר מאוד להניח שהמינון שלך הוא באזור ה-100 מ"ג ולא 150 מ"ג ואולי גם פעם ב-10 ימים ולא כל שבוע
זה אומר שהורדת מינון הוא הדבר הנכון לעשות, לגבי האסטרדיול איך אני יכול להוריד את זה לנורמה
האם הורדת אסטרדיול לנורמה זה יתקן את רמות ה LH.FSH
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני כרגע על Ai האם שילוב של פרוויריון בשלב הזה יכול להחמיר או לשפר את המצב?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית