הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת שימוש בסארמס - 20

Itay 575

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
מה קורה ? אני בן 20 נמצא כרגע בצבא משקל גוף 70 גובה 1.90 מתאמן בחדר כושר+ריצות (מתאמן לקראת גיבוש בעוד 4 חודשים) רוצה להעלות במסה ולהתחזק, לפתח התאוששות מהירה יותר בין האימונים וכו'.
אני לא מבין בכלל בכל העניין של הסארמס חוץ מכמה דברים ששמעתי על ה mk677 שמגביר תיאבון ועוד .
התדירות והאינטנסיביות של האימונים שלי מאוד גבוה.
מה הייתם ממליצים לי ?

הייתי ממליץ לקחת מאמן ותזונאי טוב, ולהשקיע במישורים האלו.
מחזק ומסכים ..לאחרונה נהייתה תופעה שכול בחור צעיר בלי וותק וניסיון באימון רוצה ישר לקפוץ על סטרואידים/סארמס... לא ברור לי העניין ...זה לא קסם כמו שאנשים חושבים וזה די מסוכן כול העיניין..אני משתמש בסטרואידים כמה שנים ובאמת שהעניין לא חף מתופעות לוואי..

מחזק ומסכים ..לאחרונה נהייתה תופעה שכול בחור צעיר בלי וותק וניסיון באימון רוצה ישר לקפוץ על סטרואידים/סארמס...
לפני כמה חודשים יצאתי מרחם אימי.. לאחרונה התחלתי לזחול ולהתהפך בעצמי.
שמעתי שיש דבר כזה טסט דיבול וטרן... המטרה שלי זה לפתח מסת שריר מהר ושיהיה לי ת'לבצים שחורים וצפופים ואקנה גב.
הרופאה בטיפת חלב לא הסכימה לתת לי מרשם לטסט ואמרה לי להמשיך לשתות תמ"ל ולהתחיל לאכול מוצקים.

ממליץ לך להמשיך באימונים רגיל חדר כושר סיבולת בלי תוספים מהסוג הזה או דברים מיוחדים אחרים שאולי כן יביאו אותך לרמה חדשה של כוח והפיק הזה אולי כן יעזור לך באיזה שהיא צורה לעבור את הגיבוש אבל אתה גם צריך לקחת את היום שאחרי במצב של שיגרה או לחימה שאולי כבר לא תהיה לך גישה לחומרים האלה ואז אתה מכוכב על תרד למישהו שאולי בפוטנציאל להפוך לנטל על הצוות
מקווה שהבנת את הראש

ותזכור שכל עוד יש רצון אתה תמצא את היכולת בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית