הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש ברטטרוטייד בפרפ ל־NPC — שווה או מסוכן למסת שריר؟

אחמד

משתמש מתחיל
23
8
נק' מוניטין:
15
23
8
מישהו פה השתמש ברטטרוטייד בתקופת חיטוב או בהכנה לתחרות?

אני 17 שבועות לפני תחרות NPC Juniors וחושב לשלב רטטרוטייד כדי להקל קצת על התהליך. אני יכול להסתדר גם בלי זה, אבל השאלה אם זה באמת עוזר או שיש סיכון לאבד מסת שריר בגלל זה?

אשמח לשמוע מניסיון, במיוחד ממי שהיה בפרפ לתחרות

מישהו פה השתמש ברטטרוטייד בתקופת חיטוב או בהכנה לתחרות?

אני 17 שבועות לפני תחרות NPC Juniors וחושב לשלב רטטרוטייד כדי להקל קצת על התהליך. אני יכול להסתדר גם בלי זה, אבל השאלה אם זה באמת עוזר או שיש סיכון לאבד מסת שריר בגלל זה?

אשמח לשמוע מניסיון, במיוחד ממי שהיה בפרפ לתחרות

אני כבר כמעט שבוע וחצי על רטה כרגע בחיטוב באזור ה־9–10% שומן והגעתי לשלב שהיה לי ממש קשה להמשיך לרדת ולשלוט ברעב מאז שהוספתי רטה זה מאוד עזר לי בעיקר בשליטה על הרעב ובהתמדה נכון לעכשיו לא הרגשתי ירידה במסת שריר או בכוח
לגבי איבוד מסת שריר זה מאוד תלוי בגירעון הקלורי שלך. אם הגירעון אגרסיבי מדי אז הסיכון עולה, אבל אם אתה על חומר ומכניס מספיק חלבון הסיכויים נמוכים

• פותח/ת השרשור
אני כבר כמעט שבוע וחצי על רטה כרגע בחיטוב באזור ה־9–10% שומן והגעתי לשלב שהיה לי ממש קשה להמשיך לרדת ולשלוט ברעב מאז שהוספתי רטה זה מאוד עזר לי בעיקר בשליטה על הרעב ובהתמדה נכון לעכשיו לא הרגשתי ירידה במסת שריר או בכוח
לגבי איבוד מסת שריר זה מאוד תלוי בגירעון הקלורי שלך. אם הגירעון אגרסיבי מדי אז הסיכון עולה, אבל אם אתה על חומר ומכניס מספיק חלבון הסיכויים נמוכים
אני כרגע בחיטוב על טסט, מאסטרון, פרימו ו-GH, וב־6 שבועות האחרונים של ההכנה אני מתכנן להוסיף גם טרן ווינסטרול.
חשבתי להתחיל ריטא בצורה הדרגתית כדי לראות איך הגוף מגיב ולא להעמיס ישר.
איך היית ממליץ לעלות במינון בצורה נכונה במהלך החיטוב עם שילוב כזה?

אני כרגע בחיטוב על טסט, מאסטרון, פרימו ו-GH, וב־6 שבועות האחרונים של ההכנה אני מתכנן להוסיף גם טרן ווינסטרול.
סתם שאלה, למה גם פרימו וגם מאסטרון?
כמה מינון של GH?

נשמח לראות תמונות

התחלתי עם 1 מג וכבר באותו יום הרגשתי ירידה בתיאבון לי אישית 1 מג מרגיש לי חזק אני ממש מרגיש את ההשפעה ובינתיים אין לי בכלל תופעות לוואי, אבל כל אחד מגיב אחרת. יש לי חבר על 2 מ״ג כמעט לא הרגיש כלוםהייתי מתחיל מ1 מג מחכה שבוע לראות איך הגוף מגיב ואם אתה לא מרגיש כמעט השפעה תשקול להעלות מינון בהדרגה
אגב ממליץ לך לא לקנות מאנשים שמפרסמים בטיקטוק או באינסטגרםמכיר אנשים שנפלו על זיופים או על חרא חומר

Back
למעלה תחתית