הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה בסייקל gh

testomax

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
שלום חברים רציתי ייעוץ קטן בבקשה, התחלתי gh ליפני חודש בערך והחומר עובד כמו שצריך פשוט תופעות הלוואי שלו חזקות לי מידי.
הרדמויות בידיים תעלה הקרפלית לא מצליח לישון בלילה כמעט, קם מנער תידיים מותח אותן בקיצור כמעט בלי שינה ביגלל זה.
השאלה שלי האם מישהוא חווה את זה גם ואם זה תופעה חולפת כי שמעתי שלרוב יש את ואז זה חולף פשוט אצלי יש הרגשה כאילו זה יישאר לנצח.
חשוב לציין התחלתי אם 4 iu אחרי שבוע שבועיים ירדתי ל2 והתופעה לא פוסקת אני יודע אני רק בתחילת בסייקל אבל רוצה עצה ממישהוא שהיה לו את זה ואם זה מפסיק אחרי תקופה .
לוקח גם טסט ודקה בסייקל

רד מהgh עד שהתופעה תחלוף ואז תחזור ותתחיל מנמוך, מאד נמוך.
כל שבוע תעלה ב 0.5iu עד שתגיע למטרה שלך בתקווה עם פחות תופעות.
תבדוק סוכר לפחות פעם בשבוע גם.

• פותח/ת השרשור
ו
רד מהgh עד שהתופעה תחלוף ואז תחזור ותתחיל מנמוך, מאד נמוך.
כל שבוע תעלה ב 0.5iu עד שתגיע למטרה שלך בתקווה עם פחות תופעות.
תבדוק סוכר לפחות פעם בשבוע גם.
סגור תודה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ואם לקחת ישר igf1, יעקוף תתעלה הקרפלית?

נערך לאחרונה:
האמת שאין לי שום נסיון עם igf1, חכה לאחרים שיש להם...

אפשר לשאול של איזו חברה ה gh?

נערך לאחרונה:
שלום חברים רציתי ייעוץ קטן בבקשה, התחלתי gh ליפני חודש בערך והחומר עובד כמו שצריך פשוט תופעות הלוואי שלו חזקות לי מידי.
הרדמויות בידיים תעלה הקרפלית לא מצליח לישון בלילה כמעט, קם מנער תידיים מותח אותן בקיצור כמעט בלי שינה ביגלל זה.
השאלה שלי האם מישהוא חווה את זה גם ואם זה תופעה חולפת כי שמעתי שלרוב יש את ואז זה חולף פשוט אצלי יש הרגשה כאילו זה יישאר לנצח.
חשוב לציין התחלתי אם 4 iu אחרי שבוע שבועיים ירדתי ל2 והתופעה לא פוסקת אני יודע אני רק בתחילת בסייקל אבל רוצה עצה ממישהוא שהיה לו את זה ואם זה מפסיק אחרי תקופה .
לוקח גם טסט ודקה בסייקל
באיזה שעות היום אתה משתמש ב GH ? איך אתה מחלק אותו?

• פותח/ת השרשור
באיזה שעות היום אתה משתמש ב GH ? איך אתה מחלק אותו?
בהתחלה שלקחתי 4 הייתי עושה 2 לילה 2 בוקר.אחר כך התחלתי לעשות רק 2 בבוקר וגם 5ימים כן יומיים לא. כרגע לא נוגע

האמת שאין לי שום נסיון עם igf1, חכה לאחרים שיש להם...

אפשר לשאול של איזו חברה ה gh?
Gh oxytropin

בהתחלה שלקחתי 4 הייתי עושה 2 לילה 2 בוקר.אחר כך התחלתי לעשות רק 2 בבוקר וגם 5ימים כן יומיים לא. כרגע לא נוגע

Gh oxytropin

קבצים מצורפים

• 17317760011332830980110291992160.jpg
    17317760011332830980110291992160.jpg
    KB 484.5 · צפיות: 51
בדרך כלל GH לפני שינה עוזר גם לישון טוב יותר , גם במהלך היום אתה ישנוני כזה יותר כך זה עובד על כולם כמאט.

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל GH לפני שינה עוזר גם לישון טוב יותר , גם במהלך היום אתה ישנוני כזה יותר כך זה עובד על כולם כמאט.
אני יודע אחי כרגע לא לוקח אותו בכלל ועדיין סובל כל הלילה מהקרפלית מחכה שיעבור נתחיל בחצי iu ונתקדם

• פותח/ת השרשור
אני יודע אחי כרגע לא לוקח אותו בכלל ועדיין סובל כל הלילה מהקרפלית מחכה שיעבור נתחיל בחצי iu
מה המינונים של שאר החומרים ואיזו חברה?
500/500 טסט דקה של אלפא

אני יודע אחי כרגע לא לוקח אותו בכלל ועדיין סובל כל הלילה מהקרפלית מחכה שיעבור נתחיל בחצי iu

500/500 טסט דקה של אלפא
המלצה חמה שלי - תוריד מינונים בהקדם

לא צריך יותר מ 250 טסט ולא צריך יותר מ 300 דקה

• פותח/ת השרשור
המלצה חמה שלי - תוריד מינונים בהקדם

לא צריך יותר מ 250 טסט ולא צריך יותר מ 300 דקה
זה הסייקל אם המינון הכי קטן שלי אחי פשוט כשהכנסתי ת gh תקף אותי תעלה קרפלית. ולא משחררת השאלה שלי מלכתחילה הייתה אם זה עובר ואם זה קרה לאנשים כאן גם

זה הסייקל אם המינון הכי קטן שלי אחי פשוט כשהכנסתי ת gh תקף אותי תעלה קרפלית. ולא משחררת השאלה שלי מלכתחילה הייתה אם זה עובר ואם זה קרה לאנשים כאן גם
סובל מזה גם ממינונים קטנים של 2.5iu.
ניסיתי כל מיני דברים כדי להוריד את זה, לפצל, יום כן יום לא וכו'.
הגעתי למסקנה שלקחת את כל הכמות בזריקה אחת באותו יום גורם לפחות תופעות מאשר לפצל 2 זריקות באותו יום ואני גם נותן 4 ימים בשבוע ולא יותר מ2 ימים רצוף.
וכמובן להתחיל מהכי נמוך ולעלות לאט לאט.
לי לפחות הדברים האלה עזרו/עוזרים.

• פותח/ת השרשור
סובל מזה גם ממינונים קטנים של 2.5iu.
ניסיתי כל מיני דברים כדי להוריד את זה, לפצל, יום כן יום לא וכו'.
הגעתי למסקנה שלקחת את כל הכמות בזריקה אחת באותו יום גורם לפחות תופעות מאשר לפצל 2 זריקות באותו יום ואני גם נותן 4 ימים בשבוע ולא יותר מ2 ימים רצוף.
וכמובן להתחיל מהכי נמוך ולעלות לאט לאט.
לי לפחות הדברים האלה עזרו/עוזרים.
תודה אחי כן זה מה שאני יעשה עכשיו ,
הפסקתי עד שתחלוף התופעה ואז יעלה לאט לאט.
פשוט חבל לי לוותר על הgh בסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית