הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוביטרל לפני PCT, ניהול נכון

Tripco

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
שלום לכולם,

מסיים סייקל של 16 שבועות על טסט 300
בהתחלה לא השתמשתי באוביטרל והאשכים התכווצו(כצפוי)
לפני חודשיים הוספתי אוביטרל והם חזרו לגודל טבעי.

השאלה היא כזאת, נשבר העט של האוביטרל כאשר תכננתי לבצע את ההזרקות עד הזריקה האחרונה של הטסט שאמורה להיות בעוד שבועיים וחצי.

האם המשך של טסט לעוד שבועיים בלי האוביטרל ועוד שבועיים עד התחלת הPCT יגרמו לאשכים להתחיל להתכווץ ? ועד כמה אני פוגע בהתאוששות של ה PCT

תודה

באוביטריל רפואי של בית מרקחת יש 6500 אלף UI. אם השתמשת בהרך ב-5000 אלף המצב שלך טוב מאוד. ולא קריטי שנשבר העט. עשית רק 300 טסט אתה אמור להתאושש מצויין אחרי PCT. ולגבי העט הוא נשבר לשימוש אבל החומר בפנים תקין לא נזל? אתה יכול לשאוב אותו עם מזרק ולהזריק אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
זרקתי את המזרק.

השאלה שלי, האם חודש ללא אוביטרל(עד התחלת הPCT) יגרמו שוב לכיווץ האשכים ?

זרקתי את המזרק.

השאלה שלי, האם חודש ללא אוביטרל(עד התחלת הPCT) יגרמו שוב לכיווץ האשכים ?
גם אם כן אחרי PCT אחרי זמן מה הכל יחזור לאיך שהיה לפני השימוש בטסט'. ו בגדול אף אחד לא יכול לענות לך על השאלה הזאת כי זה משתנה מאדם לאדם. אבל מה שחשוב זה שזה יחזור בסוף למצב הראשוני.

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה

כמה זמן בגוף נשארת ההשפעה של אוביטרל ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שאלה נוספת,
בPCT מותר להיות בגרעון קלורי קל?(מכיוון שבמשך כמעט 16 שבעות הייתי בגרעון ותהליך של חיטוב)

או שגם גרעון קל עלול לפגוע בהתאוששות הציר ההורמונלי ורמות טסטוסטרון?

כל עוד אתה יושן טוב מתאמן יום כן יום לא התאוששות שלך תיהיה טובה. זה לא שאתה אוכל פחות מ-200 גרם פחמימה מורכבת ביום נכון?
לגבי אוביטריל זה לא שיש לו איזה אסטר הרוך שהוא נשאר בגוף. פשוט נתת איתו שימוש זה סוג של קיק נוסף עתידי להתאוששות של המערכת ב-PCT הכלומיד והטמוקסיפן ישלים את השאר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית