הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

pharmageddon חברה, ZPHC, חברה

• פותח/ת השרשור Slorpy
  • פורסם בתאריך

Slorpy

משתמש מתחיל
29
3
נק' מוניטין:
3
29
3
מישהו שמע על החברה בשם pharmageddon ויכול להביא דעה יעזור מאוד וגם על ZPHC
WhatsApp Image 2025-01-14 at 19.21.54.jpeg

pharmageddon לא מכיר לא שמעתי. תעשה בדיקה ברשת על החברה ועל המוצר שתרצה להשתמש בוא.​

לגבי ZPHC יש תגובות לא טובות בשנה האחרונה על החברה.

כדאי לקחת מהם DNP?
הם היחידים בארץ שאומרים שיש להם
אני לא ממליץ לקחת DNP של שום חברה. לא שווה את הסיכון. מה בעיה לשמור תזונה אימונים אירובי זה א-ב בתחום הזה. מי שרוצה להוריד משקל בכל מקרה משלב טי3 טי4 קלן וכו וכו.

אני לא ממליץ לקחת DNP של שום חברה. לא שווה את הסיכון. מה בעיה לשמור תזונה אימונים אירובי זה א-ב בתחום הזה. מי שרוצה להוריד משקל בכל מקרה משלב טי3 טי4 קלן וכו וכו.
טי3 טי4 וכו אני לא לוקח הורמונים משום סוג.. קלן לקחתי בעבר פעמיים ונכון הגעתי לתוצאות מדהימות שבלעדיו לא הייתי מצליח חד משמעית, השאלה לי לגבי DNP אם יצליח לשרוף שומן יותר עיקש שלא נשרף עם קלן ותזונה ואימונים (שומר של תזונה עם גירעון, אימוני כוח ואירובי אבל עדיין יש שומנים מאוד עיקשים במקומות מסויימים)

טי3 טי4 וכו אני לא לוקח הורמונים משום סוג.. קלן לקחתי בעבר פעמיים ונכון הגעתי לתוצאות מדהימות שבלעדיו לא הייתי מצליח חד משמעית, השאלה לי לגבי DNP אם יצליח לשרוף שומן יותר עיקש שלא נשרף עם קלן ותזונה ואימונים (שומר של תזונה עם גירעון, אימוני כוח ואירובי אבל עדיין יש שומנים מאוד עיקשים במקומות מסויימים)
יש נשים/גברים ש בשימוש ב -DNP גמרו את החיים שלהם בזמן שניסו לקרר את הגוף באמבטיית קרח ועוד שלל תופעות לוואי.
אם יש לך שומן איקש תשכול שימוש ב-T3 וגם T4 וקלן. בשילוב של תזונה אימונים משקולות ואירובי זה עובד.

יש נשים/גברים ש בשימוש ב -DNP גמרו את החיים שלהם בזמן שניסו לקרר את הגוף באמבטיית קרח ועוד שלל תופעות לוואי.
אם יש לך שומן איקש תשכול שימוש ב-T3 וגם T4 וקלן. בשילוב של תזונה אימונים משקולות ואירובי זה עובד.
החלטתי ללכת על T3 וקלן ובכל מקרה אשתמש בשניהם השאלה שלי כי לא השתמשתי ב T3 בעבר (עם קלן כן)-להתחיל שבוע נקי עם T3 ואז להוסיף את הקלן לעוד שבועיים וחצי-שלוש או להתחיל את שניהם ביחד?
עם הT3 אעשה פירמידה עולה ואז יורדת, עם הקלן כנראה שגם בכל מקרה גם העלאה מדורגת

שניהם ביחד. כך בחשבון שימוש ב-T3 בלי טסט בחיטוב כנראה יוביל גם לאיבוד שריר.
התחלתי את שניהם (היום שלישי), בינתיים 40 קלן, 25 T3 בכל יום
אני חושב שאכן יורד לי שריר (יש לי מעט מאוד בכל מקרה, המטרה שלי זה "שטוח" על כמה שפחות אחוזי שומן), בלי קשר אני בגירעון די גבוה ועל 70 גרם פחמימה יומי
כדאי להפסיק את ה-T3 או להמשיך ב-25 מתון? או אולי להמשיך רגיל ולעלות גג ל-50?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית