עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלח קישוראני עם zphc והכל נבדק גם בבדיקות דם
שלח קישוראני עם zphc והכל נבדק גם בבדיקות דם
כדאי לקחת מהם DNP?pharmageddon זה אותה חברה שמוכרת טורו לאבס.
זה חברה של ערבים שמייצרים בשטחים באופן עצמאי
אני לא ממליץ לקחת DNP של שום חברה. לא שווה את הסיכון. מה בעיה לשמור תזונה אימונים אירובי זה א-ב בתחום הזה. מי שרוצה להוריד משקל בכל מקרה משלב טי3 טי4 קלן וכו וכו.כדאי לקחת מהם DNP?
הם היחידים בארץ שאומרים שיש להם
טי3 טי4 וכו אני לא לוקח הורמונים משום סוג.. קלן לקחתי בעבר פעמיים ונכון הגעתי לתוצאות מדהימות שבלעדיו לא הייתי מצליח חד משמעית, השאלה לי לגבי DNP אם יצליח לשרוף שומן יותר עיקש שלא נשרף עם קלן ותזונה ואימונים (שומר של תזונה עם גירעון, אימוני כוח ואירובי אבל עדיין יש שומנים מאוד עיקשים במקומות מסויימים)אני לא ממליץ לקחת DNP של שום חברה. לא שווה את הסיכון. מה בעיה לשמור תזונה אימונים אירובי זה א-ב בתחום הזה. מי שרוצה להוריד משקל בכל מקרה משלב טי3 טי4 קלן וכו וכו.
יש נשים/גברים ש בשימוש ב -DNP גמרו את החיים שלהם בזמן שניסו לקרר את הגוף באמבטיית קרח ועוד שלל תופעות לוואי.טי3 טי4 וכו אני לא לוקח הורמונים משום סוג.. קלן לקחתי בעבר פעמיים ונכון הגעתי לתוצאות מדהימות שבלעדיו לא הייתי מצליח חד משמעית, השאלה לי לגבי DNP אם יצליח לשרוף שומן יותר עיקש שלא נשרף עם קלן ותזונה ואימונים (שומר של תזונה עם גירעון, אימוני כוח ואירובי אבל עדיין יש שומנים מאוד עיקשים במקומות מסויימים)
החלטתי ללכת על T3 וקלן ובכל מקרה אשתמש בשניהם השאלה שלי כי לא השתמשתי ב T3 בעבר (עם קלן כן)-להתחיל שבוע נקי עם T3 ואז להוסיף את הקלן לעוד שבועיים וחצי-שלוש או להתחיל את שניהם ביחד?יש נשים/גברים ש בשימוש ב -DNP גמרו את החיים שלהם בזמן שניסו לקרר את הגוף באמבטיית קרח ועוד שלל תופעות לוואי.
אם יש לך שומן איקש תשכול שימוש ב-T3 וגם T4 וקלן. בשילוב של תזונה אימונים משקולות ואירובי זה עובד.
התחלתי את שניהם (היום שלישי), בינתיים 40 קלן, 25 T3 בכל יוםשניהם ביחד. כך בחשבון שימוש ב-T3 בלי טסט בחיטוב כנראה יוביל גם לאיבוד שריר.