עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כביכול אני משחק על הנושא של החרמון וחוסר בטסטוסטרוןיעזור בעיקר לחרמנות. לשרירים לא (מנסיון)
יעזור בעיקר לחרמנות. לשרירים לא (מנסיון)
כביכול אני משחק על הנושא של החרמון וחוסר בטסטוסטרוןטסטומקס 50 מלגרם ביום אמור לעזור לך בכל מה שקשור לתכונות פיזיולוגיות של הגוף. לפיתוח גוף(שרירים) זה לא יעזור משמעותית. לא כל ה 50 מלגרם נספג לאחר מריחה.
אם תקבל טסט אננטט בזריקה במרשם אז אמפולה של 250 מלגרם בשבוע עוזרת יותר בפיתוח גוף מאשר טסטומקס 50 יומי.
זה לא משנה על מה אתה משחק. רופא מומחה צריח לבדוק בדיקות דם ומצב הורמונים ולפי זה לרשום לך טיפול מסוים. אם הוא לא עושה את זה הוא חאפר. .כביכול אני משחק על הנושא של החרמון וחוסר בטסטוסטרון
האם אפשרי לקבל דרך קופת רופא קופת חולים מרשם לאננטט? במידה וכן אבקש ונראה מה יגיד. פשוט רוצה לדעת אם זה בכלל תרופה שמביאים דרך קופה. לא משנה לי אם זה בסל או לא. שלא אצא מפגר מול הרופא.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
כביכול אני משחק על הנושא של החרמון וחוסר בטסטוסטרון
האם אפשרי לקבל דרך קופת רופא קופת חולים מרשם לאננטט? במידה וכן אבקש ונראה מה יגיד. פשוט רוצה לדעת אם זה בכלל תרופה שמביאים דרך קופה. לא משנה לי אם זה בסל או לא. שלא אצא מפגר מול הרופא
נגיד והרופא חאפר, השאלה שלי היא האם טסט אננטט זה תרופה שאפשר לקבל מרופא במרשם?זה לא משנה על מה אתה משחק. רופא מומחה צריח לבדוק בדיקות דם ומצב הורמונים ולפי זה לרשום לך טיפול מסוים. אם הוא לא עושה את זה הוא חאפר. .
אפשר אחרי מליון בדיקות ..לא קל לקבל אותה תהיה בטוח..מה שכן קל זה להשיג אותה בשוק השחור (אל תראה בכך המלצה לעשות זאת כמובן) רק מציין עובדה שהרוב מי שמתעסק בפיתוח גוף משיג אותה בצורה הזו...נגיד והרופא חאפר, השאלה שלי היא האם טסט אננטט זה תרופה שאפשר לקבל מרופא במרשם?
כל תרופה שקיימת אפשר לקבל מרשם. והרופא גם יכול לאבד רישיון על התנהלות רשלנית ברישום מרשמים לכל הבא ליד.נגיד והרופא חאפר, השאלה שלי היא האם טסט אננטט זה תרופה שאפשר לקבל מרופא במרשם?