הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות זקפה לאחר דיאנבול

danieldk

משתמש מתחיל
31
3
נק' מוניטין:
3
31
3
חייב עזרה!

לקחתי דיאנבול 20מ"ג לתקופה של חודשיים וחצי, הכל היה בסדר לאחר מכן חודש וחצי עם אפדרין+קפאין ומאז התחילו בעיות בזקפה, ממשיך להתאמן טבעי כבר לאחר שנה והמצב לא חזר לעצמו, לא מעשן לא שותה אלכוהול, האם אני יכול להשתמש עכשיו בכלומיד+טמוקסיפן+דוסטינקס אפילו שעבר כבר מעל שנה ללא סייקל נוסף? ובמידה וכן איך נוטלים את שלושתם ביחד?
ודרך אגב יש לי קצת ג'ינו לא חמור,
שוקל 108
גובה 1.85
טוסט 22.3
LH 2.8
FSH 1.9
פרולקטין 223

חייב עזרה!

לקחתי דיאנבול 20מ"ג לתקופה של חודשיים וחצי, הכל היה בסדר לאחר מכן חודש וחצי עם אפדרין+קפאין ומאז התחילו בעיות בזקפה, ממשיך להתאמן טבעי כבר לאחר שנה והמצב לא חזר לעצמו, לא מעשן לא שותה אלכוהול, האם אני יכול להשתמש עכשיו בכלומיד+טמוקסיפן+דוסטינקס אפילו שעבר כבר מעל שנה ללא סייקל נוסף? ובמידה וכן איך נוטלים את שלושתם ביחד?
שוקל 108
גובה 1.85
טוסט 22.3
LH 2.8
FSH 1.9
פרולקטין 223
מהן היחידות של הפרולקטין?

חייב עזרה!

שוקל 108
גובה 1.85
טוסט 22.3
LH 2.8
FSH 1.9
פרולקטין 223

דיאנבול סולו ללא טסט?

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה זה אומר יחידות, העלתי את הבדיקות דם אם זה אומר לך משהו...
ולקחתי דיאנבול בלי טסט ..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250203_110552.jpg
    Screenshot_20250203_110552.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 45
  • Screenshot_20250203_110546.jpg
    Screenshot_20250203_110546.jpg
    KB 74.9 · צפיות: 63
חייב עזרה!

שוקל 108
גובה 1.85
טוסט 22.3
LH 2.8
FSH 1.9
פרולקטין 223
פרולקטין שלך תקין בבדיקה אז למה לקחת דוסטינקס? אם תוריד אותו עוד יותר נמוך זה לא לטובתך.
בגלל שיש לך קצת גינו תנסה שימוש ברילוקסיפן לטיפול. אין צורך בטמוקסיפן .
טסט שלך תקין הכלומיד ואוביטריל יכול לעלות אותו יותר.
יש אנשים שאפדרין גורם להם לבעיות זקפה בזמן שימוש. אז אם הבעיה קיימת רק בזמן שימוש זה מקור לבעיה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר חצי שנה לאחר אפדרין הגוף כבר התנקה ממנו לפי מה שאני יודע, אבל הבעיה נשארה, לדעתך כלומיד יכול לעזור?

50 מלגרם כלומיד למשך 40 ימים.
אוביטריל 6500 אלף UI למשך 40 ימים מפוזר למנות קטנות יום כן יום לא זריקה.
רילוקסיפן כדור ליום למשך 40 ימים.
שמע אני לא לוקח חומרים, לא חושב על זה, ולא מבין בזה כלום.
אבל כן קורא את הפוסטים בנושא מתוך סקרנות.
חייב לציין שאתה תמיד עושה רושם של מבין מאד, עוזר מאד, חיובי מאד.
דוקטור דיזל אמיתי.
שכוייח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית