הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם בארץ?

• פותח/ת השרשור kamoko
  • פורסם בתאריך

kamoko

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, אני מעוניין לבצע בדיקת דם לפני סייקל, תוך כדי סייקל ואחרי סייקל.
איפה כדאי לעשות זאת בארץ? אני יודע שבחו״ל אפשר פשוט לפנות למרפאות פרטיות ולעשות את זה? יש אפשרות לעשות זאת גם בארץ, במחיר שפוי?

מהנסיון שלי דרך קופת חולים, לא תמיד קל לקבל אישור לבדיקות הנ״ל, ולעיתים גם לא נבדקים כל המדדים הרלוונטיים (טסטוסטרון כללי, טסטוסטרון זמין, אסטרדיול, SHBG וכו׳...) גם אם הרופא מבקש.
אם פונים דרך רופא מומחה, אז זו לא בעיה, אבל אז אני מניח שאצטרך להסביר למה החלטתי לקחת טסטוסטרון על דעת עצמי...

אפשר בפרטי, כ300 ש"ח לכל בדיקה ייחודית וחלק מהבדיקות 800.
זה אותו מחיר בכמה מעבדות שבדקתי במרכז, אם תמצא זול יותר.. תגיד 😃

• פותח/ת השרשור
מחירים הזויים. כ800 ש״ח למדד. כלומר, בדיקה רלוונטית של המדדים הנ״ל תעלה מעל 3000 ש״ח.

מישהו מכיר אופציה אחרת? לא יכול להיות שכולם עושים את זה דרך קופת חולים, נכון?

• פותח/ת השרשור
דרך הקופה, פעמיים בשנה כל הבדיקות.
בדיקות רלוונטיות לאותו רגע כמו אסטרוגן עושה בפרטי.
תודה. מה תחום הרופא שאתה מבקש ממנו את הבדיקה - אורולוג, אנדוקרינולוג? או ״סתם״ רופא משפחה?
מה הצידוק שאתה נותן כשאתה מבקש את הבדיקה, והאם הקשו עליך בעקבות קבלת תוצאות שמראות בבירור שאתה... מעל הממוצע?

רופא משפחה.
שולח לה במערכת פשוט מה אני רוצה, לא מדבר איתה אפילו.
וקיבלתי כמה פעמים תוצאות שמראות בבירור שאני על משהו.. במיוחד כשחצי שנה קודם התוצאות היו בתחתית של התחתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית