T TheFitter משתמש מתחיל 61 4 נק' מוניטין: 4 0 61 4 27/3/25 #1 היי האם גם אצלכם צילומי גוף במצלמת פלאפון פחות מחמיאים מהמציאות? כי מצלמה של פלאפון היא עם רזולוציה נמוכה יחסית וגם דחיסת תמונה שמאבדת אימפורמציה של דקויות בהפרדה בין השרירים האם למישהו יש המלצה למצלמה טובה שמחמיאה לצילומים בלי חולצה אחרי אימון?
היי האם גם אצלכם צילומי גוף במצלמת פלאפון פחות מחמיאים מהמציאות? כי מצלמה של פלאפון היא עם רזולוציה נמוכה יחסית וגם דחיסת תמונה שמאבדת אימפורמציה של דקויות בהפרדה בין השרירים האם למישהו יש המלצה למצלמה טובה שמחמיאה לצילומים בלי חולצה אחרי אימון?
O Or-- משתמש פעיל 436 194 נק' מוניטין: 124 0 436 194 27/3/25 #2 דווקא מצלמה בנייד שלי יוצא טוב (אני עם שיאומי ישן יחסית) נראלי זה יותר עניין של פאמפ ותאורה מאשר המצלמה עצמה Upvote 0 Downvote
דווקא מצלמה בנייד שלי יוצא טוב (אני עם שיאומי ישן יחסית) נראלי זה יותר עניין של פאמפ ותאורה מאשר המצלמה עצמה
Y yuval729 משתמש פעיל 445 108 נק' מוניטין: 122 0 445 108 27/3/25 #3 נשמע כמו שרשור מ2015...היום לכל טלפון יש מצלמה טובה, כל השאר זה יחסי Upvote 0 Downvote
T TheFitter משתמש מתחיל 61 4 נק' מוניטין: 4 0 61 4 28/3/25 פותח/ת השרשור #4 נכתב ע"י Or--: דווקא מצלמה בנייד שלי יוצא טוב (אני עם שיאומי ישן יחסית) נראלי זה יותר עניין של פאמפ ותאורה מאשר המצלמה עצמה לחצו כדי להרחיב... תן לי בקצרה דגשים נכונים לתאורה לתמונות גוף? אור מוקרן על השריר שאתה רוצה להבליט? Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י Or--: דווקא מצלמה בנייד שלי יוצא טוב (אני עם שיאומי ישן יחסית) נראלי זה יותר עניין של פאמפ ותאורה מאשר המצלמה עצמה לחצו כדי להרחיב... תן לי בקצרה דגשים נכונים לתאורה לתמונות גוף? אור מוקרן על השריר שאתה רוצה להבליט?