הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית מומלצת למתאמן מתקדם? ABC או AB?

GavriaCe

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
היי צהריים טובים.
רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.
אני מתאמן קרוב ל 3 שנים, בתחילת הדרך אפשר להגיד שלא הייתי מתאמן כמו שצריך אך עם הזמן למדתי.
בכל תקופת האימונים הזו אף פעם לא יצא לי לעשות חיטוב, אני תמיד איכשהו במסה ''תמידית''
התחלתי את האימונים כששקלתי 65 קילו (1.90) בגיל 23
כיום אני בן 26, אותו הגובה. ובמשקל 76-7
המדהים הוא שעליתי את כל המשקל הזה כמעט ורק בשריר, נשארתי עם המראה ''השחיף'' וכמעט לא עליתי באחוזי השומן.
יש לי מטרה עד יולי-אוגוסט להגיע ל 82-4 קילו.
אני צורך כ - 3000 קלוריות ביום. מה שמצחיק הוא שמספיק יום אחד שאני לא צורך את הכמות הזו אני חוזר אחורה, המבנה גוף שלי ממש נוטה להרזייה.
עכשיו בהתחשב בנתונים האלה רציתי לדעת האם יש הבדל בין תכנית אימונים AB ל ABC ?
כיום מתאמן ABC 3 פעמים בשבוע (ראשון שלישי חמישי) ומעדיף להשאר גם על המתכונת הזו.
לפני זה התאמנתי AB 4 פעמים בשבוע (ראשון שני רביעי חמישי) ועמדתי על אותם התוצאות בערך.
אשמח לקבל הכוונה איזה אימון לדעתכם יהיה יותר יעיל בכדי שאוכל להגיע לתוצאות יותר מהר.

היי צהריים טובים.
רציתי לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות.
אני מתאמן קרוב ל 3 שנים, בתחילת הדרך אפשר להגיד שלא הייתי מתאמן כמו שצריך אך עם הזמן למדתי.
בכל תקופת האימונים הזו אף פעם לא יצא לי לעשות חיטוב, אני תמיד איכשהו במסה ''תמידית''
התחלתי את האימונים כששקלתי 65 קילו (1.90) בגיל 23
כיום אני בן 26, אותו הגובה. ובמשקל 76-7
המדהים הוא שעליתי את כל המשקל הזה כמעט ורק בשריר, נשארתי עם המראה ''השחיף'' וכמעט לא עליתי באחוזי השומן.
יש לי מטרה עד יולי-אוגוסט להגיע ל 82-4 קילו.
אני צורך כ - 3000 קלוריות ביום. מה שמצחיק הוא שמספיק יום אחד שאני לא צורך את הכמות הזו אני חוזר אחורה, המבנה גוף שלי ממש נוטה להרזייה.
עכשיו בהתחשב בנתונים האלה רציתי לדעת האם יש הבדל בין תכנית אימונים AB ל ABC ?
כיום מתאמן ABC 3 פעמים בשבוע (ראשון שלישי חמישי) ומעדיף להשאר גם על המתכונת הזו.
לפני זה התאמנתי AB 4 פעמים בשבוע (ראשון שני רביעי חמישי) ועמדתי על אותם התוצאות בערך.
אשמח לקבל הכוונה איזה אימון לדעתכם יהיה יותר יעיל בכדי שאוכל להגיע לתוצאות יותר מהר.
עניין של נוחות, הרבה יותר חשוב בעיני האם יש בתכנית שימוש נכון בעקרונות האימון (ספציפיות, אוברלווד וכו'), כלומר קודם כל התכנית צריכה לענות על עקרונות אלו, היישום של עקרונות אלו יכול להתבצע גם בAB וגם בABC, וגם בFBW.

• פותח/ת השרשור
עניין של נוחות, הרבה יותר חשוב בעיני האם יש בתכנית שימוש נכון בעקרונות האימון (ספציפיות, אוברלווד וכו'), כלומר קודם כל התכנית צריכה לענות על עקרונות אלו, היישום של עקרונות אלו יכול להתבצע גם בAB וגם בABC, וגם בFBW.

תודה רבה, אעבור על התכנית שרשמת.
מעבר לזה יש לך המלצות אולי איך לעקוב אחרי צריכה קלורית?
אני לרוב שוקל את עצמי פעם בשבוע והמשקל תמיד דינמי ולא מדויק.
(שוקל את עצמי בבוקר, לפני ארוחות ואימון ואחרי שירותים.)

תודה רבה, אעבור על התכנית שרשמת.
מעבר לזה יש לך המלצות אולי איך לעקוב אחרי צריכה קלורית?
אני לרוב שוקל את עצמי פעם בשבוע והמשקל תמיד דינמי ולא מדויק.
(שוקל את עצמי בבוקר, לפני ארוחות ואימון ואחרי שירותים.)
1. לא רשמתי שום תכנית, פירטתי את העקרונות "לרשום" תכנית זה אתה תצטרך לעשות
2. שקילה כל יום באותה שעה ומצב (כלומר אחרי השירותים/לפני) עדיף ברגע שאתה קם, כל יום את רושם כמה שקלת ובסוף השבוע עושה ממוצע, אם הממוצע עלה-אז עלית במשקל

• פותח/ת השרשור
1. לא רשמתי שום תכנית, פירטתי את העקרונות "לרשום" תכנית זה אתה תצטרך לעשות
2. שקילה כל יום באותה שעה ומצב (כלומר אחרי השירותים/לפני) עדיף ברגע שאתה קם, כל יום את רושם כמה שקלת ובסוף השבוע עושה ממוצע, אם הממוצע עלה-אז עלית במשקל
תודה רבה 👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית