הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות את רמות הטסט ללא התערבות כימית ?

יודה

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם !
אני בן 28 ועשיתי בדיקה לטסטוסטרון והאמת שהמדדים די נמוכים …
אני לא עושה ספורט בצורה מתמדת כבר מספר שנים ויש אחוז שומן באזור ה20%
חש בעייפות ועצלנות
המוגלובין די נמוך בספירת דם …

יש דרך לעלות את רמות הטסט ללא התערבות של חומרים ?
רוצה להוסיף שאני מקיים יחסי מין בצורה סדירה 2-3 פעמים ביום והחשק המיני תמיד במקסימום .
האם זה גם יכולה להיות סיבה שהנתונים נמוכים ?

קבצים מצורפים

• IMG_8976.jpeg
    IMG_8976.jpeg
    KB 86.2 · צפיות: 57
נערך לאחרונה:
אגיד לך על עצמי בתור אחד שמשתמש בטסטוסטרון קבוע והרמות שלי מאוד מאוד גבוהות,מבחינת חשק מיני מרגיש צורך בלחץ אולי פעם בשבוע פעם אחת ביום וגם זה לא תמיד..רז מהבחינה שלך אתה יכול להיות רגוע...כול עוד הטסט שלך בטווח הנורמה ויש לך חשק מיני תקין, אתה בסדר גמור.להעלות רמות טסט ללא התערבות סטרואידים זה למקסם תזונה נכונה, שינה מסודרת 8 שעות,להתאמן סדיר לצרוך ויטמינים במידה וחסר...מעבר לזה אין לך מה לעשות יותר מידי חוץ כמובן משימוש בטסטוסטרון בזריקות

רוצה להוסיף שאני מקיים יחסי מין בצורה סדירה 2-3 פעמים ביום והחשק המיני תמיד במקסימום .
אחי.. אם אתה מרביץ עבודה 2-3 פעמים ביום אין לך מחסור בטסט!! 👍 ואיך לא תהיה עייף ומותש??
אחרי שגומרים הולכים לישון🤣

לאכול טוב, לישון כמו שצריך, להתאמן, להוריד באחוזי שומן ולהעלות במסת השריר - אולי יעזור מעט.
יש גם כל מיני תוספים שמתיימרים לעשות את זה, לא משהו מוכח ומהותי.

בכל מקרה הטסט' שלך אומנם לא גבוה אבל הוא לא נמוך ברמה בעייתית, סביר ששיפור אורח החיים שלך
ישנה את המדדים בבדיקה הבאה.

שלום לכולם !
אני בן 28 ועשיתי בדיקה לטסטוסטרון והאמת שהמדדים די נמוכים …
אני לא עושה ספורט בצורה מתמדת כבר מספר שנים ויש אחוז שומן באזור ה20%
חש בעייפות ועצלנות
המוגלובין די נמוך בספירת דם …

יש דרך לעלות את רמות הטסט ללא התערבות של חומרים ?
האם זה גם יכולה להיות סיבה שהנתונים נמוכים ?
החברים פה ענו לך יפה אין מה להוסיף- תזונה נכונה + לישון טוב+ להתנזר מאלכוהול וסיגריות הטסט יהיה בשיא.
יש מצב שטעית ורצית לרשום 2-3 פעמים בשבוע? אם זה ביום יש לך אישה קטלנית.
*מוגלובין נמוך תשפר עם אוכל./תזונה - אם הוא מתחת לנורמה לעשות בדיקה רפואית לשלול דימום פנימי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית