הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שבר רציני ביד באמצע סייקל

noamashorov

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים חייב עצות הייתי באמצע סייקל של טסט טרן וינסטרול ניהיה לי שבר רציני ביד עשיתי גם ניתוח הרופאים אמרו זמן החלמה עד שאפשר לחזור להתאמן לפחות חודשיים שלוש מה הייתם ממליצים לעשות כדי למזער נזקים ולרדת כמה שפחות שריר מבחינת הסייקל חשבתי על לרדת רק ל TRT 125 טסט מה עוד הייתם ממליצים אשמח לעצות

אם אתה לא רוצה להתרסק זה TRT. אם לא אכפת לך זה PCT. ובנתיים תאמן את כל השרירים ותעשה תרגילים מה שאתה יכול לעשות.

שלום חברים חייב עצות הייתי באמצע סייקל של טסט טרן וינסטרול ניהיה לי שבר רציני ביד עשיתי גם ניתוח הרופאים אמרו זמן החלמה עד שאפשר לחזור להתאמן לפחות חודשיים שלוש מה הייתם ממליצים לעשות כדי למזער נזקים ולרדת כמה שפחות שריר מבחינת הסייקל חשבתי על לרדת רק ל TRT 125 טסט מה עוד הייתם ממליצים אשמח לעצות
שילוב של טרן ווינסטרול ביחד מאוד לא מומלץ... מציע לך לרדת מהשילוב הזה

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא רוצה להתרסק זה TRT. אם לא אכפת לך זה PCT. ובנתיים תאמן את כל השרירים ותעשה תרגילים מה שאתה יכול לעשות.

אני בעיקרון חשבתי למזער כמה שיותר ירידה בשריר זה לרדת ל 125 טסט שבועי שזה כבר התחלתי ואחרי עוד קצת התאוששות תזונה הרוב חלבון גבוהה אימוני רגליים כי זה מה שאפשר ואירובי אופניים בחדר כושר במכשיר זה נשמע משהו שיכול באמת למזער ירידה משמעותית?

0.5 מיל טסט אננטט בשבוע יחזיק אותך מבחינה הורמונלית.
הייתי מציע להתחיל בtb500 ו bpc157, והורמון גדילה במינון נמוך יכל להאיץ לך התאוששות וחזרה לשגרה

• פותח/ת השרשור
0.5 מיל טסט אננטט בשבוע יחזיק אותך מבחינה הורמונלית.
הייתי מציע להתחיל בtb500 ו bpc157, והורמון גדילה במינון נמוך יכל להאיץ לך התאוששות וחזרה לשגרה
הורמון גדילה חשבתי באמת לקחת איזה מינון היית ממליץ יש לי גם יחסית הרבה מסת שריר אני 100 קילו על 12 אחוז שומן על גובה 1.80

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית