הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון נפיחות וכאבים

• פותח/ת השרשור yancls
  • פורסם בתאריך

yancls

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
סייקל ראשון טסט אנטנט של pharmsol
באזור הישבן לפי כל הנהלים של חיטוי והזהירות
מחט ורודה לשאיבה כחולה להזרקה
לא יצא בכלל דם
כן הייה טיפה טישטוש אחרי ההזרקה
הזרקתי ב11/04 מיום ליום רק מתנפח ויותר כואב
כואב לשבת מפריע ללכת או לשכב על הגב
זה כבר היום הרביעי והנפיחות בגב התחתון רק גודלת

קבצים מצורפים

• IMG_7574.jpeg
    IMG_7574.jpeg
    KB 182.4 · צפיות: 122
אותו הדבר שום גם אצלי אבל איפה מוזכר השמן?
את האמת שעברתי אחרי מה שרשמת לי כי אני אף פעם לא מתעמק יותר מידי באיזה סוג שמן ..ולא רשום ואפילו פתחתי את העלון הקטן שנמצא בתוך האריזה...כן יכול לומר לך שמניסיון שלי על טסט,טרן ודיבול שלהם אין pip, הכול זורם חלק,בדיקות דם אש והחומרים עובדים פצצה ..זה מבחינתע האינדיקציה הטובה ביותר ..אני ממליץ עליהם מאוד...הייתי לוקח HD LABS שגם נחשבים טובים אבל zphc יותר טובים לי גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת הרגשה אחרי זריקות/במהלך זריקות

• פותח/ת השרשור
את האמת שעברתי אחרי מה שרשמת לי כי אני אף פעם לא מתעמק יותר מידי באיזה סוג שמן ..ולא רשום ואפילו פתחתי את העלון הקטן שנמצא בתוך האריזה...כן יכול לומר לך שמניסיון שלי על טסט,טרן ודיבול שלהם אין pip, הכול זורם חלק,בדיקות דם אש והחומרים עובדים פצצה ..זה מבחינתע האינדיקציה הטובה ביותר ..אני ממליץ עליהם מאוד...הייתי לוקח HD LABS שגם נחשבים טובים אבל zphc יותר טובים לי גם מבחינת תוצאות וגם מבחינת הרגשה אחרי זריקות/במהלך זריקות
באמת נראה חומר איכותי וגם לפי כל הביקורות

אבל מתוך סקרנות לסוג השמן רציתי לבדוק
כי לא פעם יוצא לי לקרוא שיש אנשים עם אלרגיה לסוג שמן מסוים וזה גורם לתופעות לוואי לא נעימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית