הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט לפני תחילת סייקל ראשון – שילוב טסט עם ציפרלקס

• פותח/ת השרשור lolii
  • פורסם בתאריך

lolii

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אחרי מיצוי פוטנציאל טבעי 14 שנות אימון החלטתי להתקדם הלאה,רוצה להתחיל סייקל מינורי של טסט בלבד 250,אך חושש מהתנגשות עם הציפרלקס שלוקח,מאוד רוצה להתחיל מסודר ולאט אך חושש,מה דעתכם על השילוב?יש כאלה שלוקחים ביחד ויכולים לתת חוות דעת מניסיון?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מקפיץ….בנוסף כמה זמן מומלץ סייקל טסט סולו בלבד?

נערך לאחרונה:
אחרי מיצוי פוטנציאל טבעי 14 שנות אימון החלטתי להתקדם הלאה,רוצה להתחיל סייקל מינורי של טסט בלבד 250,אך חושש מהתנגשות עם הציפרלקס שלוקח,מאוד רוצה להתחיל מסודר ולאט אך חושש,מה דעתכם על השילוב?יש כאלה שלוקחים ביחד ויכולים לתת חוות דעת מניסיון?

טסט לא מתנגש עם ציפרלקס.
אבל חשוב להדגיש שהעלייה בטסט והפוטנציאל של המרה לאסטרוגן עלולים לגרום חרדה ואי שקט.

אני שנים משתמש בציפרלקס ועושה סייקלים באופן סדיר..לא מתנגש רק בכול זאת תהיה עם יד על הדופק מבחינת החמרה בדיכאון/חרדות וכו ..מהניסיון שלי לא חוויתי משהו מיוחד בשילוב של השניים במהלך השנים ..

• פותח/ת השרשור
אני שנים משתמש בציפרלקס ועושה סייקלים באופן סדיר..לא מתנגש רק בכול זאת תהיה עם יד על הדופק מבחינת החמרה בדיכאון/חרדות וכו ..מהניסיון שלי לא חוויתי משהו מיוחד בשילוב של השניים במהלך השנים ..
תודה רבה אח,לגבי הסייקל עצמו המאמן שלי אמר לי להריץ 250 ל20 שבועות לסייקל ראשון לא פחות מזה,זמן מומלץ?

טסט לא מתנגש עם ציפרלקס.
אבל חשוב להדגיש שהעלייה בטסט והפוטנציאל של המרה לאסטרוגן עלולים לגרום חרדה ואי שקט.
גם אם כמות של 250 חמישים לכמה שבועות?

כמה זמן מומלץ להריץ סייקל ראשון?הגיוני שהמאמן שלי אמר לי להריץ 20 שבועות?התכנון לעשות כמה שבועות ואז לצאת לניקוי

נערך לאחרונה:
נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

גם אני על כדורים אחי אומנם עם snri אבל הגעתי למינון של סייקל ראשון של 450 מיליגרם והיה בסדר בלי שום תופעות לוואי אפשר להגיד אפילו להפך אפקט מאוד מאוד חזק וחיובי של הטסט.. לגבי הסייקל הייתי ממליץ להעלות את המינון לפחות ל-350 400 כי אם לא אתה תתאכזב מהתוצאות והייתי מריץ עד 16 שבועות בגג לא יותר מזה ההשבתה אחרי זה יכולה להיות הרבה יותר חזקה

לא מומלץ לשלב, לא היית

אתה העלת במקרה סרטון לטיקטוק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית