חיטוב שלושה שבועות ללא ירידה, במשקל

דריפטר

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
בן 40, גובה 1.80 משקל 78 איזור ה 15-16 אחוז שומן. אחרי שנים של שמירה על המשקל בתזונה רגילה מוקפדת אבל, התחלתי להתאמן שלושה שבועות אימוני כוח אינטנסיבים ומשולב קצת אירובי, 4-5 פעמים בשבוע. אוכל ממוצע יומי של 1600-1700 קלוריות, 120-150 גרם חלבון ביום. גרמני מאוד, ושוקל ומתעד הכל ברמת הגרם בעיקר דברים שקל לפספס כמו שמן, פירות וירקות.

אני מרגיש על עצמי שאני מתחיל לקבל צורה יפה יותר בגוף, כאילו מעלה במסת השריר, במשקל נשארתי פלוס, מינוס, אותו הדבר הבדל של כמה מאות גרמים שיכולים גם להיות נוזלים. בכמות הקלוריות היומית שלי ובעצימות היומית( דיי פעיל, שלושה ילדים קטנים כמעט כל היום מתרוצץ, עובד בעבודה משרדית אבל) הייתי מצפה לרדת במשקל לפחות קילו קילו וחצי. הייתכן שירדתי ברקמת השומן העלתי מעט מסת שריר? חשבתי שזה לא אפשרי. אני כן מרגיש שעליתי קצת בשריר אבל אולי זה האפקט של האימונים שהשריר מרגיש מתוח יותר? אני שותה קפה פעמיים ביום עם חלב שיבולת, לא אוכל שום דבר שלא בתפריט והוא מאוד מסודר וקפדני ללא נשנוש אחד אפילו של שוקולד, חטיף גלידה או לא משנה מה. עוגית שיבולת של 60 קלוריות עם הקפה וזהו. והספירה שלי סופר סופר מדויקת. מה זה יכול להיות? ישן 7-8 שעות בלילה

היי, התחלת להתאמן רק לפני שלושה שבועות או שגם התאמנת לפני?
מה תדירות השקילות שלך?
האם אתה מודד מדדים נוספים, כמו היקף בטן והיקף יד?
האם יש מעקב מסוים אחר מה שאתה אוכל בסופי שבוע ובאירועים חברתיים?
ייתכן גם שאתה חושב שאתה מודע לכל הקלוריות שאתה אוכל, אך בפועל יש גם דברים שאתה לא מודע אליהם, לדוגמה: נשנושים במהלך היום, רטבים ושמן במאכלים מטוגנים

ואין צורך לשקול הכל ברמת דיוק של גרמים, בטח לא פירות וירקות. זה שיטה ממש לא פרקטית שיהיה לך מאוד קשה להתמיד בה לטווח הרחוק

• פותח/ת השרשור
היי, התחלת להתאמן רק לפני שלושה שבועות או שגם התאמנת לפני?
מה תדירות השקילות שלך?
האם אתה מודד מדדים נוספים, כמו היקף בטן והיקף יד?
האם יש מעקב מסוים אחר מה שאתה אוכל בסופי שבוע ובאירועים חברתיים?
ייתכן גם שאתה חושב שאתה מודע לכל הקלוריות שאתה אוכל, אך בפועל יש גם דברים שאתה לא מודע אליהם, לדוגמה: נשנושים במהלך היום, רטבים ושמן במאכלים מטוגנים

ואין צורך לשקול הכל ברמת דיוק של גרמים, בטח לא פירות וירקות. זה שיטה ממש לא פרקטית שיהיה לך מאוד קשה להתמיד בה לטווח הרחוק
לא התאמנתי לפני. רק לפני הרבה שנים.
נשקל כל יום בבוקר באותם תנאים ואותה שעה.
לא מדדתי היקפים אחרים. חשוב לי להגיד שאני מסיים לאכול בתשע בערב ומתחיל לאכול רק ב 10 בבוקר למחרת לפני אימון. לא אוכל באירועים חברתיים או בסופי שבוע באופן שונה, לפחות לא בחודש האחרון. לא מנשנש כלום במהלך היום שהוא לא בתפריט שלי גם לא שקד או אגוז. כל מה שנכנס - נרשם. כנל שמן וכאלה. לא אוכל מטוגנים כמו שאמרתי יש לי תפריט מאוד מקובע. לגבי שיטת המדידה אני ככה כבר 15 שנה. ככה שהכל בסדר 😃
לא מצליח לצרף תמונה של התפריט שלי, היית מבין. אני כמו שאמרתי, גרמני בזה ולא זז מילימטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית