הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטרלי אחרי חיטוב ארוך ועלייה במשקל

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
טוב אז אחרי חיטוב של מעל חצי שנה בו הגעתי מ93 קילו ל69.5, אני יכול לצאת בלב כמעט שלם (עדיין יש שומן, מעריך שאני על אזור ה15%, 1.80) לשלב של נטרלי, כרגע לא בוער לי לעלות במשקל כי אני גם רץ ואני לא רוצה לעשות מסה ״רגילה״ ולהרגיש כבד, מעדיף להיות על נטרלי או על פלוס קטן של 100-200.
השאלה שלי היא בעצם כזאת, סיימתי את החיטוב על 69.5 קילו, בימים האחרונים העלתי את הקלוריות עד למה שעל הנייר אמור להיות הנטרלי שלי (500 מעל סוף החיטוב, ירדתי בקצב של מעל חצי קילו בשבוע במהלך החיטוב אז זאת הערכה שאמורה להיות די מדויקת) ובאמת התחלתי לעלות במשקל, נשקלתי הבוקר והייתי 70.8, קילו וקצת מעל משקל סוף החיטוב, המשקל הזה נוסף בפחות משבוע.
ברור לי שזה כנראה נוזלים, השאלה שלי זה בעצם כמה משקל זה ״נורמלי״ שיעלה אחרי סוף החיטוב ומתי אני צריך להתחיל לחשוש מזה שאני מתחיל להעלות בשומן ולא רק עלייה ראשונית של נוזלים.

טוב אז אחרי חיטוב של מעל חצי שנה בו הגעתי מ93 קילו ל69.5, אני יכול לצאת בלב כמעט שלם (עדיין יש שומן, מעריך שאני על אזור ה15%, 1.80) לשלב של נטרלי, כרגע לא בוער לי לעלות במשקל כי אני גם רץ ואני לא רוצה לעשות מסה ״רגילה״ ולהרגיש כבד, מעדיף להיות על נטרלי או על פלוס קטן של 100-200.
השאלה שלי היא בעצם כזאת, סיימתי את החיטוב על 69.5 קילו, בימים האחרונים העלתי את הקלוריות עד למה שעל הנייר אמור להיות הנטרלי שלי (500 מעל סוף החיטוב, ירדתי בקצב של מעל חצי קילו בשבוע במהלך החיטוב אז זאת הערכה שאמורה להיות די מדויקת) ובאמת התחלתי לעלות במשקל, נשקלתי הבוקר והייתי 70.8, קילו וקצת מעל משקל סוף החיטוב, המשקל הזה נוסף בפחות משבוע.
ברור לי שזה כנראה נוזלים, השאלה שלי זה בעצם כמה משקל זה ״נורמלי״ שיעלה אחרי סוף החיטוב ומתי אני צריך להתחיל לחשוש מזה שאני מתחיל להעלות בשומן ולא רק עלייה ראשונית של נוזלים.
א. אין כזה דבר באמת מאזן ניטרלי, זה מורכב מימים של גירעון וימים של פלוס.
הייתי ממליץ בחום לנסות לשמור על פלוס, גם אם הוא נמוך.

ב. העליה לגמרי לגיטימית וכמו שהבנת מקורה בשינויים במשק הנוזלים,
תוך שבוע-שבועיים בערך המשקל צריך להתייצב כבר לגמרי.

ג. אין לך מה לחשוש שאתה עולה שומן, מתוספת של 500 קל' בהנחה
והיית בגירעון קלורי אתה לא תעלה שומן וגם אם כן זה יהיה סופר מינורי.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
א. אין כזה דבר באמת מאזן ניטרלי, זה מורכב מימים של גירעון וימים של פלוס.
הייתי ממליץ בחום לנסות לשמור על פלוס, גם אם הוא נמוך.

ב. העליה לגמרי לגיטימית וכמו שהבנת מקורה בשינויים במשק הנוזלים,
תוך שבוע-שבועיים בערך המשקל צריך להתייצב כבר לגמרי.

ג. אין לך מה לחשוש שאתה עולה שומן, מתוספת של 500 קל' בהנחה
והיית בגירעון קלורי אתה לא תעלה שומן וגם אם כן זה יהיה סופר מינורי.

בהצלחה
תודה רבה.
כמה משקל זה לגיטימי להעלות בתקופה הזאת? היום נשקלתי והייתי על 71.5, 2 קילו יותר, זה עדיין לגיטימי?

תודה רבה.
כמה משקל זה לגיטימי להעלות בתקופה הזאת? היום נשקלתי והייתי על 71.5, 2 קילו יותר, זה עדיין לגיטימי?
0.5%-1% ממשקל גופך בחודש זה הקצב שאתה מחפש.
אם אתה באחוז שומן יחסית נמוך אתה יכול גם לעבוד עם 500 ג' - 1 ק"ג עליה בחודש.

• פותח/ת השרשור
0.5%-1% ממשקל גופך בחודש זה הקצב שאתה מחפש.
אם אתה באחוז שומן יחסית נמוך אתה יכול גם לעבוד עם 500 ג' - 1 ק"ג עליה בחודש.
כן אני מבין, אבל זאת העלייה הרצויה אחרי שהמשקל הראשוני הזה של הנוזלים עולה, השאלה שלי בעצם זה כמה משקל העלייה הראשונית הזאת של הנוזלים אמורה להיות בערך, קילו? שניים? אגב, שוב תודה.

כן אני מבין, אבל זאת העלייה הרצויה אחרי שהמשקל הראשוני הזה של הנוזלים עולה, השאלה שלי בעצם זה כמה משקל העלייה הראשונית הזאת של הנוזלים אמורה להיות בערך, קילו? שניים? אגב, שוב תודה.
לא יודע להגיד בדיוק, בדרך כלל עניין של כמה מאות גרמים - קילו וקצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית