נק' מוניטין:
12
- 120
- 17
מה אתם מציעים כשהתוכנית אומרת לעשות סקוואט ודדליפט כבד באותו יום? זה דיי סוחט מבחינת תשישות עצבית
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ניסיתי מה שאתה אומר, אבל לא הצלחתי סט שני בדדליפט, הייתי צריך להוריד 5 קילו. בתוכנית צריך להצליח אחרי סקוואט שתי סטים 3-6 חזרות. את המשקל הזה הייתי אמור להצליח 6 חזרות בשתי הסטים אבל רק 3 בראשון ואז עוד 3 עם 5 קילו פחות.אם אתה סומך על התוכנית, מה השאלה?
אישית, שנים שאני עושה דדליפט כבד אחרי סקוואט כבד. עד כדי כך שאני אף פעם לא מתחמם לדדליפט, כי הסקוואט לפני זה החימום שלי.
גם אני עושה דיפ סקוואט.ניסיתי מה שאתה אומר, אבל לא הצלחתי סט שני בדדליפט, הייתי צריך להוריד 5 קילו. בתוכנית צריך להצליח אחרי סקוואט שתי סטים 3-6 חזרות. את המשקל הזה הייתי אמור להצליח 6 חזרות בשתי הסטים אבל רק 3 בראשון ואז עוד 3 עם 5 קילו פחות.
בסקוואטים אני מאוד מרגיש את התחת כי אני עושה דיפ סקוואט, אולי זאת הסיבה?
זה לא אני בניתי, זה תוכנית של קנדיטו. אולי הפרזתי בכתיבת שיאים, כנראה הייתי צריך לכתוב 5 קילו פחות ואז הייתי צולח, למרות שאני דיי בטוח שאם הייתי עושה את הסטים ביום אחר הייתי מצליח.גם אני עושה דיפ סקוואט.
סביר יותר שהתוכנית לא בנויה נכון לדדליפט אחרי סקוואט.
תוכנית כזאת דורשת ענווה גדולה לשים משקלים הרבה יותר נמוכים מהרגיל כדי לצלוח אותה.
סליחה, לא ידעתי שמדובר בקנדיטו.זה לא אני בניתי, זה תוכנית של קנדיטו. אולי הפרזתי בכתיבת שיאים, כנראה הייתי צריך לכתוב 5 קילו פחות ואז הייתי צולח, למרות שאני דיי בטוח שאם הייתי עושה את הסטים ביום אחר הייתי מצליח.
צודק, הייתי צריך כנראה להוריד איזה 5 קילו מהשיא המשוער, ואז בטוח הייתי מצליח. לדעתך זה שעשיתי 3 חזרות ואז עוד 3 חזרות עם 5 קילו פחות שקול לעשות 5 קילו פחות 6 חזרות לשתי סטים?סליחה, לא ידעתי שמדובר בקנדיטו.
קודם כל ברור שהיית מצליח ביום אחרי, קנדיטו בונה לך תוכנית בהתאם למה שהוא רוצה, והוא מעוניין שיהיה קשה ותצליח בצורה שהוא כתב.
לדעתו של קנדיטו, החישוב של השיא הוא מה שאתה מצליח בטכניקה טובה ובסטנדרטים גבוהים, לכן טוב להוריד קצת מהשיא המשוער שלך אם זה נעשה עם רצועות, טכניקה לא אופטימלית וכל החברים במכון שואגים לך.
מה גם, שחשוב להקפיד על התאוששות, תזונה ושינה משפיעים מאוד. התוכנית הטובה ביותר לא תעבוד ללא הקפדה על התאוששות, אני מציע גם לבדוק את זה.
קשה לענות על זה.צודק, הייתי צריך כנראה להוריד איזה 5 קילו מהשיא המשוער, ואז בטוח הייתי מצליח. לדעתך זה שעשיתי 3 חזרות ואז עוד 3 חזרות עם 5 קילו פחות שקול לעשות 5 קילו פחות 6 חזרות לשתי סטים?