הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ADIDAS IRONWORK III WEIGHTLIFTING SHOE

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
נערך לאחרונה:
מייק מפורום תפוז אמר לי בזמנו לא להזמין מחנויות מבריטניה. אני לא זוכר למה, משהו עם המשלוח.
כדאי להתייעץ גם איתו כי הוא הזמין אדידס דרך האינטרנט.

• פותח/ת השרשור
זה יוצא יותר יקר וזאת לא המידה.
גם בנעליים החוק הוא עד 50 דולר?
מכיר את האתר? מה דעתך על האחרות של הדדליפט? שווה משהו או שזה סתם כמו נעלי התאבקות?
וגם האיביי זה בריטי.

זה לא משנה איזה EBAY זה, משלמים ב PAYPAL.
יש לו שם עוד מידות תחפש את המידה שלך.. תסתכל איך למצוא את המידה שלך כי זו לא מידה כמו כל נעל רגילה של אדידס.
החוק על נעליים הוא עד $75 כולל משלוח.

מייק מפורום תפוז אמר לי בזמנו לא להזמין מחנויות מבריטניה. אני לא זוכר למה, משהו עם המשלוח.
כדאי להתייעץ גם איתו כי הוא הזמין אדידס דרך האינטרנט.
דווקא המשלוח הרגיל מבריטניה מגיע לארץ הרבה יותר מהר ממשלוח רגיל מארה"ב.

אני לא יודע לגבי מכס ומע"מ וכל זה
אבל אני יודע בוודאות שאתר טוב מאד, כמו שאמרתי לך כבר, להזמנות מבריטניה
זה אמזון

אתר סופר אמין, אף פעם לא הייתה לי בעייה איתו (ואמא שלי מזמינה משם בערך פעם בשבועיים) ושירות לקוחות ממש טוב
המחיר אומנם קצת יותר יקר
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb...DIDAS+IRONWORK+III+WEIGHTLIFTING+SHOE&x=0&y=0
אבל אם זה חשוב לך ת'כלס שווה את זה

בלי שום קשר נראית נעל ממש יפה וטובה

יש לי את הדגם הקודם של האדידס האלה, עלה בערך אותו דבר בזמנו. אני מאוד מרוצה מהנעל, אבל אם להגיד לך את האמת, אני לא חושב שהנעל הבאה שלי תהיה אדידס, אני לא חושב שיש שם משהו שמצדיק את ההפרש במחיר לעומת החברות האחרות. אלה כבר לא הנעלי אדידס של פעם שמחזיקות 20 שנה.

דווקא המשלוח הרגיל מבריטניה מגיע לארץ הרבה יותר מהר ממשלוח רגיל מארה"ב.

אני מסכים איתך, אני מזמין בדרך כלל ספרים רק דרך בריטניה כי זה מגיע תוך 5 ימים גג. אבל זו לא הייתה הבעיה, המשלוח שהם רצו על הנעליים היה גבוה מאוד או משהו כזה.

דווקא ממה שאני זוכר המשלוח מאנגליה היה הכי זול, 20 פאונד לא משנה כמה נעליים מזמינים, משהו כזה.

הנה - http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=159187&postcount=29

אני חושב שהקטע של הנעלי דדליפט זה שהם פשוט עם סוליה מאוד דקה שמחזיקה טוב את הרצפה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית