הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל קצר של סארמס

• פותח/ת השרשור jek44
  • פורסם בתאריך

jek44

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן חברים,ראיתי שיש כאן כמה חברה עם ראש לגבי סארמס,אני בן 21 בחיטוב כבר ארבע חודשים מתקשה לרדת לאחוזי שומן נמוכים
מתחיל עכשיו סייקל של שלושה ארבע שבועות אנדרין+סטנבוליק
איך אוכל לדעת שמה שקניתי הוא מקורי?
והאם נראלכם תיהיה השבתה של הציר אחרי השימוש?
מציין שזה סייקל ראשון שלי בחיים

אנדרין משפיע על העיניים אתה תראה הבזקי אור לפעמים "אורות צהובים" ככה תדע שהוא מקורי
3-4 שבועות זה בזבוז של כסף ורק תקבל תופעות לוואי
לסארמים לוקח "להפתח" איזה שבועיים פלוס מינוס
וזה לא תורם לירידה באחוזי שומן
אין דבר כזה סארם שהוא "שורף שומן" וגם סטנבוליק זה חרא של דבר הביואביליטי שלו נמוך וגם מחצית חיים של 4 שעות

אהלן חברים,ראיתי שיש כאן כמה חברה עם ראש לגבי סארמס,אני בן 21 בחיטוב כבר ארבע חודשים מתקשה לרדת לאחוזי שומן נמוכים
מתחיל עכשיו סייקל של שלושה ארבע שבועות אנדרין+סטנבוליק
איך אוכל לדעת שמה שקניתי הוא מקורי?
והאם נראלכם תיהיה השבתה של הציר אחרי השימוש?
מציין שזה סייקל ראשון שלי בחיים
אם המטרה זה לרדת אחוזי שומן אז תנסה אולי קרדרין וsr9009. אבל תבדוק ותקרא כמה לקחת ביום ובאיזה טווח. בדרך כלל 8 שבועות ממוצע בין 10 מג - 20 מג של קרדרין ביום ו30 מג מחולק למהלך היום באופן שווה עם sr9009 בגלל תוחלת חיים קצרה. הם לא כל כך סארמס אבל מועילים. וחשוב שתשמור על אימונים ותזונה כי זה מה שמביא את התוצאות החומרים זה פשוט כמו טורבו לתוצאות הרגילות. והתמדה זה סופר טורבו אז חשוב להתמיד. ואל תיקח ברצף יותר מ10 שבועות בלי הפסקה של חודש לפחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית