הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התלבטות סייקל ראשון של סארמס

איש קליל

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מתלבט לעשות סייקל של 10 שבועות גג שבהם אני לוקח כל יום rad140, sr9009, ostarine, cardarine. ואחרי הסייקל להריץ pct של 4 שבועות של tamoxifen.

במהלך הסייקל אימונים מסודרים וחזקים 6/5 פעמים בשבוע עם תזונה שמספקת 2 גרם חלבון לק"ג וקרדיו קל בבוקר לחצי שעה(הליכה).

אשמח לדעות המלצות וחוות דעת
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אשמח גם להצעות לpct טוב וחזק אחרי סייקל כזה

נערך לאחרונה:
תשובה נבחרת
עשית פה קצת סלט.

למה אתה רוצה להשתמש גם ב-ostarine וגם ב-RAD140?

למה אתה רוצה להשתמש ב-SR9009?

מה אתה מצפה שכל אחד מהחומרים ייתן לך במהלך הסייקל?

למה ללכת על תרופות עם הרבה סימני שאלה, שחלקן הראו גם סממנים סרטניים (ולכן גם לא אושרו) ולא ללכת כבר על סייקל נורמטיבי של חומרים שנמצאים בשימוש ברפואה הקונבנציונלית במשך עשרות שנים? (טסטוסטרון לדוגמה)
עשית פה קצת סלט.

למה ללכת על תרופות עם הרבה סימני שאלה, שחלקן הראו גם סממנים סרטניים (ולכן גם לא אושרו) ולא ללכת כבר על סייקל נורמטיבי של חומרים שנמצאים בשימוש ברפואה הקונבנציונלית במשך עשרות שנים? (טסטוסטרון לדוגמה)

תשובה נבחרת
  • פותח/ת השרשור
עשית פה קצת סלט.

האמת היא שאני לא נגד טסט או שום דבר פשוט מעדיף להתחיל בלי מחטים אם בכלל. Ostarine עוזר לשמר מסת שריר בזמן חיטוב וrad140 נותן דחיפה של כוח ומסה נקייה הם משלימים אחד את השני ועוזרים במטרה שלי שזה להתחטב+להוריד אחוזי שומן עם שמירת והעלאה של מסת שריר נקייה. לגבי sr9009 הוא לא סארם אבל עוזר להאיץ את חילוף החומרים ובשריפת שומן וגם משפר סיבולת. וקרדרין פשוט מוסיף ועוזר בסיבולת ושריפת שומן. אני פועל אחראי עם בדיקות עקביות ומחקרים מעמיקים. וכמובן שעובד חכם חומרים זה קסם זה פשוט נותן טורבו לתוצאות שאתה מקבל עם עבודה קשה.

עלייה במסת השריר וירידה במסת השומן בו זמנית יש רק באגדות. זה לא קביל טכנית ותשכח מזה.

או שאתה עושה סייקל חיטוב או שאתה עושה סייקל מסה. אל תחשוב שתצליח לעשות את שניהם במקביל.

לגבי sr9009 הוא לא סארם אבל עוזר להאיץ את חילוף החומרים ובשריפת שומן וגם משפר סיבולת.
זה חרטוט של מפתחי גוף שמוכרים את זה/מקבלים מזה תמלוגים ולעולם לא נראה במחקר. אם כבר המחקר מראה שהזמינות הביולוגית של החומר הזה בתור כדור שואפת ל-0 ולא עושה כלום.

אני פועל אחראי עם בדיקות עקביות ומחקרים מעמיקים.
שים לב איזה מחקרים אתה קורא אם זה על עכברים או תרביות אז לא רלוונטי עליך או אליך.

אני חושב שאתה צריך לעשות עוד מחקר כי מה שכתבת החיבור בין כל החומרים הללו לא הגיוני בעליל. זה שתיקח יותר חומרים שהם כביכול אנאבוליים לא אומרים שהם יהפכו להיות סינרגיסטים טובים יותר אחד עם השני אלא ההפך בד"כ קורה, תופעות הלוואי נהיות חריפות יותר ואז מפספסים לגמרי את המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית