הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני ממש אשמח לעזרה !! מסיים סייקל ארוך

• פותח/ת השרשור ori9
  • פורסם בתאריך

ori9

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום ,

אז אני מניח שאחטוף פה על הראש אבל אשמח להציג את מה שעשיתי בשנה האחרונה ולקבל הכוונה ועזרה באיך אני יוצא מזה בצורה הנקייה ביותר .
בשנה האחרונה הייתי בסייקל ארוך ומתמשך שכלל ברוב זמנו טסט ארוך בכמות שבועית של 500 ( 2 זריקות בשבוע ) שולב גם חומר כגון בולדנון לתקופה מסויימת . היתה לי שנה מדהימה .. אימונים חזקים הרגשה מטורפת ועלייה של כ12 ק״ג במשקל .
לקחתי רק ארמידקס תוך כדי הסייקל ..לא משהו נוסף.
אני מעוניין לצאת מזה עכשיו .. הזריקה האחרונה שלי היתה לפני 3 ימים .. אני ממש אודה להכוונה ותכנון הכי אפקטיבי לPCT חזק ..פרגניל לא השתמשתי עד כה גם .. שוב אשמח מאוד לסיוע תודה רבה !!!

תצריח להכניס עכשיו אוביטריל HCG זה פרגניל. הרפואי של בית מרקחת בארץ מגיע במינון 6500 אלף UI תפזר אותו לחודש מנות קטנות 3 זריקות בשבוע. במקביל 14 יום אחרי זריקה אחרונה שעשית של טסט תתחיל לשתות למשך 40 ימים כלומיד 50 מלגרם+ טמוקסיפן 20 מלגרם. זה אמור להספיק לך.

• פותח/ת השרשור
תצריח להכניס עכשיו אוביטריל HCG זה פרגניל. הרפואי של בית מרקחת בארץ מגיע במינון 6500 אלף UI תפזר אותו לחודש מנות קטנות 3 זריקות בשבוע. במקביל 14 יום אחרי זריקה אחרונה שעשית של טסט תתחיל לשתות למשך 40 ימים כלומיד 50 מלגרם+ טמוקסיפן 20 מלגרם. זה אמור להספיק לך.

ממש תודה על התשובה !!
לגבי אוביטריל זה אומר שתוך כדי הpct ייצא שאני עדיין לוקח כן ? למשך חודש שלם ?
ולגבי הכלומיד וטמוקסיפן , מה התדירות שאני לוקח את הכדורים ?
תודה. !

כלומיד וטמוקסיפן כל יום. לגבי אוביטריל כן כבר נגמר לך הסייקל זה יותר טוב מכלום. תריץ אותו מעכשיו.

• פותח/ת השרשור
כלומיד וטמוקסיפן כל יום. לגבי אוביטריל כן כבר נגמר לך הסייקל זה יותר טוב מכלום. תריץ אותו מעכשיו.
אפשרי לצמצם ל4-5 זריקות פרגניל סה״כ בהפרשים של יומיים שלשה כל זריקה 1500? וכך לסיים את הפרגניל לפני שמתחיל את הPCT?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית