הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי ראש על טסט , לא מוצא פיתרון

Avineiman

מושעה
16
3
נק' מוניטין:
3
16
3
בן 38, מתאמן כבר 16 שנים.
לפני כ-5 חודשים התחלתי סייקל של טסטוסטרון אנטט במינון של 250 מ”ג בשבוע, למשך 13 שבועות(מחלק ל3 זריקות בשבוע ). לאחר מכן ירדתי למינון תחזוקתי של 150 מ”ג בשבוע – וכך המשכתי במשך כ-10 שבועות נוספים.

במהלך התקופה הזו, במיוחד בחלק השני של הסייקל, התחלתי לסבול מכאבי ראש חזקים וסחרחורות. הדבר הראשון שעלה לי לראש היה הימטוקריט גבוה.
עשיתי בדיקות דם:
  • הימטוקריט יצא 50.50 (לפני תחילת הסייקל היה 46).
  • ההמוגלובין 16.
  • Rbc 5.84
  • לחץ דם תקין.
שמתי לב שמה שמעלים את כאבי הראש לכמה שעות זה אימוני אירובי וכוח ומשככי כאבים.
מאז התחלתי להוסיף אירובי יומי ולהקפיד יותר על שתיית מים – יש שיפור דיי ניכר והסחרחורות נעלמו, אבל כאבי הראש עדיין מופיעים , אם כי בעוצמה נמוכה יותר.

אשמח מאוד לשמוע מכם – מישהו חווה דבר דומה? יש לכם המלצה או כיוון שיכול לעזור לפתור את הבעיה?

כאב ראש שלא עובר אחרי 3-4/שבוע ימים זה מצב שצריח לגשת לרופא לבדיקות מקיפות ומעמיקות מי אמר שאין גידול במוח? מי אמר שהטסט קשור? אולי כן אולי לא. אבל זה דורש בדיקות מעמיקות יותר מבדיקות דם כלליות. לגבי הימטוקריט זה עלייה גדולה מידי בשביל 5 חודשים על טסט בלבד במינון שציינת. אלה אם כן אתה גם מעשן גם לא עשית אירובי וגם לא שתית מספיק מים אז כך הגוף שלך הגיב. מה התקרה הכי גבוהה של הימטוקריט בבדיקת דם? כי אם צריח להוריד אותו אז תוריד יש לך 2 אופציות לזה.
דבר אם הרופא שיתחיל לבדוק תבעיה. ועל הדרך תשאל אם אתה צריח שימוש באספירין קרטיה 100 מלגרם.

• פותח/ת השרשור
כאב ראש שלא עובר אחרי 3-4/שבוע ימים זה מצב שצריח לגשת לרופא לבדיקות מקיפות ומעמיקות מי אמר שאין גידול במוח? מי אמר שהטסט קשור? אולי כן אולי לא. אבל זה דורש בדיקות מעמיקות יותר מבדיקות דם כלליות. לגבי הימטוקריט זה עלייה גדולה מידי בשביל 5 חודשים על טסט בלבד במינון שציינת. אלה אם כן אתה גם מעשן גם לא עשית אירובי וגם לא שתית מספיק מים אז כך הגוף שלך הגיב. מה התקרה הכי גבוהה של הימטוקריט בבדיקת דם? כי אם צריח להוריד אותו אז תוריד יש לך 2 אופציות לזה.
דבר אם הרופא שיתחיל לבדוק תבעיה. ועל הדרך תשאל אם אתה צריח שימוש באספירין קרטיה 100 מלגרם.
ניגשתי לבדיקות דם מורחבות בהמלצת הרופאה אחרי שדיווחתי לרופאה על הכאבי ראש ולפי השאלות שהיא שאלה אותי .
לא מצאה כלום
מה גם שהיא לא יודעת שאני על טסט.
הימטוקריט הכי גבוה הוא 50.5 לא מעבר
בהתחלה לא שתיתי מספיק מים זה נכון ואני לא מעשן.
אירובי מבצע על דופק זון 2(עד 100 דופק)
מה היתרון בלקיחת אספירין? שמעתי שזה עלול לגרום לקיב קיבה לטווח הרחוק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לחץ דם תקין 130/60 דופק נמוך ותקין
לא לוקח תרופות
כרגע מה שעשיתי וזה קצת עזר:
1.חלוקה ל4 זריקות כל אחת 2.5 סה״כ 1 סיסי שבועי
2.תוסף נאטוקינז (עוזר לזרימת הדם ולהורדת הימטוקריט)
3.תוסף כורכומין
4.שום
5.סיאליס 4 בשבוע
אפשר להגיד שיש מעט שיפור , בכל אופן קבעתי בדיקות דם חוזרות ל cbc

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית