בן 30, בסייקל ראשון של טסטוסטרון דיפו רפואי (טסטווירון) 500 מ״ג בשבוע, מחולק לשתי זריקות.
היום אני מסיים את שבוע 13 של הסייקל כשהתכנון המקורי היה לסיים אחרי 12 שבועות.
לפני 13 ימים התחלתי גם שימוש בווינסטרול (Oral), מתוך מחשבה שיש לי עוד כשבועיים טסטוסטרון מה שהיה מאפשר לסיים את שניהם יחד.
רק לאחרונה הבנתי שטעיתי בחישוב, ובעצם נגמר לי הטסטוסטרון בעוד שנשארו לי עוד כשבועיים של וינסטרול.
אני שוקל כעת שתי אפשרויות:
אבל מצד שני בעוד שבועיים אני טס לחו”ל (פסטיבל, ים, מסיבות וכו’) ומפחד מאוד להיכנס בדיוק אז ל״חלון המת״ של נפילת טסט, ירידת חשק מיני ומצב רוח ירוד.
HELP
היום אני מסיים את שבוע 13 של הסייקל כשהתכנון המקורי היה לסיים אחרי 12 שבועות.
לפני 13 ימים התחלתי גם שימוש בווינסטרול (Oral), מתוך מחשבה שיש לי עוד כשבועיים טסטוסטרון מה שהיה מאפשר לסיים את שניהם יחד.
רק לאחרונה הבנתי שטעיתי בחישוב, ובעצם נגמר לי הטסטוסטרון בעוד שנשארו לי עוד כשבועיים של וינסטרול.
אני שוקל כעת שתי אפשרויות:
- להאריך את הסייקל ל־15 שבועות, להמשיך עם הטסטוסטרון במינון הרגיל + וינסטרול ואז להתחיל PCT בסיום.
- להפסיק את הטסטוסטרון עכשיו, וגם את הווינסטרול ולהתחיל PCT כשבועיים לאחר ההזרקה האחרונה.
אבל מצד שני בעוד שבועיים אני טס לחו”ל (פסטיבל, ים, מסיבות וכו’) ומפחד מאוד להיכנס בדיוק אז ל״חלון המת״ של נפילת טסט, ירידת חשק מיני ומצב רוח ירוד.
HELP
נערך לאחרונה: