הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למשוך טסט 16 שבועות- אשמח להמלצה

• פותח/ת השרשור TVB
  • פורסם בתאריך

TVB

משתמש מתחיל
31
1
נק' מוניטין:
1
31
1
בן 30, בסייקל ראשון של טסטוסטרון דיפו רפואי (טסטווירון) 500 מ״ג בשבוע, מחולק לשתי זריקות.

היום אני מסיים את שבוע 13 של הסייקל כשהתכנון המקורי היה לסיים אחרי 12 שבועות.

לפני 13 ימים התחלתי גם שימוש בווינסטרול (Oral), מתוך מחשבה שיש לי עוד כשבועיים טסטוסטרון מה שהיה מאפשר לסיים את שניהם יחד.

רק לאחרונה הבנתי שטעיתי בחישוב, ובעצם נגמר לי הטסטוסטרון בעוד שנשארו לי עוד כשבועיים של וינסטרול.

אני שוקל כעת שתי אפשרויות:
  1. להאריך את הסייקל ל־15 שבועות, להמשיך עם הטסטוסטרון במינון הרגיל + וינסטרול ואז להתחיל PCT בסיום.
  2. להפסיק את הטסטוסטרון עכשיו, וגם את הווינסטרול ולהתחיל PCT כשבועיים לאחר ההזרקה האחרונה.
אני מודע לכך שהארכת הסייקל מאריכה גם את תקופת הדיכוי של הציר ההורמונלי מה שעשוי להקשות על השיקום, במיוחד בסייקל ראשון.

אבל מצד שני בעוד שבועיים אני טס לחו”ל (פסטיבל, ים, מסיבות וכו’) ומפחד מאוד להיכנס בדיוק אז ל״חלון המת״ של נפילת טסט, ירידת חשק מיני ומצב רוח ירוד.

HELP

נערך לאחרונה:
1) אתה יכול לעשות את הסייקל גם 15 שבועות אין בעיה פשוט תדאג להשתמש גם ב- HCG אוביטריל רפואי רצוי בחודש האחרון של הסייקל עצמו. זה יעזור לך מאוד בהתאוששות ב-PCT ואחריו.
2)אתה יכול להפסיק טסט הרוך ובמשך שבועיים להמשיך לשתות וינסטרול ואז שנגמר 14 ימים מהשפיץ האחרון אתה עוצר את הוינסטרול ועולה על PCT כלומיד וטמוקסיפן למשך 40 ימים.
3) אם טסט קצר פרופ זה אופציה בשבילך אז מתי שנגמר לך טסט הרוך אתה עולה על טסט קצר יחד עם הוינסטרול (פסטיבל ים מסיבות) תיהיה בשיא השייפ והחיטוב.
4)אני ממליץ לך להשתמש פה בHCG באוביטריל בכל מצב עד היום האחרון לפני שאתה טס לחול. זה יעזור לך מאוד בשיקום והתאוששות.

• פותח/ת השרשור
1) אתה יכול לעשות את הסייקל גם 15 שבועות אין בעיה פשוט תדאג להשתמש גם ב- HCG אוביטריל רפואי רצוי בחודש האחרון של הסייקל עצמו. זה יעזור לך מאוד בהתאוששות ב-PCT ואחריו.
2)אתה יכול להפסיק טסט הרוך ובמשך שבועיים להמשיך לשתות וינסטרול ואז שנגמר 14 ימים מהשפיץ האחרון אתה עוצר את הוינסטרול ועולה על PCT כלומיד וטמוקסיפן למשך 40 ימים.
3) אם טסט קצר פרופ זה אופציה בשבילך אז מתי שנגמר לך טסט הרוך אתה עולה על טסט קצר יחד עם הוינסטרול (פסטיבל ים מסיבות) תיהיה בשיא השייפ והחיטוב.
4)אני ממליץ לך להשתמש פה בHCG באוביטריל בכל מצב עד היום האחרון לפני שאתה טס לחול. זה יעזור לך מאוד בשיקום והתאוששות.
קודם כל תודה רבה על המענה
נכון לעכשיו יש לי עוד 6 קפסולות של 250 מ״ג כל אחת של טסטווירון שזה לעוד 3 שבועות.
מנסה להשיג מרשם ל HCG דרך רופא. יש אופציה אחרת אגב? אשמח.
איזה טסט קצר מומלץ?
ודבר אחרון הוא שהפחד שלי שאם אני מפסיק עכשיו עם הטסט אז במועד של הטיסה אני אהיה בדיוק בשלב שאין טסט בכלל בגוף ו עם זה יהיה דאון וחוסר אנרגיה (זריקה אחרונה עשיתי ב 31/07, אז ב 19/08 שזה בתחילתו של פיסיטי).
מבדיקות שעשיתי לא מומלץ לעשות ויניסטרול ללא בסיס של טסט קודם כל כי זה לא יעיל ודבר בנוסף מעקב את התאוששות של הציר.

במידה ואשיג HCG אז אמשוך עם הטסט ו ויניסטרול עד הסוף.

אם לא, אז אתה ממליץ להמשיך רק עם הויניסטרול בלי בסיס של טסט?

נניח והיום עשית זריקה של טסט אננטט זה אסטר הרוך זה אומר ששבועיים אחרי זריקה אחרונה שלו אתה בסייקל. לכן אתה יכול להשתמש בוינסטרול בזמן הזה(14 ימים). וזה לא נקרא לעשות וינסטרול בלי בסיס.
טסט קצר לא חסר לך חברות Medil Pharma / גולדן דראגון / HD / וורטקס ועוד ועוד.
רשמתי לך בכל מצב אם תמשוך את ה HCG ואת הטסט הרוך/קצר עד הרגע האחרון של הטיסה אתה תרגיש סבבה בחול לא יהיה לך נפילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית