הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במשקל בזמן חגים

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
משקל 96 גובה 178
התחלתי תהליך ירידה במשקל שסוף סוף עובד בשבילי במקום ארוחות קבועות של אותם מאכלים אני מקפיד נטו על מידה בערכים תזונתיים יומי + קלוריות ועכשיו בתקופת החגים אני לא מצליח להמשיך לרדת ואני מגיע לניטרלי שלי +קצת חיובי ואני רואה עלייה חדה במשקל האם מדובר בנוזלים?
עלייה של 3 קילו

כן. אתה אוכל במאזן חיובי אחרי תקופה של גרעון קלורי, זה הכי הגיוני בעולם שתעלה במשקל.
אלה נוזלים. ברגע שתחזור לתפריט שלך זה ירד+ תמשיך לרדת במשקל.
אבל, אם תגזים עם הכמויות של האוכל - אתה גם תשמין.
כשהירידה במשקל תיעצר, תקצץ עוד קלוריות מפחמימה.

• פותח/ת השרשור
כן. אתה אוכל במאזן חיובי אחרי תקופה של גרעון קלורי, זה הכי הגיוני בעולם שתעלה במשקל.
אלה נוזלים. ברגע שתחזור לתפריט שלך זה ירד+ תמשיך לרדת במשקל.
אבל, אם תגזים עם הכמויות של האוכל - אתה גם תשמין.
כשהירידה במשקל תיעצר, תקצץ עוד קלוריות מפחמימה.
אני נשמע בכיין אבל זה מעצבן
עד שאני הבנתי מה טוב עבורי כדי להרזות באים החגים ודיאטנית של הקופות חולים חסרת תועלת
באמת שחוץ מלבנות תפריט גנרי שלא תואם בכלל לערכי חלבון שאני צריך היא לא עשתה כלום

אני נשמע בכיין אבל זה מעצבן
עד שאני הבנתי מה טוב עבורי כדי להרזות באים החגים ודיאטנית של הקופות חולים חסרת תועלת
באמת שחוץ מלבנות תפריט גנרי שלא תואם בכלל לערכי חלבון שאני צריך היא לא עשתה כלום
אתה לא נשמע בכיין.
מוזמן לדבר איתי בפרטי בנושא תפריט תזונה/ תוכנית אימונים אם תרצה 😃
אשמח לעזור.

סביר שמדובר בעליה של נוזלים ושומן, בכל מקרה זה לא משנה מה שהיה היה.
תתאפס על הדברים ותוך שבועיים+- אתה תחזור למשקל הנמוך שלך.

קלוריות ועכשיו בתקופת החגים אני לא מצליח להמשיך לרדת
כתבנו על זה באתר כמה מאמרים, מאמין שאם תחפש את המונחים "חגים" "בחגים" "ארוחת חג" תמצא כמה עצות מועילות.

אני רואה עלייה חדה במשקל האם מדובר בנוזלים?
נשמע שכן. אתה תראה תנודות שעולות ואז יורדות תוך כמה ימים.

הדיאטנית לא יכולה להיות מועילה. יש לה 15 דקות למטופל ואין שום תמריץ עבורה להשתפר מבחינה מקצועית, זה לא שמישהו יחליף אותה או יפטר אותה.
עבור הרזייה, בשלב מסוים עבור הרבה אנשים טיפול בקופת חולים לא יועיל (עבור עניינים קליניים זה עניין אחר).

מה שטוב עבורך להרזות בדרך כלל טוב עבורך גם להרזות בחגים, המטבוליזם שלך הרי לא משתנה בחג.
מה שקורה זה שאתה כנראה חשוף לאוכל יותר דחוס קלורית וטעים מדי כמה ימים, אולי ככה אתה עובר את הניטרלי שלך בקלות. אתה צריך למצוא את הדרך לווסת את עצמך בארוחה, להפסיק לאכול כשאתה שבע באופן נוח (לא להתפוצץ, לאכול לאט) ולהוריד את הדחיסות הקלורית של ארוחות בתקופה הזו.
אם כן קרה ואתה רואה שעברו כמה ימים עם צריכה מעל הניטרלי - אל תתייאש ותגיד לעצמך ש"אז עוד יום מעל הניטרלי לא ישנה הרבה", אל תגיד לעצמך שהרסת משהו, פשוט תחזור לשגרה ותמשיך הלאה. אם תעשה ככה זו תהיה תקופה יחסית זניחה עבורך, מכיוון שאנשים לא נוטים להשמין מסטייה של כמה ימים אלא מסטיות עקביות בשגרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית