הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אחרי טיול גדול לחזור למסה או חיטוב כשקרוב ל15 אחוז שומן

manotaur

משתמש מתחיל
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
היי,
הייתי בטיול גדול של חצי שנה שהקפדתי בו על חלבון אבל קלוריות לא הסתכלתי והתאמנתי פעם בשבוע
נראה שירדתי קצת בשריר, לא משהו מטורף כמו שחשבתי ואני כרגע במצב מבחינת שומן שדומה לכמה חודשים למסה ומאמין שקרוב ל15 אחוז שומן
אני לא שמן בכלל ואין כרס, רואים את האלכסונים בבוקר אבל לא רואים קוביות

מרגיש שירדתי קצת במסת שריר והייתי רוצה להחזיר אותה
אבל נכון יהיה להמשיך במסה עכשיו?

בלי תמונות קשה להגיד, 15 אחוז שומן לכאורה זה מתאים למסה אבל אולי אתה יותר או פחות.
בכל מקרה אם חזרת מתקופה כזאת ללא אימונים רציניים אז אין לך מה להעמיס בכמויות של האוכל, אתה תשיג הרבה מהכוח שלך בחזרה גם בחיטוב/ניטרלי רק בזכות זכרון השריר והתרגולים

• פותח/ת השרשור
בלי תמונות קשה להגיד, 15 אחוז שומן לכאורה זה מתאים למסה אבל אולי אתה יותר או פחות.
בכל מקרה אם חזרת מתקופה כזאת ללא אימונים רציניים אז אין לך מה להעמיס בכמויות של האוכל, אתה תשיג הרבה מהכוח שלך בחזרה גם בחיטוב/ניטרלי רק בזכות זכרון השריר והתרגולים
מבחינת להחזיר מסה בזיכרון שריר להיות במאזן שלילי לא ימנע את זה? אני מדבר על מסה לא על כוח

מבחינת להחזיר מסה בזיכרון שריר להיות במאזן שלילי לא ימנע את זה? אני מדבר על מסה לא על כוח
מאזן שלילי הייתי עושה רק אם הייתי מרגיש שצברתי קצת שומן, אחרת נייטרלי והריקומפ יגיע לבד.
במידה ולא צברת יותר מדי שומן, אז פחות תחשוב על מסה אלא יותר לחזור למשקלי עבודה שלך לפני הטיול וזה אפשר בניטרלי או ניטרלי פלוס קצת אם זה לא יספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית