הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

IPHONE

vithano

משתמש משקיע
3,369
1,193
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,263
3,369
1,193
בקיצור,דודים שלי מגיעים באוגוסט לביקור מארה"ב.
אני רוצה שהם ייקנו לי שם 4G,אבל אין לי שמץ של מושג איך עובד כל הקטע של החוזה עם AT&T.
אז אם מישהו יוכל לתת לי טווח מחירים או פשוט את הדרך הטובה\זולה ביותר לקנות את הIPHONE,אני אשמח.
תודה

התעסקתי בזה ורציתי נורא אייפון והתעניינתי במחירים ובסוף וויתרתי ואני ממליץ גם לך.
האייפון שנקנה בארה"ב ללא התחייבות לAT&T עולה 600 דולר לגרסת ה16 ג'יגה ו700 ל32..
בכל מקרה האייפונים בארה"ב אינם SIM FREE ולכן אני ממליץ לך לקנות מיוון במחיר קצת יותר יקר.
אם אתה עדיין מעוניין לקנות בארה"ב,לפני שאתה חוזר ארצה תפתח את האייפון תשחק איתו קצת תתקין עליו דברים שהמכס לא יקחו לך עליו שליש מהמחיר ואז אתה מביא אותו ב2300 שקל פחות או יותר.

למה לוותר ? אחלה מכשיר!
וכנ"ל כמו שאמרו 600 זה הכי זול .. תפתח את זה ותשים בכיס.. לא יתעסקו לך עם אז ככה הניראה רק אל תשאיר דברים בקופסא...
סימפרי אתה גם ככה פורץ נכון? אז זה לא משנה... ואפשר לעשות סימפרי לפי מה שהבנתי באורנג פלאפון או סלקום במחיר של 90 שח לכל היותר ..

תקנו אותי אם אני טועה

עד שתהיה פריצה אי אפשר להיות בטוחים שיהיה אפשר לפרוץ.
כשמושיקו יתחבר הוא כבר יכתוב את כל התנאים, לא זוכר כמה עולה שבירת חוזה וכו'.
איך שלא יהיה, בריטניה, קנדה, יוון, הונגריה, צרפת ועוד איזו ארץ ששכחתי ימכרו גם סימפרי.

אבל אין לו אופציה לקנות משם לא ראיתם?? הוא כתב ספציפית על ארה"ב..

---------- התגובה התווספה ב 16:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:32 ----------

אגב, לפי דעתי עד אוגוסט ידעו , אני ממש ממש מקווה, בערך על נושא הפריצה אם תיהיה או לא

• פותח/ת השרשור
הדודים שלי מגיעים מארה"ב ככה שכל מדינה אחרת זה לא אופציה,הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות את זה עכשיו זה כי הם מגיעים.
סימפרי אפשר לעשות בארץ נכון?
והם אזרחי ארה"ב ככה שלא יהיו בעיות עם AT&T לפי דעתי

אם אתה קונה מכשיר נעול ואין פריצה, אף אחד לא יכול לעשות לך סימפרי חוץ מהחברה שקנית אצלה.

אם אתה רוצה לקנות בלי חוזה אתה יכול לעשות את זה בחנויות של אפל. יש סיכוי שיגידו לדודים שלך שאי אפשר כי המוכרים לא אוהבים למכור ככה כי הם לא מקבלים עמלה אם הם לא מוכרים גם חוזה....
בכל אופן באתר של אפל כתוב בברור שאפשר לקנות בלי חוזה במחיר מלא (600-700 דולר):
https://buyiphone.apple.com/WebObje.../berIHqN0LcyrrL8jvkXL9w/0.0.0.1.26.3.11.5.1.1

(apple.com>store>iphone>pre-order>FAQ>is a new contract...)
a

המכשיר שקונים נעול לחברת AT&T לכן לא שווה לקנות אותו עד שיוצאת אם בכלל פריצה ש"פותחת" את המכשיר לחברות סלולר אחרות.
כל עוד זה לא פרוץ זה לא שווה כלום.
רוב הסיכויים שיפרצו אבל זה יקח לפחות חודש-חודשיים ואני יודע שאת גירסא 4 פרצו כבר(חבר שלי פרץ את האייפוד דור שני שלי לגירסא 4)
אבל לפרוץ את האייפון 4 יהיה יותר קשה מאת האייפון הקודם.
בכל מקרה זה סיפור,אז או שתקנה סימפרי מובנה או שלא תקנה(לפי דעתי לפחות).

מסכים עם החבר'ה לגמרי...
השאלה היא אם אתה מוכן לקח את הסיכון.. אם המשפחה שלך מגיעה לארץ באוגוסט ואתה ממש חם על האייפון אז אתה יכול להגיד להם לקנות לך ופשוט תהיה סבלני עד שתיהיה פריה אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאתה לא יודע מתי תהיה.. יכול להיות שתהיה יום אחרי שהאייפון יושק ויכול להיות שתיהיה שלושה חודשים אחרי ההשקה...
אם הדודים שלך באים לביקור וחוזרים ובאים שוב לביקור בעוד כמה חודשים אז עדיף שתחכה לביקור הבא שלהם לפי דעתי..

בגדול בעיה לקנות מכשיר לא SIM FREE מהמפעל (כמו שמוכרים באירופה).
בארה"ב יש 2 אופציית קנייה:

1. חוזה עם AT&T ומחיר "מסובסד"
2. קנייה ישירות מ APPLE

הסברים:
1. ברגע שאתה עושה חוזה עם AT&T אתה מחוייב לשנתיים ומחוייב להיות אזרח/תושב בעל מספר SSN (כמו ת.ז), המחיר של המכשירים הוא $300 ל 32GB ו $200 ל 16GB אלו מחירים ללא מיסים, אם הם יקנו את זה בקליפורניה לדוגמה (איפה שאני גר) אז הם דיי נדפקו כי מיסים זה עוד $60-70 לכל מכשיר כי לוקחים את המיסים מהמחיר הלא מסובסד. בניו יורק יש רק מיסים של 8.75% שזה יוצא $26 (הם לוקחים מיסים מהמחיר המסובסד). שבירת חוזה תעלה לך $325 והרבה כאבי ראש בטלפון.
2. לקנות מאפלסטור, המכשיר לא מגיע SIM FREE ז"א שאתה עדיין תלוי ב AT&T ואם תרצה לפרוץ את המכשיר אתה צריך מיקרו-סים של AT&T, אתה יכול לקחת מיקרו-סים שם לכמה ימים ולפרוץ את המכשיר במקום ולהביא אותו לארץ, אבל:
א. אתה צריך מישהו שמבין בזה ובאמת יעשה את זה
ב. אם תשדרג גירסה בעתיד דרך האייטונס ותרצה לפרוץ את המכשיר, תצטרך שוב את המיקרו סים המקורי של AT&T אחרת המכשיר ינעל ולא תוכל להוציא שיחות.

המחיר ל32 GB הוא $699 ו 16GB הוא $599, שוב המחירים ללא מיסים ותלוי ב STATE שאתה קונה (אפילו ב COUNTY שאתה קונה כי ב LA המיסים הם 9.75% וב Orange County המיסים הם 9.25% שהמרחק בינהם זה 40 דקות נסיעה) בכל מקרה תעשה את החישובים שלך, אם הייתי גר בישראל הייתי מביא מכשיר מאירופה בדרך כזו או אחרת.

מניסיון רב שנים עם כל דור של האייפון, אין כמו סימפרי. שווה את הכמה שקלים נוספים של המכשיר (שגם ככה מתקזזים במכירה שלו אח"כ).

סליחה על האוף טופ,אני צריך לתת תשובה תוך כמה שעות לחבר שיקנה לי משם,הוא בבויזי עכשיו. אבל אני מתלבט בין גוגל פון ל אייצ` טי סי חדש שיצאה. נזק של 500-600$ עד כמה שאני הבנתי. תעזרו לי להחלית מי שמבין

למה סתם להסתבך??
קנה אייפון 3GS שהוא כמעט אותו אייפון רק עם מצלמה פחות טובה ובלי שיחות ווידאו.
ל3GS יש פריצה מה של4 לא בטוח שתצא.
גם הורידו את המחיר ל199 דולר..ובטח בלי התחייבות 3GS לא יעלה 600 דולר כמו אייפון 4
קיצר לך על 3GS

נערך לאחרונה:
אני נגד איי פון כמותג. לא סובל גם נייקי ,קוקה קולה ומותגים פלצניים. יש לי מין אנטי פטיש נגד מותגים.
לא רוצה אייפון . התלבתות בין גוגל פון לאייץ טי סי

• פותח/ת השרשור
אני נגד איי פון כמותג. לא סובל גם נייקי ,קוקה קולה ומותגים פלצניים. יש לי מין אנטי פטיש נגד מותגים.

גם דורקס זה מותג?
😣

גוגל זו סתם מערכת הפעלה, HTC זה המכשיר עצמו, משמע המכשיר החדש הוא HTC שמריץ מערכת הפעלה של גוגל.
הכי טוב שלהם כרגע הוא ה EVO 4G שנמכר בספרינט (לא יודע אם אפשר לקנות אותו ללא חוזה)
בכל מקרה בארץ אין רשתות 4G (וכנראה לא יהיה עד 2020) ככה שהוא דיי מיותר.
אייפון אולי מותג אבל מספר האלפיקציות שקיימות באייפון לא קיימות בשום מכשיר אחר.
למי שאמר כאן את ההבדלים, ההבדלים יותר גדולים מסתם מצלמה.
קודם כל זה מסך HD ומצלמת HD עם פי 3 יותר פיקסלים במסך מה שאומר תצוגה מטורפת לפלאפון.
דבר שני הוא יותר דק שזה יתרון משמעותי לדעתי.
דבר שלישי הכפילו לו את המעבד (הצ'יפ של IPAD) הוא עובר ב 1GHZ לעומת ה 3GS שזה 500 או 600MHZ.
דבר רביעי שמו פלאש במצלמה שזה הופך מחוסר מצלמה (3GS) למצלמה אמיתית (4)
דבר חמישי יצאו אפליקציות רק לגירסה 4 כמו משחקי HD ועוד דברים כאלו שלא תהיה תמיכה בגירסאות הקודמות בגלל מעבד חלש וחוסר מסך HD מה שפוגע בחוויה מהמכשיר.

משה בלי המיקרו סים של AT&T אין שום אפשרות אחרת לעשות סימפרי לאייפון שקונים בארה"ב?

יש, לקנות את המיקרו סים לפרוץ את האייפון ולהחזיר את הסים, אחרת אין שום דרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית